U zoekt een klusjesman uit Antwerpen? Maak dan gebruik van onze klusjesdienst.

Via Brenda vergelijkt u erkende klussers op prijs en kwaliteit. Scherpe prijzen voor renovatie, onderhoud en schilder- en loodgieterswerk!

Klusjesman Antwerpen

Klusjesman Antwerpen

Wie voor langere tijd in één pand in Antwerpen woont of werkt, zal na verloop van tijd een aantal klusjes moeten uitvoeren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat u nog oude elektriciteitsdraden heeft, of dat een keuken- of badkamerrenovatie noodzakelijk is voor het behoud van het wooncomfort. Andere klussen die een klusjesman kan afhandelen zijn de bezettingswerken, gyprocwerken, schilderwerken en het tuinonderhoud. Voor het onderhoud en herstel van diverse woononderdelen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een netwerk en werken samen met menig klusjesman uit Antwerpen die u met alle plezier van dienst zijn bij elke klus. Vul het contactformulier in, dan sturen wij u gratis en vrijblijvend meerdere offertes toe. Vergelijk de prijzen en voorwaarden en kies zelf welke klusjesman bij u langskomt in Antwerpen.

Navigeer op deze pagina naar:

Voor renovatie en herstellingen

Voor het behoud van het wooncomfort is het verstandig om eens in de 20 jaar te kiezen voor een renovatie van keuken en badkamer. Bij een badkamerrenovatie zal een klusjesman uit ons netwerk samen met u kijken naar de opties voor verbetering en de kosten die hieraan verbonden zitten. Is de badkamer nog in goede staat? Dan is het mogelijk om te kiezen voor herstellingen in plaats van een renovatie. Hetzelfde geldt natuurlijk voor een keukenrenovatie of –herstellingen. Het nadeel van een herstel ten opzichte van een renovatie is dat u hiermee feitelijk alleen de renovatie uitstelt. Op lange termijn is een badkamer- of keukenrenovatie altijd beter.

Laatste klantbeoordeling

Het plaatsen van een dakraam was toch moeilijker dan ik eerst dacht. Daarom een klusjesman ingeschakeld via Brenda.be. Alles is correct geplaatst!
Paulien Jacobs, Antwerpen

Werkzaam in Antwerpen

Wanneer u bezig bent met het vervangen van bepaalde woononderdelen of de renovatie van woon- en slaapkamers, dan is het niet handig om voor diverse klussen steeds een andere klusjesman uit Antwerpen in te moeten zetten. Via onze klusjesdienst komt u daarom gemakkelijk in contact met een ervaren klusjesman die een ruime ervaring heeft met bijvoorbeeld het vervangen van plinten, het uitvoeren van bezettingswerken, gyprocwerken of schilderwerken. Elke klusser uit ons netwerk voert de diverse klussen snel en vakkundig uit, en zal hiervoor aantrekkelijke tarieven rekenen. De medewerkers van onze klusjesdienst uit Antwerpen helpen u met plezier.

Werkgebied

bezettingswerken en gyprocwerken

Bezettingswerken

De eerste klus waarvoor u een klusser uit ons netwerk in Antwerpen kunt inzetten zijn het uitvoeren van bezettingswerken. De term bezettingswerken staat voor alle vormen van pleisterwerk en plaffoneringswerk bij u thuis of op kantoor. De klussen op het gebied van bezettingswerken handelen wij over het algemeen af met behulp van speciale spuit- en mengmachines. Doordat de specialisten van onze klusjesdienst spatvrij zullen werken, voorkomt u extra schoonmaakkosten. Er bestaan tevens bezettingswerken voor de buitenzijde van het huis, zoals een sierpleister laag.

klusjesdienst Antwerpen

Gyprocwerken

Naast bezettingswerken bestaan er tevens gyprocwerken die een klusjesman voor u kan afhandelen. Onder de gyprocwerken vallen klusjes die te maken hebben met het plaatsen van extra wanden of plafonds. Denk hierbij aan valse plafonds, scheidingswanden en voorzetwanden na een isolatie. Een klusser op het gebied van de gyprocwerken zal indien gewenst ook bestaande muren opnieuw afwerken. Om te besparen op de uiteindelijke kosten is het een optie de gyprocwerken te combineren met een woningisolatie of het installeren van brandwerend materiaal.

