U zoekt een klusjesman uit Antwerpen? Maak dan gebruik van onze klusjesdienst.

Via Brenda vergelijkt u erkende klussers op prijs en kwaliteit. Scherpe prijzen voor renovatie, onderhoud en schilder- en loodgieterswerk!

Klusjesman Antwerpen

Klusjesman Antwerpen

In en om huis zijn er heel wat klussen en klusjes die u moet uitvoeren om de kwaliteit en levensduur van diverse bouwonderdelen te garanderen. Zo is het noodzakelijk om regelmatig het sanitair te renoveren, en is ook periodiek onderhoud aan de dakgoten nodig. Zoekt u hulp bij één van deze klussen? Via onze netwerk schakelt u gemakkelijk en snel een ervaren klusjesman uit Antwerpen in, die u met alle plezier van dienst is. Klussen waarbij wij u onder andere kunnen ondersteunen zijn bezettingswerken, gyprocwerken, schilderwerken, een zolderrenovatie en tuinonderhoud. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een klusjesdienst? Vul dan het contactformulier in, na uw aanvraag krijgt u meerdere offertes thuisgestuurd en kunt u kiezen voor de klusjesman die het beste bij u past.

Navigeer op deze pagina naar:

Voor renovatie en herstellingen

Elke klusjesman uit ons netwerk heeft een ruime ervaring met vele klussen in en om huis. Zo kan hij een badkamerrenovatie voor u uitvoeren, of u van dienst zijn bij kleinere klusjes als de reparatie van een slot of het herstel van een raam. Het verschil tussen een renovatie en herstellingen is met name de tijd die men hieraan kwijt is. Zoekt u een klusjesman die u informatie kan geven over een grote klus als het vervangen van de elektriciteit of het afhandelen van bezettingswerken? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een klusser die zich bij onze klusjesdienst in Antwerpen heeft aangesloten informeert u met alle plezier.

Laatste klantbeoordeling

Via deze site heb ik een klusjesman gevonden die de vele kleine klusjes kon opknappen bij mij thuis. Goed en snel geregeld, bedankt!
Célia Mertens, Antwerpen

Werkzaam in Antwerpen

Omdat wij begrijpen dat het prettig is om de kosten voor een bepaalde klus met elkaar te vergelijken, en omdat wij ervan uitgaan dat u het liefst door één erkend bedrijf geholpen wilt worden, hebben wij een netwerk van klussers opgezet in heel Vlaanderen. Dit betekent dat er altijd een klusjesman in de regio van Antwerpen actief is, die u de gewenste hulp zal bieden. Of het nu gaat om de gyprocwerken, schilderwerken, een keukenrenovatie of het afhandelen van bezettingswerken, elke klusser van onze klusjesdienst is uitstekend gediplomeerd en is u graag van dienst.

Werkgebied

klusjesdienst Antwerpen

Bezettingswerken

Wie bezig is met het renoveren van de woning, of het herstel van wanden en plafonds, doet er goed aan om een klusjesman met ervaring in de bezettingswerken in te schakelen. Onder de bezettingswerken verstaan wij alle pleisterwerken en plafonneringswerken die wij uit kunnen voeren. Het gaat dan niet alleen om bezettingswerken binnenshuis, maar ook om klussen buitenshuis. Wij zorgen ervoor dat de bezettingswerken spatvrij en binnen enkele dagen uitgevoerd worden. Uw woning in Antwerpen is bij een vakman van onze klusjesdienst in goede handen!

Wilt u meer informatie over de diverse bezettingswerken? U leest het hier.

pleisterwerken Antwerpen

Gyprocwerken

De term gyprocwerken wordt binnen de bouw veel gebruikt. Klussen op het gebied van de gyprocwerken zijn onder meer het plaatsen van valse plafonds, het maken van voorzetwanden en scheidingswanden, en het afwerken van diverse ruimtes zoals schuren en zolders. Een klus binnen de gyprocwerken kan bovendien worden uitgebreid met diverse specifieke producten als isolatiemateriaal (akoestisch en thermisch) of brandwerende producten. Een klusser van onze klusjesdienst vertelt u graag meer over de mogelijkheden en bijbehorende kosten.

