Klusjesman Boom

Blijven klussen vaak liggen bij u thuis? Dan komt de hulp van een klusjesman uit Boom zeker van pas! Om ervoor te zorgen dat het wooncomfort van uw woning in Boom optimaal blijft, is het zaak om eventuele beschadigingen snel op te lossen. Vaak gaat het om kleine klusjes, maar in sommige gevallen is een complete renovatie vereist. Schakel een ervaren klusjesdienst in voor zowel grote als kleinere klussen.

Op deze pagina vindt u meer informatie over de verschillende werkzaamheden die een klusser voor u uitvoert: van schilderwerken tot aan grote renovatiewerken. Ook krijgt u een indicatie van de kosten voor een klusjesdienst. Wilt u besparen op uw klus? Vraag dan vrijblijvend meerdere offertes aan!

Klusjesman Boom

Navigeer op deze pagina naar:

Klusjesdienst voor al uw klussen

De klusjesdienst schakelt u in voor al uw klussen in en rond het huis. Voorbeelden zijn schilderwerken, behangwerken of bezettingswerken. Door deze werkzaamheden aan een klusbedrijf uit Boom uit te besteden, weet u zeker dat de klus in korte tijd is afgerond. Zo ziet uw woning er direct een stuk strakker en mooier uit! Een klusser is ook in te schakelen voor grote klussen: bijvoorbeeld wanneer u de badkamer of keuken wilt renoveren. In Boom zijn dit de meest uitgevoerde klussen van een klusjesdienst:

  • Bezettingswerken & Gyprocwerken
  • Schilderwerken & Behangwerken
  • Badkamer- of keukenrenovatie
  • Tuinaanleg en –onderhoud
  • Elektriciteit aanleggen
  • Vloerwerken

Voor wie is de klusjesdienst?

De klusjesdienst is in te zetten door particulieren én bedrijven. De klusjesman zorgt ervoor dat uw kantoorpand of woning in korte tijd weer in goede staat verkeerd. Deze service komt goed van pas voor mensen die maar weinig tijd hebben om alle klussen in huis uit te voeren.

Ook gepensioneerden kiezen vaan voor een klusjesman in de buurt om hun relatief kleine klusjes af te werken. Zij beschikken niet altijd over de kennis en ervaring om de klussen succesvol af te ronden.

Gratis offertes aanvragen

Klussen waarbij onze klusser u onder meer wil helpen zijn bezettingswerken, gyprocwerken, tuinonderhoud, schilderwerken en keuken- of badkamerrenovatie. Vraag via het offeretformulier meerdere offertes aan en vergelijk de prijzen van klusjesmannen uit regio Boom! Deze service is gratis en vrijblijvend: zit er geen passend aanbod tussen? Dan zit u nergens aan vast!

Voor renovatie en herstellingen

Wanneer een constructie of gebruiksvoorwerp in huis beschadigd is, dan zijn er drie opties: u kunt het repareren, renoveren of vervangen. In sommige gevallen is het herstel of de renovatie van een keukenonderdeel een goede keuze om de levensduur van het onderdeel te verlengen. Is een renovatie maar van tijdelijke duur? Dan zal een klusjesman over het algemeen adviseren om het onderdeel te vervangen. De professionals van onze klusjesdienst in Boom zijn u zowel bij herstel als renovatie en vervanging met alle plezier van dienst. Zij werken met de nieuwste gereedschappen en technieken zodat de badkamer- of keukenrenovatie snel wordt uitgevoerd.

Laatste klantbeoordeling

Vorige maand had ik lekkage in de douche, het plafond van de onderste verdieping was hierdoor erg beschadigd. Via deze website goedkoop opgelost door een klusjesman!
F. Peeters, Boom

Altijd een klusjesman in de buurt van Boom

Omdat wij begrijpen dat het lastig is om voor verschillende klussen steeds weer een nieuw bedrijf in Boom te bellen, hebben wij een netwerk van klusjesmannen opgezet door heel Vlaanderen. Dit betekent dat ongeacht waar u ook woont, er altijd een ervaren klusser bij u in de regio actief is, ook in Boom. Bent u op zoek naar een klusjesman die u wil ondersteunen bij bezettingswerken, de aanleg van elektriciteit, tuinonderhoud, gyprocwerken of schilderwerken? Dan bent u bij onze klusjesdienst aan het juiste adres. Wij helpen u met alle plezier verder.