elektricien

Elektriciteit leggen

Eén van de andere klusjes waarvoor soms de ondersteuning van een klusser wenselijk is, is het leggen van elektriciteit. Het leggen van elektriciteit kan namelijk grote risico’s opleveren, met name brandgevaar en stroomschokken vormen een groot risico. Elke klusjesman van onze klusjesdienst in Antwerpen helpt u met alle plezier bij het leggen van elektriciteit. Van het plaatsen van een stopcontact tot het vervangen van de elektriciteitsdraden. Een klusser draait hier z’n hand niet voor om. Het leggen van elektriciteit is bovendien één van de vrij goedkope klussen.

schilderwerken

Schilderwerken

Waar het zeer handig is om gyprocwerken en bezettingswerken te laten uitvoeren door een ervaren klusser uit Antwerpen, is het relatief eenvoudig om zelf de schilderwerken af te handelen. Zeker de schilderwerken binnenshuis vormen voor de meeste doe-het-zelvers geen uitdaging meer. Heeft u echter geen tijd om de schilderwerken netjes af te handelen, of heeft u hulp nodig bij het schilderen van de ramen aan de buitenzijde? Aarzel dan niet om u met onze klusjesdienst in verbinding te stellen, wij helpen u graag.

klusser voor badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie

Een badkamerrenovatie is één van die klussen die het beste door een erkend klusser uitgevoerd kunnen worden. Elke klus die bij een
badkamerrenovatie hoort, vereist namelijk een grote handigheid en ruime ervaring. Zo is onder meer het leggen van elektriciteit in een badkamer zeer lastig, omdat men rekening moet houden met de regels rondom vocht en elektra. Kiest u voor een herstel in plaats van een badkamerrenovatie? Denk er dan aan dat u waarschijnlijk binnen vijf jaar alsnog een badkamerrenovatie zult moeten laten toepassen.

keukenrenovatie klussen

Keukenrenovatie

Naast de renovatie van badkamers, is een klusjesman van onze klusjesdienst tevens gespecialiseerd in het afhandelen van een keukenrenovatie. Bij een keukenrenovatie horen diverse klussen, zoals het vervangen van het keukenblad, het schilderen van keukenkastjes en het plaatsen van nieuw keukenapparatuur. Dit betekent dat de kosten voor een keukenrenovatie ook sterk kunnen variëren. Zo is het mogelijk om een keukenrenovatie voor €1500,- uit te voeren, maar ook voor €7000,-. Bedenk daarom op voorhand goed wat uw maximale budget voor de keukenrenovatie is.

tuinonderhoud Antwerpen

Tuinonderhoud

Wist u dat het tuinonderhoud tevens een klus is waarvoor u een klusser uit Antwerpen kunt inschakelen. Bij het tuinonderhoud horen diverse kleinere klusjes zoals het schoffelen van de tuin, of het aanleggen van tuinpaadjes. Eventueel is het een optie om voor het tuinonderhoud een soort onderhoudscontract af te sluiten. Dit betekent dat er periodiek een klusjesman bij u langskomt om het tuinonderhoud en bijbehorende klusjes uit te voeren. De kosten voor het tuinonderhoud hangen met name af van de duur van de klus.

Terras aanleggen

Schakelt u een klusser in voor het tuinonderhoud? Een klus die hierbij hoort is het aanleggen van een terras en andere bestrating werkzaamheden. Bij het aanleggen van een terras zullen onze specialisten uit Antwerpen niet alleen de tegels leggen, maar tevens de voorbereidende werkzaamheden afhandelen. Voorbeelden hiervan zijn het egaliseren van de ondergrond en de plaatsing van zogeheten afsluitbanden. Dergelijke voorbereidende klussen vereisen een goede kennis van het materiaal, en diverse professionele gereedschappen. Kies er eventueel voor om zelf de tegels te leggen.

