bezettingswerken

Bezettingswerken

Voor het mooi afwerken van een muur of plafond is het mogelijk om te kiezen voor bezettingswerken, ook wel pleisterwerken genoemd. Bij bezettingswerken wordt de muur, zowel binnen- als buitenmuur, of het plafond glad gemaakt of er wordt juist een structuur in gemaakt. Het is maar net wat uw wensen zijn voor het bezetten. Doordat bezettingswerken kennis vereisen is het verstandig om een bezetter in te schakelen voor het bezetten.

Gratis offerte

Wij helpen u graag bij het inschakelen van een bezetter voor bezettingswerken. Vraag vrijblijvend offertes aan en vergelijk eenvoudig prijzen voor pleisterwerken.

Muur bezetten

Om een structuur te maken op uw muur of om deze juist glad en stevig te maken is het mogelijk om deze te laten bezetten. Bij het bezetten van de muur moet de ondergrond stof- en vochtvrij zijn, waarna de bezetter de muur eerst voor behandeld. Vervolgens maakt de stukadoor het materiaal aan en plaatst hij gipsgeleiders. Daarna begint de stukadoor aan de pleisterwerken en zorgt hij voor het bezetten van de gehele muur. Uiteraard is het mogelijk om dit zelf te doen, maar doordat er vakkennis komt kijken bij pleisterwerken, is het verstandiger om dit over te laten aan een bezetter.

Plafond bezetten

Naast het bepleisteren van de muur is het ook mogelijk om het plafond te bepleisteren. Bij het bezetten van een plafond is het verstandiger om een bezetter in te schakelen. Dit omdat u bij bezettingswerken met een plafond boven uw macht werkt. Hierdoor is het bepleisteren een zware klus, waarbij een aantal zaken mis kunnen gaan. Om te voorkomen dat een bezetter het plafond opnieuw moet bepleisteren, waardoor u meer kosten maakt, is het verstandig om meteen een professional in te schakelen. Na het bepleisteren van de muren en plafonds kunt u de muren schilderen in elke kleur die u wilt.

Pleistermaterialen

Voor pleisterwerken zijn er een aantal materialen die geschikt zijn om het bepleisteren uit te voeren. Om een muur mooi te maken kiest u voor een sierpleister, waarmee een stukadoor een structuur kan aanbrengen op de muren of het plafond. Om een oppervlakte juist stevig te maken bestaat er pleistermateriaal waarmee een stukadoor zowel oppervlaktes binnen als buiten stevig kan maken. Het hangt dus van uw wensen af welk pleistermateriaal gebruikt wordt voor pleisterwerken. In overleg met de stukadoor kiest u het pleistermateriaal welke het meest geschikt is voor de pleisterwerken die u uit wilt laten voeren.

Buitenmuur bezetten

Niet alleen de muren binnenshuis zijn geschikt voor bezettingswerken, het is ook zeker mogelijk om de buitenmuur of gevel op te knappen door deze te laten bezetten. Het bezetten van een buitenmuur of gevel geeft een woning vaak een unieke uitstraling, waardoor het echt uw huis wordt. Samen met een bezetter kijkt u naar de mogelijkheden voor het bezetten van de buitenmuur en gevel. U beslist, samen met de stukadoor, welk pleistermateriaal het meest geschikt is voor bezettingswerken van de gevel en buitenmuur. Hierdoor houdt u de controle over de bezettingswerken, zodat u zeker weet dat het eindresultaat naar uw wens is.

pleisterwerken

Richtprijzen

Alles kost geld, zo ook het uit laten voeren van bezettingswerken door een bezetter. Als u zelf aan het werk gaat met pleisterwerken zoals het bepleisteren van de muren of gevel bespaart u op de kosten voor pleisterwerken, maar wanneer het bezetten niet goed uitgevoerd wordt kan u dit uiteindelijk meer geld kosten. Daarom is het verstandig om meteen een bezetter in te schakelen voor pleisterwerken. Wij helpen u hier graag bij. U vult het formulier in en omschrijft de opdracht voor bezettingswerken, waarna wij u vrijblijvende offertes toesturen met richtprijzen voor pleisterwerken uitgevoerd door een ervaren bezetter. Wij helpen u graag.

Vrijblijvend offertes vergelijken

Doordat wij u graag helpen met het zoeken naar een voordelige prijs voor bezettingswerken, vraagt u bij ons eenvoudig vrijblijvende offertes aan. Op deze manier vergelijkt u richtprijzen voor pleisterwerken, waarna u zelf een keuze maakt uit de mogelijkheden voor bezettingswerken uitgevoerd door een bezetter. Ook voor informatie en advies over bezettingswerken of gyprocwerken neemt u contact op met een ervaren bezetter uit ons netwerk. Vul het formulier in, omschrijf de opdracht of vragen met betrekking tot pleisterwerken, waarna wij u vrijblijvende offertes voor pleisterwerken toesturen. Hierna kunt u deze zelf vergelijken.