Werkgebied

bezettingswerken Boom

Bezettingswerken

Een specialist op het gebied van de bezettingswerken van onze klusjesdienst kan u helpen bij zowel pleisterwerk als plafonneringswerken aan de binnen- en buitenzijde van uw woning of bedrijfspand in Boom. Met behulp van meng- en spuitmachines kan een dergelijke klus snel en vakkundig worden afgehandeld. Een klusser van onze klusjesdienst zal de bezettingswerken spatvrij uitvoeren, waardoor er na de klus weinig tijd verloren gaat aan schoonmaak werkzaamheden. Bezettingswerken voor de buitenkant van het huis zijn onder andere het aanbrengen van sierpleisters.

gyprocwerken Boom

Gyprocwerken

Naast bezettingswerken kan menig klusjesman uit ons netwerk tevens gyprocwerken voor u afhandelen. Onder de categorie gyprocwerken vallen klussen als het creëren van valse plafonds, voorzetwanden, scheidingswanden en het afwerken van schuren of zolderruimtes. Wilt u graag de gyprocwerken combineren met isolatiemateriaal, of extra brandwerend materiaal? Dat is goed mogelijk, en zal de kosten verlagen. Door de combinatie van de gyprocwerken met een woningisolatie bespaart u al snel tot wel 40% op de klus. Eventueel is het een optie zelf een deel van de gyprocwerken af te handelen.

elektriciteit aanleggen

Elektriciteit leggen

Elektriciteit leggen is een klus die enige handigheid en precisie vereist. Omdat het gevaarlijk is om eigenhandig elektriciteit te leggen, adviseren wij de onervaren klusser om altijd de hulp van een klusjesman in te schakelen. Deze zal de klusjes op het gebied van elektriciteit vlot voor u afhandelen, zodat u snel van een verbeterd wooncomfort geniet.

Naast het leggen van elektriciteit voert onze klusser nog vele andere klusjes uit, zoals het vervangen van lampen, het herstel van een meterkast onderdeel of het installeren van tuinverlichting.

schilderwerken Boom

Schilderwerken

Binnen de categorie schilderwerken valt al het schilderwerk en voorbereidende klusjes hiervoor. Moet het houtwerk geschuurd worden, of wilt u graag de gevelbekleding van een nieuwe kleur voorzien? De professionals van onze klusjesdienst draaien voor deze klussen hun hand niet om. Wij verzorgen echter niet alleen schilderwerken buitenshuis, ook binnenshuis kunnen wij u ondersteunen. Bij de schilderwerken binnenshuis horen onder meer het schilderen van meubels, het herstel van wanden en het schuren van de parketvloer. Bij schilderwerken buitenshuis moet u denken aan het schilderen van ramen, deuren, gevels en tuinhuisjes.

Behangwerken

Behangwerken zijn in Boom nog steeds erg populair. Voor een strak resultaat is het wel belangrijk dat de behangwerken goed worden uitgevoerd. Dit is niet altijd even eenvoudig, zeker niet wanneer u behang met een doorlopend patroon wilt aanbrengen. Behangwerken wordt nog moeilijker als u te maken heeft met scheve wanden. Een klusser uit Boom is ervaren in behangwerken. Hij zorgt ervoor dat uw behang in korte tijd is aangebracht én dat dit strak en netjes op de muur zit.

Vloerwerken

Met vloerwerken doelt men op het afwerken van de vloeren in huis. Hierbij gaat het om het egaliseren van de vloeren, het plaatsen van de vloer én de afwerking met plinten. De klusjesmannen uit Boom zijn ervaren in onder andere het leggen van laminaat, tegels en hout. Daarnaast kunnen zij ook uw PVC vloer lijmen en leggen. Heeft u een houten vloer? Ook het schuren en oliën valt onder de vloerwerken. Als u de vloerwerken uitbesteed aan een klusjesdienst uit Boom, bent u verzekerd van het beste resultaat.

Verschillende soorten laminaat vloeren

Ervaren klussers uit Boom voor al uw grote en kleine klussen in huis!

Vraag vrijblijvend offertes aan en bespaar tot wel 40% op de kosten.

Offertes aanvragen
badkamerrenovatie Boom

Badkamerrenovatie

De renovatie van de badkamer kan uit een groot aantal klussen of maar een paar klusjes bestaan. Een klusjesman gaat er over het algemeen vanuit dat een badkamerrenovatie ongeveer eens in de 20 jaar moet worden uitgevoerd. Na deze periode zal de kwaliteit van het sanitair bijvoorbeeld sterk verminderen.