Groene aanslag verwijderen

Hebben uw terrastegels een groene aanslag gekregen door de invloeden van weer en wind? Het lijkt soms een hele klus om deze weer egaal van kleur te krijgen. Er bestaan echter enkele technieken om het herstel van de tegels te bevorderen. Eén techniek die menig klusser uit Antwerpen regelmatig toepast is het verwijderen van de aanslag met behulp van bleek. Brengt dit rijkelijk aan over het oppervlak, borstel het met een bezem in, en spoel daarna af met een ruime hoeveelheid water.

Vernieuwen schakelaars

Wij gaven al aan dat het mogelijk is om een erkend klusjesman uit ons netwerk in Antwerpen in te schakelen voor het leggen van elektriciteit. Eén van de onderdelen van deze klus is het vernieuwen van de schakelaars. Door een standaard schakelaar te vervangen door een lichtdimmer of door een model op afstand, verhoogt u het woonplezier aanzienlijk. Bent u relatief handig? Dan is het een optie om zelf de schakelaar te vernieuwen. De nodige materialen schaft u eenvoudig aan bij een bouwmarkt.

kleine klusjes

Kleine herstellingen

De term kleine herstellingen staat voor de diverse kleine klusjes in en om huis, die al snel blijven liggen. Voorbeelden van kleine herstellingen zijn het aanleggen van een extra stopcontact, het herstel van een tafelpoot, of de renovatie van een keukenkraan. De kleine herstellingen nemen vaak maar weinig tijd in beslag, maar zullen het wooncomfort aanzienlijk verbeteren. Wanneer u een klusser voor dergelijke klusjes inzet, dan weet u zeker dat het werk in korte tijd wordt afgerond, en tegen aantrekkelijke prijzen.

vervangen kraan

Lekkende kraan

Het herstel van een lekkende kraan is een klus waarvoor u niet direct de ondersteuning van een ervaren klusser uit Antwerpen bij nodig hebt. Het namelijk goed mogelijk om zelf de nodige herstelwerkzaamheden uit te voeren. Begin bij een lekkende kraan altijd met het vervangen van het kraanleertje en het ontkalken van de volledige kraan. Pas wanneer beide oplossingen geen effect hebben, is het adviseerbaar contact op te nemen met onze klusjesdienst. Onze klusjesman zal de kraan vernieuwen, en installeert desgewenst een thermostaatkraan.

schabben

Ophangen van schabben

Eén van de overige klusjes waarvoor u de ondersteuning van een klusser mag vragen is het ophangen van de schabben. Het ophangen van de schabben is één van die klusjes die eigenlijk weinig moeite kosten, maar die soms een hele dag in beslag kunnen nemen. Door hiervoor de hulp te vragen van een klusjesman uit Antwerpen, zorgt u ervoor dat de klus snel wordt afgerond, en geniet u direct van een verbeterd wooncomfort. Wij ondersteunen u met alle plezier bij deze en andere klusjes.

montage hulp Antwerpen

Hulp bij montage

Hebt u ondersteuning nodig bij de montage van een meubelstuk zoals bed of garderobekast? Ook daarvoor is het mogelijk een klusjesman uit Antwerpen in te zetten. De montage van meubilair is over het algemeen niet heel ingewikkeld, maar wanneer u hier geen tijd voor heeft, dan kan onze klusjesdienst uitkomst bieden. Naast montage is tevens de demontage van de inboedel een optie, bijvoorbeeld wanneer u in korte tijd verhuizen zult. Dankzij de demontage bespaart u gemakkelijk op de verhuiskosten.

zolderrenovatie klus in Antwerpen

Zolderrenovatie

De zolder is in menig huis een donkere, stoffige plek vol rommel. Hebt u wel eens nagedacht over een zolderrenovatie? De laatste jaren is een zolderrenovatie erg populair. Hierdoor creëert u een extra leefruimte zonder bij- of aanbouw. De waarde van uw woning stijgt en u hebt een extra slaapkamer, hobbykamer of logeerkamer. Tijdens een zolderrenovatie kunt u verschillende aspecten aanpakken. Laat isolatie plaatsen, installeer een dakraam of zelfs een dakkapel voor meer licht én ruimte.