U leest hier meer over gyprocwerken.

elektricien Antwerpen

Elektriciteit leggen

Een klus die u over het algemeen het beste kunt overlaten aan een ervaren klusser uit Antwerpen, is het aanleggen van elektriciteit, verplaatsten van een stopcontact of de groepenkast uitbreiden. Deze klussen op het gebied van elektriciteit vereisen namelijk een grote handigheid en zekere nauwkeurigheid. Het leggen van elektriciteit levert bovendien risico’s op, u wilt natuurlijk niet uw huisgenoten en uzelf in gevaar brengen. Een onervaren klusser kan voor dergelijke klussen daarom het beste een klusjesman uit Antwerpen inhuren.

schilder Antwerpen

Schilderwerken

De term schilderwerken is een ruim begrip dat vele klussen en klusjes omvat. Wij kunnen u bijvoorbeeld van dienst zijn bij het schilderen van de gevelbekleding, maar ook bij renovaties van meubilair, of het schuren van parketvloeren. De schilderwerken variëren dan ook aanzienlijk in tijd en prijs. Wij adviseren om minimaal eens in de 5 jaar de schilderwerken buitenshuis uit te voeren, terwijl binnenshuis eens in de 7 jaar voldoende is. De klus zal dan wel enige moeite kosten.

badkamer renoveren Antwerpen

Badkamerrenovatie

Een badkamerrenovatie moet minimaal eens in de 20 jaar worden uitgevoerd. Door een badkamerrenovatie uit te stellen bespaart u wellicht geld op de renovatie, maar zullen het waterverbruik en de stookkosten aanzienlijk hoger zijn, dan wanneer u een badkamerrenovatie had laten afhandelen door een klusjesman. Naast grote renovaties is het tevens een optie om met kleine klusjes het wooncomfort en gebruiksgemak te verbeteren. Hiervoor hebt u niet perse een klusser nodig, maar het zal wel tijd schelen.

keuken klussen Antwerpen

Keukenrenovatie

Een keukenrenovatie is evenals een badkamerrenovatie een klus die minimaal eens in de 20 jaar dient te worden gedaan. Bij een keukenrenovatie kunt u onder andere denken aan klussen als het vervangen van de keukenapparatuur of het herstel van keukenkastjes en werkbladen. Kleinere klusjes zijn het herstel van handgrepen of het ontstoppen van een afvoer. Heeft u geen budget voor een volledige keukenrenovatie? De medewerkers van onze klusjesdienst in Antwerpen helpen u ook graag bij kleinere klusjes zoals hierboven beschreven.

klusjesman offertes vergelijken

Tuinonderhoud

Veel van onze klanten uit Antwerpen weten niet wat er allemaal past binnen het tuinonderhoud. Binnen de categorie tuinonderhoud vallen vele klussen en klusjes waarvoor u bij een klusjesdienst terecht kunt. Denk bijvoorbeeld aan het herstel van de bestrating of het vervangen van de borders. Ook het leggen van een terras of het omspitten van de tuin valt binnen het tuinonderhoud. Of wat dacht u van het aanleggen van een grasveld? Voordat u het weet geniet u in uw nieuwe tuin.

Terras aanleggen

Het tuinonderhoud omvat vele kleinere klusjes, maar tevens grotere werkzaamheden, zoals het aanleggen van een terras. Wilt u deze zomermaanden meer genieten van de buitenlucht? Overweeg dan om een deel van de tuin te veranderen in een terras. Ziet u het al voor u? Heerlijk ontspannen op uw loungeset? Als u geen ervaren klusser bent dan kan een klusjesman uit Antwerpen dit het beste doen. Het aanleggen van een terras bestaat uit twee delen: de voorbereidende werkzaamheden zoals de zorg voor een juiste afwatering, en het leggen van de tegels.

