U zoekt een klusjesman uit Antwerpen? Maak dan gebruik van onze klusjesdienst.

Via Brenda vergelijkt u erkende klussers op prijs en kwaliteit. Scherpe prijzen voor renovatie, onderhoud en schilder- en loodgieterswerk!

Klusjesman Antwerpen

Klusjesman Antwerpen

Wie ervoor wil zorgen dat een woning in optimale staat blijft verkeren, moet jaarlijks diverse klusjes uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afhandelen van de schilderwerken, het herstel van meubilair, of het tuinonderhoud. Hoewel de meeste klussen in en om huis eigenhandig af te handelen zijn, is het ook een optie om hiervoor een klusjesman uit Antwerpen voor in te schakelen. Wij werken bij onze klusjesdienst samen met menig klusser uit de regio, die een ruime ervaring heeft binnen het vakgebied. Of het nu gaat om de gyprocwerken, bezettingswerken, schilderwerken of kleinere klussen, onze specialisten helpen u met alle plezier verder. Via het contactformulier vraagt u eenvoudig meerdere vrijblijvende offertes aan.

Voor renovatie en herstellingen

De meeste mensen denken dat zij een klusjesman alleen kunnen inschakelen voor het afhandelen van een keuken- of badkamerrenovatie. Hoewel een renovatie altijd een goede keus is wanneer u meer dan 20 jaar in hetzelfde pand in Antwerpen woont, is het tevens een optie om te kiezen voor herstellingen in plaats van een renovatie. U moet er echter wel rekening mee houden dat herstellingen altijd een minder lange duurzaamheid hebben dan een volledige renovatie. Eventueel is het tevens een optie om een klusjesman van onze klusjesdienst in te zetten voor een kleine keukenrenovatie, in combinatie met diverse reparaties. Dit scheelt in tijd en geld.

Laatste klantbeoordeling

Ik wilde de tuin graag klaarmaken voor de zomer. Daarom tuinverlichting laten leggen en aansluiten door de klusjesman met de beste offerte. Scherp tarief, ben erg tevreden!
Laure Willems, Antwerpen

Werkzaam in Antwerpen

Omdat wij begrijpen dat u niet voor elke klus een andere klusser wilt inschakelen, werken wij samen met menig alom gespecialiseerd klusjesman uit Antwerpen en omstreken. Dit betekent dat onze klusser u tijdens een keukenrenovatie kan ondersteunen bij het plaatsen van nieuwe keukenkastjes, het leggen van elektriciteit en het vervangen van de kraan. Andere klussen die wij voor u kunnen uitvoeren zijn de gyprocwerken, bezettingswerken en verschillende schilderwerken. Wij garanderen dat elke klusjesman van onze klusjesdienst een ruime ervaring heeft, en uitstekende diploma’s. Of het nu gaat om het herstel van meubilair of de renovatie van een tuinhuis. Uw klus is bij ons in goede handen.

Werkgebied

bezettingswerken in Antwerpen

Bezettingswerken

Wij verdelen de klussen voor een klusjesman in diverse categorieën, om u zo aan te geven welke mogelijkheden er bestaan. De eerste klus categorie is die van de bezettingswerken. De term bezettingswerken staat voor alle klussen die te maken hebben met het aanbrengen van een wandbedekking. Bij de bezettingswerken horen dan ook klusjes als het plaatsen van sierpleister of het spuiten van späck. De professionals van onze klusjesdienst in Antwerpen maken hiervoor gebruik van speciale meng- en spuitmachines, waarmee zij spatvrij te werk gaan.

gyprocwerken in Antwerpen

Gyprocwerken

Naast de categorie bezettingswerken, hanteren wij de term gyprocwerken. Onder de gyprocwerken vallen klussen als het plaatsen van voorzetwanden, het afwerken van zolderwanden of het vervangen van de gevelbekleding. De gyprocwerken kunnen dan ook gemakkelijk gecombineerd worden met een klus als het aanbrengen van een isolatielaag. Door de gyprocwerken te combineren zult u aanzienlijk op de kosten voor de klus besparen. Elke klusjesman uit ons netwerk in Antwerpen heeft een ruime ervaring binnen de gyprocwerken, en geeft uw woning spoedig weer een optimale aanblik.