Bent u benieuwd naar de opties voor een badkamerrenovatie en de klussen of klusjes die hieronder kunnen vallen? Een klusjesman uit ons netwerk in Boom informeer u met alle plezier over de opties.

keukenrenovatie Boom

Keukenrenovatie

Naast menig badkamerrenovatie, voert een klusser van onze klusjesdienst ook vaak een keukenrenovatie uit. Een keukenrenovatie zal eveneens ongeveer één keer in de 20 jaar moeten worden afgehandeld. Klussen die onder een keukenrenovatie vallen zijn het vervangen van de keukenapparatuur, het herstel van beschadigingen, en de renovatie van werkbladen en keukenkastjes. Is er een klus die u graag zelf wil uitvoeren? Het is mogelijk om enkel een deel van de keukenrenovatie uit te voeren. Een klusser van onze klusjesdienst gaat graag met u in overleg.

klusjesman offerte Boom

Tuinonderhoud

Veel van onze klanten uit Boom weten niet dat een klusjesman uit ons netwerk hen ook kan ondersteunen bij het tuinonderhoud. In de zomer wilt u lekker buiten kunnen zitten. Klusjes op het gebied van tuinonderhoud zijn echter niet bij iedereen geliefd. Laat u deze hovenierswerkzaamheden liever doen door een klusjesman uit Boom? Wij voeren regelmatig klusjes op het gebied van tuinonderhoud uit. De klus die het meest voorkomt is het omspitten van de tuin, maar ook het realiseren van een terras is één van de veelvoorkomende klussen.

Terras aanleggen

Wij noemden net al de mogelijkheden voor ondersteuning bij het tuinonderhoud. Als u wilt genieten van de zon in uw tuin dan is een terras natuurlijk onmisbaar. Bent u een onervaren klusser en laat u het aanleggen van een terras liever over aan een vakman? Naast het standaard tuinonderhoud zoals het aanleggen van tuinpaadjes en het planten van bloemen, is het tevens een optie om de experts van onze klusjesdienst in te schakelen voor het aanleggen van een terras. Van het voorbereiden van de onderliggende grond tot het leggen van de tegels.

Groene aanslag verwijderen

Een andere klus die binnen het tuinonderhoud valt is het verwijderen van groene aanslag op de tegels. Een dergelijke groene aanslag ontstaat door de invloeden van weer en wind, meestal wanneer het buiten lange tijd zeer vochtig is. Het verwijderen van deze groene aanslag is gelukkig niet heel ingewikkeld. Probeer eventueel eigenhandig de groene aanslag te verwijderen met behulp van bleekmiddel.

Zit er groene aanslag op uw ramen aan de buitenzijde? Ook dan is de hulp van een erkend klusser aan te raden.

Vernieuwen schakelaars

Bent u geen held op het gebied van klussen? Dan is het verstandig om klussen rondom elektriciteit over te laten aan een klusjesman uit Boom. De ondersteuning die u van onze klussers krijgt bij het aanleggen van elektriciteit, beperkt zich niet tot het letterlijk leggen van elektriciteitskabels. Het gaat tevens om andere klusjes zoals de installatie van tuinverlichting of het vernieuwen van schakelaars. Kies er bijvoorbeeld voor om de huidige schakelaars te vervangen door op afstand bedienbare varianten, of overweeg de plaatsing van licht dimmers. Met deze eenvoudige klusjes verbetert u het woongemak en de sfeer aanzienlijk.

kleine herstellingen

Kleine herstellingen

Naast grote klussen zoals de bezettingswerken, gyprocwerken en schilderwerken kan elke klusser van onze klusjesdienst in Boom ook kleinere klusjes voor u uitvoeren. De herstellingen vormen een categorie binnen de kleinere klusjes. Het gaat dan met name om herstellingen zoals het herstel van meubilair, het rechthangen van keukenkastjes en het herstel van de schilderlaag op de ramen. De kosten voor de herstellingen zijn over het algemeen vrij laag. Maar dankzij de hulp van onze klusjesman geniet u snel weer van een heerlijk wooncomfort.

lekkende kraan

Lekkende kraan

Wanneer de kraan in uw badkamer lekt, dan is het niet direct nodig om een badkamerrenovatie uit te voeren. In veel gevallen is het voldoende om het kraanleertje te vervangen of de kraan te ontkalken. Heeft de ontkalking geen effect? Overweeg dan om een medewerker van onze klusjesdienst in te schakelen. Deze zal het herstel van de kraan vakkundig afhandelen, of indien nodig de complete badkamerkraan vernieuwen. Het is zelfs een optie om bij deze klus de standaard douchekraan door een thermostaatkraan te vervangen.

ophangen schabben

Ophangen van schabben

Een klus die wij regelmatig toepassen bij onze klanten uit Boom is het ophangen van de schabben. Bent u op zoek naar meer ruimte in de keuken of onder de trap? Overweeg dan om schabben op te hangen.