Groene aanslag verwijderen

Een andere taak binnen het tuinonderhoud is het verwijderen van groene aanslag. Met name op terrastegels ontstaat groene aanslag door een hoge vochtigheid. Het verwijderen van deze groene aanslag is relatief eenvoudig. In de meeste gevallen is het kuisen met een bleekmiddel voldoende om het weg te halen. Is er groene aanslag ontstaan op de PVC ramen? Laat dan een ervaren klusser dit verwijderen. Zo bent u zeker van het behoud van de levensduur van de ramen, en bespaart u in herstel kosten.

Vernieuwen schakelaars

Het leggen van elektriciteit is een klus waarvoor veel van onze klanten uit Antwerpen de hulp van een ervaren klusjesman inschakelen. Naast het letterlijk leggen van elektriciteitsdraden, bestaan er vele andere klusjes op het gebied van elektriciteit waarvoor u de ondersteuning van een klusser kunt vragen. Bijvoorbeeld voor het vernieuwen van de schakelaars. Het vervangen van de schakelaars door een dimmer geeft bijvoorbeeld een heel andere sfeer in huis. Daarnaast is het tevens een optie om de verlichting volledig te automatiseren.

herstellingen

Kleine herstellingen

Wij spraken hierboven al over het verschil tussen een renovatie en herstellingen bij een badkamer- of keukenrenovatie, maar naast dergelijke herstellingen in plaats van een renovatie, is het tevens een optie om kleine herstellingen in en rondom huis te laten afhandelen door een klusser uit ons netwerk. Onder kleine herstellingen verstaan wij het herstel van beschadigingen in een verflaag, reparaties aan het meubilair, of het opnieuw leggen van plinten. Dergelijke klusjes kosten weinig tijd, maar zullen het wooncomfort en leefgemak aanzienlijk verbeteren.

lekkage kraan

Lekkende kraan

Bij een badkamerrenovatie zal een klusser van onze klusjesdienst verschillende klusjes uitvoeren, waaronder het vervangen van de kraan. Wanneer u echter op een ander moment last hebt van een lekkende kraan, hoeft u niet direct om een renovatie te vragen. Het is vaak voldoende om het kraanleertje te vervangen, of de kraan te ontkalken. Hebben deze technieken geen effect? Vraag dan of een klusser uit Antwerpen bij u langskomt om de kraan zelf te vernieuwen. Kies hierbij eventueel voor een thermostaatkraan voor meer douchecomfort.

schabben

Ophangen van schabben

Hoewel de specialisten van onze klusjesdienst het meest worden ingezet voor grote klussen zoals de bezettingswerken, gyprocwerken en schilderwerken, is het tevens een optie hen in te huren voor wat kleinere klusjes. Eén daarvan is het ophangen van schabben. Mist u wat ruimte in de keuken of hal? Overweeg dan schabben op te hangen voor meer kastruimte. Het ophangen van de schabben is geen ingewikkelde klus, maar door hiervoor een klusjesman uit Antwerpen in te zetten, bespaart u tijd en moeite.

montage hulp

Hulp bij montage

Wij gaven al aan dat een keukenrenovatie of badkamerrenovatie heel wat klussen omvatten. Hebt u maar een beperkt budget en wilt u de renovatie voor het grootste deel zelf afhandelen? Dat is zeker mogelijk. Met name schilderwerken, gyprocwerken en bezettingswerken kunt u prima eigenhandig uitvoeren, mits u hiervoor voldoende dagen inplant. Op een bepaald moment zult u echter de keukenkastjes en nieuwe keukenapparatuur moeten monteren. Heeft u hierbij het liefst professionele ondersteuning? Ook daarvoor is onze klusjesdienst in Antwerpen inzetbaar.

zolderrenovatie in Antwerpen

Zolderrenovatie

Hebt u een stoffige, donkere zolder die u alleen gebruikt voor het bewaren van spullen? Zonde! Als u een zolderrenovatie laat uitvoeren door een klusjesman uit Antwerpen dan kunt u de werkkamer of logeerkamer creëren waar u altijd al van hebt gedroomd. Een klus die vaak wordt uitgevoerd tijdens een zolderrenovatie is het plaatsen van een vaste trap. Hierdoor is de zolder makkelijker te bereiken. Daarnaast kiezen mensen er vaak voor om een dakkapel te laten installeren tijdens een zolderrenovatie, voor meer licht én ruimte.