Dakraam plaatsen

Een van de andere klusjes waarvoor u de hulp van een klusjesman uit onze klusjesdienst kunt inschakelen is het herstel of het plaatsen van een dakraam. Een dakraam is een zeer goede keuze wanneer u uw bovenverdieping van meer frisse lucht en licht wilt voorzien, of de luchtvochtigheid in uw woning wilt verlagen. Bent u ervaren met klussen op het gebied van verbouwen en renoveren? Overweeg dan om zelf het dakraam te installeren. Dit zal aanzienlijk in de uiteindelijke verbouwkosten schelen.

Ingemaakte kasten

Wilt u meer opbergruimte? En hebt u verschillende onbruikbare hoeken in uw huis, bijvoorbeeld onder schuine wanden? Dan is het plaatsen van ingemaakte kasten wellicht de juiste klus voor u. Dankzij ingemaakte kasten hebt u extra berging zonder dat u kostbare ruimte verliest. Een voordeel van ingemaakte kasten is dat ze perfect geïntegreerd kunnen worden in vrijwel elke ruimte. U kunt ze bovendien helemaal naar uw smaak inrichten. Kies zelf hoe groot de kast wordt, wat de indeling is en uit welk materiaal de kast bestaat.

Vals plafond

Wist u dat het mogelijk is om een vals plafond te plaatsen? Een vals plafond wordt onder het oude plafond geplaatst, door middel van dragers of tussen de zijmuren. Een vals plafond heeft vele voordelen. Zo is het mogelijk om op een eenvoudige manier isolatie aan te brengen. Ook worden inbouwspots veelal geïnstalleerd in een vals plafond. Bekabeling en leidingen werkt u eenvoudig weg. Is uw huidige plafond aan een opfrisser toe? Deze ziet er weer als nieuw uit door het aanbrengen van een vals plafond.

carport plaatsen Antwerpen

Carport bouwen

Het bouwen van een carport heeft vele voordelen. Door een carport staat uw auto altijd droog en onder dak. De kans op roestvorming is kleiner, krabben is in de winter niet nodig en u stapt altijd droog de auto in en uit. De waarde van uw huis stijgt als u een carport laat bouwen. Daarnaast kunt u vele andere dingen kwijt onder een carport zoals fietsen of uw motor. U kunt een carport tegen uw woning of los bouwen. U hebt hierbij de keuze uit verschillende materialen zoals hout.

bezettingswerken muur Antwerpen

Muur bezetten

Als u een binnenmuur laat bezetten dan hebt u de keuze uit verschillende soorten pleisterwerk. Welke stucsoort het meest geschikt is voor het bezetten van binnenmuren is afhankelijk van de ruimte. Betonstuc is brandwerend, watervast en sterk. Dit kunt u zowel in de garage, woonkamer, keuken als badkamer gebruiken. Bij klussen in de badkamer moet u rekening houden met de waterdichtheid. Gebruik daarom tadelakt of terrastone bij het bezetten van de muur. Voor de woonkamer is een sier- of spuitpleister erg geschikt.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Bestaan er verscheidene klussen in en om huis waarvoor u de hulp en ondersteuning van een erkend klusjesman wel kan gebruiken? Hebt u een vraag over de mogelijkheden en prijzen voor de bezettingswerken, gyprocwerken of schilderwerken? Of bent u benieuwd naar de opties voor een zolderrenovatie of badkamerrenovatie? Wij zijn een netwerk van menig klusjesman. Elke vakman van onze klusjesdienst helpt u graag bij het afhandelen van de verscheidene klussen, en rekent hiervoor lage tarieven. Wij garanderen dat de klusjesmannen die u via onze klusjesdienst inhuurt altijd hoogwaardig werk afleveren. Aarzel niet om vandaag nog ons contactformulier in te vullen. U ontvangt dan meerdere offertes (max. 5) van specialisten uit uw regio. Ook voor ervaren loodgieters bent u bij onze klusjesdienst aan het juiste adres.

renovatie en herstel