Het grote voordeel van deze klus is dat wij dit binnen een dag voor u kunnen afhandelen, eventueel zelfs terwijl u gewoon aan het werk bent. De kosten voor het ophangen van de schabben vallen relatief laag, maar hangen af van het gekozen basismateriaal.

montage

Hulp bij montage

Wie kiest voor een volledige badkamer, keuken-, of zolderrenovatie wordt direct bij de hele klus geholpen. Het is echter ook een optie om zelf het grootste deel van de renovatie uit te voeren. Dit betekent dat u bijvoorbeeld eigenhandig de schilderwerken of bezettingswerken afhandelt. U hoeft dan alleen maar de materiaalkosten te betalen. Bent u begonnen aan het renovatiewerk, en hebt u toch ondersteuning nodig bij de plaatsing en montage van nieuwe keukenkastjes of apparatuur? Ook daarvoor is het mogelijk een klusjesman in te schakelen.

Klusjesman nodig in Boom?

Vergelijk offertes en vind een goedkope klusser uit uw regio!

Gratis offertes ontvangen
zolderrenovatie Boom

Zolderrenovatie

Gezinsuitbreiding? Een klusjesman uit Boom kan u helpen met een zolderrenovatie. Dankzij een zolderrenovatie veranderd uw stoffige, donkere zolder in een mooie slaapkamer. Er zijn verschillende klussen die betrekking hebben op de zolder. Laat een klusser via een klusjesdienst bijvoorbeeld een dakkapel plaatsen tijdens de zolderrenovatie. Hierdoor ontstaat meer ruimte én meer licht. Het is daarnaast wellicht een goed idee om isolatie aan te brengen. Als de draagkracht van de vloer onvoldoende is dan zal de klusjesman deze ook aan moeten passen tijdens de zolderrenovatie.

Dakraam plaatsen

Een laatste klus waarvoor u een klusjesman van onze klusjesdienst kan inschakelen is het plaatsen van een dakraam. Dakramen vormen een geschikte oplossing voor wanneer u meer licht en frisse lucht op de bovenverdieping wilt genereren. Het grote voordeel van een dakraam is dat deze de luchtvochtigheid in de woning zal verlagen, waardoor u minder last zult hebben van ongedierte en reumatische of astmatische klachten. De prijs voor de installatie van een dakraam is afhankelijk van het materiaal dat u voor het raam gebruikt.

Ingemaakte kasten

Eén van de klussen waarvoor een klusjesdienst vaak wordt ingeschakeld is de realisatie van ingemaakte kasten. Ingemaakte kasten zijn erg populair. Ze zijn namelijk perfect te integreren in elke ruimte. Hierdoor ontstaat een maximum aan bergruimte en tegelijkertijd verliest u zo weinig mogelijk leefruimte. Een ander voordeel is dat u niet meer rondom en boven de kasten hoeft te poetsen. Ingebouwde kasten worden veelal toegepast onder schuine daken. De ruimte onder een schuin dak is veelal onbruikbaar, standaard kasten passen hier niet, een ingemaakte kast is dus ideaal.

Vals plafond

Een klusjesman kan een vals plafond voor u creëren. Valse plafonds worden onder het bestaande oppervlak geplaatst met behulp van plafondhangers of een rails. Hierdoor verbergt u oude, beschadigde of wellicht te hoge plafonds eenvoudig. Het is de ideale manier om leidingen en kabels te verstoppen. Hebt u altijd al gedroomd van inbouwspots? Dankzij een vals plafond kan een klusjesman uw droom eenvoudig werkelijkheid maken. Het is bovendien eenvoudig om een kamer met een vals plafond te isoleren.

carport laten bouwen door klusjesman

Carport bouwen

Hebt u ruimte over en wilt u een carport laten bouwen door een klusjesdienst? Een carport is erg populair, en dat is niet voor niets. Dankzij een carport is uw wagen beschermd tegen de weersinvloeden. De kans op roestvorming is kleiner, tijdens een regenbui stapt u droog de auto in en in de winter hoeft u niet te krabben.