Dakraam plaatsen

Een laatste klus waar wij uw aandacht op willen vestigen is het plaatsen van een dakraam. De plaatsing van een dakraam is een zeer ingewikkelde klus, doordat dit een grote nauwkeurigheid vraagt. Wanneer het dakraam niet goed wordt geïnstalleerd, dan is onder meer de kans op een daklekkage zeer groot. Het voordeel van dakramen is dat deze een verbetering in de luchtvochtigheid opleveren. U zult minder last hebben van ongedierte en ook ademhalingsproblemen zullen dankzij de dakramen verminderen. Wij helpen u graag.

Ingemaakte kasten

Stoort u zich ook zo aan de ruimte onder de schuine wanden in uw woning? Er is niet genoeg ruimte om onderdoor te lopen en standaard kasten passen er niet. De oplossing hiervoor is ingemaakte kasten. Als u een ingemaakte kast laat plaatsen door een klusjesman van onze klusjesdienst dan bespaart u ruimte terwijl u opbergruimte creëert. Ideaal! Het plaatsen van ingemaakte kasten is een klus die veelal op zolder of op de slaapkamer wordt uitgevoerd. Dankzij de kasten hebt u genoeg ruimte voor uw kleding of andere spullen.

Vals plafond

Hebt u een hoog plafond waar u zich aan stoort? Of is het plafond lelijk en verouderd, maar wilt u deze niet helemaal vernieuwen? Een klusser uit onze klusjesdienst kan een vals plafond plaatsen. Dit is een plafond wat onder uw huidige plafond wordt geplaatst. Deze wordt vastgemaakt met behulp van rails of plafondhangers. Hoeveel het plafond moet zakken hangt af van de reden waarom u een vals plafond plaatst. Voor isolatie rekent een klusjesman 6 tot 24 centimeter en voor inbouwverlichting circa 15 cm.

carport bouwen Antwerpen

Carport bouwen

Nat geregend worden op weg naar uw auto of in de winter ’s ochtends de ruiten moeten krabben. U kent deze ergernissen vast wel. Wist u dat er een eenvoudige oplossing is? Huur via onze klusjesdienst een klusjesman in voor het bouwen van een carport. Uw auto staat dan altijd droog en is beschermd tegen neerslag. Daarnaast stijgt de waarde van uw woning. U kunt een carport van aluminium of steen aan uw woning laten bouwen. Een losstaande, houten carport in uw tuin is tevens een optie.

muren bezetten Antwerpen

Muur bezetten

Als u een klusjesman een muur laat bezetten dan ziet deze er al snel weer als nieuw uit. Tijdens een keukenrenovatie wordt veelal betonstuc gebruikt. Dit is brandwerend, sterk en watervast. Ook bij een badkamerrenovatie is dit een optie. Daarnaast kunt u bij een klus in de badkamer tadelakt (waterafstotend) of terrastone (schimmelwerend) laten aanbrengen. Wilt u een muur in de woonkamer bezetten? Dan hebt u verschillende opties. Denk bijvoorbeeld aan een sierpleister zoals crepi of een spuitpleister.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Bent u op zoek naar een ervaren klusser of loodgieter in de buurt, die u kan helpen bij een keukenrenovatie, zolderrenovatie, het vervangen van houtwerk, schilderwerken of andere klusjes? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Elke klusjesman uit ons netwerk heeft een ruime ervaring met onder meer de gyprocwerken, bezettingswerken en het leggen van elektriciteit. Dit betekent dat hij alle klussen snel en vakkundig voor u uit kan voeren. Geef op het contactformulier nauwkeurig uw wensen aan, en de vakmannen uit ons netwerk sturen u spoedig meerdere (max. 5) offertes op maat toe. U vergelijkt hiervan de prijzen en het aanbod. Vervolgens kiest u zelf welke klusjesman bij u langskomt in Antwerpen.

offerte klusjesman Antwerpen