klusjesdienst elektriciteit

Elektriciteit leggen

Een andere klus waarvoor u het beste de ondersteuning van een klusser uit onze klusjesdienst kunt inzetten is het leggen van elektriciteit. Het werken met elektriciteit is vrij gevaarlijk, omdat onder meer kortsluiting en stroomstoten hier het gevolg van kunnen zijn. Bij het leggen van elektriciteit horen diverse klusjes, zoals het aansluiten van een extra stopcontact, het plaatsen van tuinverlichting en het vervangen van de elektriciteitsdraden. De kosten voor het leggen van elektriciteit hangen af van de tijd die onze klusjesman hieraan kwijt is.

schilderwerken in Antwerpen

Schilderwerken

Waar de gyprocwerken en bezettingswerken werkzaamheden vormen die u het beste kunt overlaten aan een ervaren klusser Antwerpen, is het afhandelen van de schilderwerken een vrij gemakkelijke klus. Met name de schilderwerken binnenshuis kunt u relatief eenvoudig zelf afronden. Hebt u maar een beperkte tijd, of zoek u hulp bij de schilderwerken buitenshuis? Ook daarvoor bent u bij onze klusjesdienst aan het juiste adres. Een klusser uit ons netwerk zal de schilderwerken uitvoeren, en herstellingen zoals het dichten van gaten direct voor u afhandelen.

badkamerrenovatie klussen

Badkamerrenovatie

Eén van de klussen die heel wat dagen in beslag kan nemen is de badkamerrenovatie. Wij adviseren om minimaal eens in de 20 jaar een badkamerrenovatie te laten toepassen bij uw woning in Antwerpen. Het afhandelen van een badkamerrenovatie bestaat uit verschillende kleinere klusjes. Zo is het gebruikelijk om het sanitair te vervangen, enkele herstellingen te doen, en het aanpassen van de elektriciteit. Het grote voordeel van de inzet van een klusjesman van onze klusjesdienst is dat u spoedig geniet van een optimaal wooncomfort.

keukenrenovatie klusser

Keukenrenovatie

Het principe van een keukenrenovatie is eigenlijk hetzelfde als die van een badkamerrenovatie: diverse kleinere klusjes die er samen voor zorgen dat het wooncomfort en leefgemak sterk verbeteren. Bij een keukenrenovatie hoort het vervangen van de keukenapparatuur, het rechthangen van de keukenkastjes en het herstel van wanden. Dit betekent dat wij ook gyprocwerken, schilderwerken en bezettingswerken tijdens de keukenrenovatie kunnen toepassen. Hebt u een beperkt budget? Kijk voor de keukenrenovatie dan eens bij een outletwinkel. Hier verkoopt men vele onderdelen tegen lage prijzen.

tuinonderhoud klus Antwerpen

Tuinonderhoud

Wist u dat het tevens mogelijk is om onze klusjesdienst in Antwerpen in te schakelen voor het tuinonderhoud. Het tuinonderhoud is namelijk een klus waarvan veel mensen denken dat zij dit eigenlijk zelf zouden moeten uitvoeren. Wie echter maar beperkte tijd voor het tuinonderhoud heeft, of niet handig is met platen, kan hiervoor altijd de ondersteuning van een ervaren klusser inroepen. Bij het tuinonderhoud horen klusjes als het aanleggen van tuinpaden en het schoffelen van de tuin. Wij helpen u graag bij het tuinonderhoud.

Terras aanleggen

Wist u dat het een optie is om een klusjesman in te schakelen voor het aanleggen van een terras? Het gaat dan niet alleen om het leggen van de tegels, maar tevens over de voorbereidende werkzaamheden. Voordat u een terras kunt leggen is het namelijk noodzakelijk om de ondergrond goed voor te bereiden, de waterafloop te reguleren en indien nodig zijbanden te spannen. Wilt u besparen op de prijzen voor het aanleggen van een terras? Schakel dan een klusser in voor het voorbereidende werk.

Groene aanslag verwijderen

Het verwijderen van groene aanslag op terrastegels is een klus die onder het tuinonderhoud valt. Het verwijderen van groene aanslag lijkt soms erg moeilijk, maar met de tips van onze vakmannen hebt u dit heel snel eigenhandig afgehandeld. Schaf hiervoor een fles bleek aan, en spuit deze over het gehele oppervlak. Borstel het goed in de ondergrond, en spoel daarna de bleek weg met voldoende water. Onder meer voor groene aanslag op betonnen en andere harde ondergronden is dit een ideale oplossing.