U hebt de keuze uit verschillende soorten. U kunt een houten carport los van het huis laten bouwen. Een carport van aluminium tegen uw woning is ook mogelijk.

muur bezetten Boom

Muur bezetten

Zitten er beschadigingen op de binnenmuren en zien ze er hierdoor niet mooi meer uit? Een klusjesman kan een muur voor u bezetten. Voor het bezetten van een muur binnenshuis is vrijwel elke stucsoort geschikt. Welke soort u het beste kunt gebruiken hangt echter af van de kamer. Tijdens een badkamerrenovatie is een waterafstotende pleistersoort zoals tadelakt het meest geschikt. Andere opties zijn betonstuc, dat slijt- en watervast is, of terrastone, dat schimmelwerend is. Tijdens een keukenrenovatie wordt vaak betonstuc gebruikt omdat het tevens brandwerend is.

Uurtarief klusjesman

Wanneer u een klusjesdienst wilt inschakelen voor het uitvoeren van uw klussen in huis, dan bent u ongetwijfeld benieuwd naar de kosten. Doorgaans rekent een klusjesman een vast uurtarief. Dit uurtarief is afhankelijk van verschillende factoren: een klusser die gecertificeerd is of meer ervaring heeft, vraagt een hoger uurtarief dan iemand die net begint.

Een goedkope klusjesman kost ongeveer €15,- tot €20,- per uur. Een ervaren klusser rekent een hogere prijs, gemiddeld €30,- tot €40,- per uur. De prijs van een gemiddelde, gecertificeerd klusser zit hier tussenin. Voor de klusjes betaalt u een vaste uurprijs van ongeveer €20,- tot €30,-.

Tabel: wat kost een klusjesman per uur?

Kostenpost Gemiddeld uurtarief*
Goedkope klusjesman €15,- tot €20,-
Gemiddelde tarief van een gecertificeerd klusjesman €20,- tot €30,-
Ervaren klusjesman €30,- tot €40,-

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. De exacte tarieven hangen af van de ervaring van de klusjesman, certificering en klus. Vraag gratis offertes aan.

Welke factoren beïnvloeden de kosten?

De totale kosten zijn afhankelijk van diverse factoren. Natuurlijk speelt het uurtarief een grote rol. Een vakman met meer ervaring rekent hogere arbeidskosten dan iemand die net begint. Dit hoeft natuurlijk niet altijd te betekenen dat een goedkope klusjesman uit Boom minder kwaliteit aflevert. Daarnaast speelt ook de keuze voor het materiaal een belangrijke rol. Wanneer u een luxe PVC vloer wilt laten leggen, dan betaalt u uiteraard meer dan wanneer u kiest voor goedkoop laminaat. Hetzelfde geldt voor behang- en schilderwerken. Hierop kunt u besparen door zelf goedkoop materiaal aan te schaffen.

Voordelen inschakelen klusjesman Boom

Vaak hebben mensen kleine klusjes in huis liggen, die altijd maar blijven liggen door een gebrek aan tijd. Misschien ergert u zich al jaren aan het loslatende behang in de slaapkamer of stoort u zich al tijden aan de keukenkastjes die niet meer recht hangen. Ongemerkt hebben deze kleine problemen een grote invloed op uw woongenot. Door deze kleine, of andere grote klussen uit te besteden aan een klusjesdienst in Boom bent u in korte tijd verlost van deze irritaties. Met de hulp van een ervaren klusjesman kunt u weer optimaal genieten van uw eigen woning!

Vrijblijvend offertes aanvragen

Bent u op zoek naar de hulp van een ervaren klusser of loodgieter uit Boom? Hebt u vragen over de klusjes die een vakman uit Boom wel voor u uit wil voeren? Of hebt u de behoefte aan een prijsoverzicht voor een keuken- of badkamerrenovatie? Vul dan vandaag nog het offerteformulier in. Geef hierop aan wat uw wensen zijn op het gebied van de klus en de klusjesman. Via de klusjesdienst zorgen wij ervoor dat u meerdere vrijblijvende offertes (max. 5) ontvangt van klussers uit de regio. U vergelijkt deze offertes op basis van prijs en aanbod, vervolgens kiest u zelf welke klusjesman bij u langskomt.

klusjesman offerte Boom