Vernieuwen schakelaars

Bij het leggen van elektriciteit hoort niet alleen de vernieuwing van elektriciteitsdraden of het aansluiten van extra verlichting: ook het vernieuwen van de schakelaars is een klus die hierbij hoort. Het vernieuwen van de schakelaars is een werkje dat enige handigheid vraagt, maar waarvoor u niet perse de ondersteuning van een ervaren klusjesman voor nodig hebt. Hebt u al een schakelaar, maar wilt u deze veranderen in een dimmer? Ook dat is een optie. De kosten hiervoor zijn relatief laag, maar het resultaat groot.

kleine klusjes Antwerpen

Kleine herstellingen

Bij het kluswerk horen ook diverse kleine herstellingen. Onder meer het herstel van meubilair, wanden en vloeren valt onder de term kleine herstellingen. Het voordeel van herstellingen is dat deze minder kosten dan een volledige renovatie, maar dat u hiermee de levensduur van diverse woononderdelen wel mee kan verlengen. Wel geldt voor de keuken en badkamer op een gegeven moment dat de herstellingen geen uitkomst meer bieden, en een keuken- of badkamerrenovatie noodzakelijk is voor het herstel van het wooncomfort.

vervangen en herstel kraan

Lekkende kraan

Eén van de andere klussen die een klusser uit ons netwerk in Antwerpen voor u kan afhandelen is een lekkende kraan. Wij adviseren echter altijd om eerst zelf de lekkende kraan te proberen te herstellen. Hiervoor moet u het kraanleertje vervangen de kraan zelf ontkalken. Maak hiervoor gebruik van een mengsel van soda en azijn. Hebben deze technieken geen effect? Dan zal een klusser van onze klusjesdienst de volledige kraan vernieuwen. Eventueel is het mogelijk om een speciale thermostaatkraan te laten installeren.

schabben plaatsen

Ophangen van schabben

Wilt u graag meer ruimte in de kast? Het is een mogelijkheid om een klusser in te schakelen voor het ophangen van schabben. Het ophangen van de schabben is één van die klusjes die vrij gemakkelijk zijn, maar waar u zelf toch lange tijd mee bezig zult zijn. Het is dan ook geen probleem om een professional van onze klusjesdienst hiervoor in te schakelen. Dergelijke klusjes voeren onze specialisten uit Antwerpen met plezier en tegen aantrekkelijke tarieven uit. Wij ondersteunen u graag.

montage hulp in Antwerpen

Hulp bij montage

Eén van de andere klusjes die weinig moeite kosten, maar toch veel tijd vragen is het monteren van nieuw aangekocht meubilair. Hebt u een garderobekast of bed gekocht, en kunt u wel wat hulp bij de montage gebruiken? Aarzel dan niet langer en neem vandaag nog contact op met een klusjesman uit ons netwerk in Antwerpen. Deze zal de montage spoedig voor u afronden, zodat u dezelfde dag nog het meubelstuk in gebruik kan nemen. Eventueel is hulp bij demontage ook een optie.

Dakraam plaatsen

Er bestaan verschillende klusjes die niet direct heel ingewikkeld zijn, maar waarvoor de hulp van een klusjesman toch gewenst is. Eén van deze klussen is het installeren van een dakraam. Het plaatsen van een dakraam vereist een goede precisie en de juiste techniek. Heeft uw woning in Antwerpen al een dakraam, en zoekt u naar een specialist voor het herstel van enkele beschadigingen? Daarvoor bent u bij ons eveneens aan het juiste adres. Het herstel van het dakraam is bij ons in goede handen.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Hebt u een vraag over één van de klussen die wij voor u kunnen uitvoeren? Bent u benieuwd naar het prijsverschil tussen herstel en renovatie van een woononderdeel bij u thuis? Of wilt u weten wat wij kunnen betekenen op het gebied van elektriciteit of tuinonderhoud? Aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen. Van badkamerrenovatie tot schilderwerken en van bezettingswerken tot keukenrenovatie, wij garanderen een snelle en vakkundige hulp. Geef op het contactformulier uw wensen aan, en wij zullen u spoedig meerdere vrijblijvende offertes toesturen. Kies zelf voor de klusjesman die het beste bij u past! Ook voor ervaren loodgieters bent u bij ons aan het juiste adres.

renovatie