Klusjesman Machelen

Wie voor langere tijd in één pand in Machelen woont of werkt, moet na verloop van tijd een aantal klusjes uitvoeren. Heeft u hier geen tijd voor? Schakel dan een klusjesman uit Machelen in. Een klusjesdienst vervangt uw oude elektriciteitsdraden of renoveert uw keuken of badkamer. Al deze klussen zorgen voor behoud van uw wooncomfort en –genot. Andere klussen in huis die een klusjesman afhandelt zijn de bezettingswerken, gyprocwerken, schilderwerken en het tuinonderhoud.

Op deze pagina leest u meer over de verschillende klussen die een klusjesdienst graag voor u uitvoert. Ook krijgt u een indicatie van het uurloon van gemiddelde klussers. Bent u benieuwd wat het inschakelen van een klusbedrijf u gaat kosten? Vergelijk dan gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor uw klus.

Klusjesman Machelen

Navigeer op deze pagina naar:

Klusjesdienst voor al uw klussen

Een klusjesdienst is in te schakelen voor veel verschillende klussen in huis. Misschien stoort u zich al jaren aan de slordige tuin en wilt u al tijden een terras realiseren, maar ontbreekt het u aan de tijd. Of misschien is het behang in uw slaapkamer nodig aan vervanging toe, maar heeft u niet voldoende ervaring om het behang aan te brengen. Ook voor grote renovatieklussen biedt een klusser uit Machelen hulp! Wilt u een nieuwe keuken laten plaatsen of droomt u al jaren van een badkamerrenovatie? Vraag dan via het offerteformulier om hulp. In Machelen zijn dit de meest uitgevoerde werkzaamheden van een vakman:

  • Renovatiewerken & elektriciteit aanleggen
  • Bezettingswerken & gyprocwerken
  • Schilderwerken & behangwerken
  • Tuinonderhoud & tuinaanleg
  • Vloerwerken

Voor wie is de klusjesdienst?

Het inschakelen van een klusjesdienst is mogelijk voor iedereen die grote of kleine klussen in of rond het huis heeft liggen, waar zij zelf niet aan toekomen. Ook voor bedrijven is het mogelijk een klusjesdienst in te schakelen. Een klusjesman komt van pas bij het renoveren van de bedrijfskeuken of bij de aanleg van een nieuw elektriciteitsnetwerk. Ook gepensioneerden in Machelen maken veel gebruik van een klusjesman. Vaak hebben zij niet de tijd of energie om relatief kleine klusjes aan te pakken. Een klusjesman neemt deze werkzaamheden uit handen.

Gratis offertes aanvragen

Ons netwerk bestaat uit diverse klusjesmannen uit Machelen, die u met alle plezier van dienst zijn bij uw klus. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan. U ontvangt zo spoedig mogelijk meerdere offertes in uw inbox. Vergelijk de prijzen en voorwaarden en kies zo welke klusjesman bij u thuis langskomt! Zit er geen passend aanbod tussen? Maakt u zich geen zorgen: u zit niet aan de offertes aan vast.

Voor renovatie en herstellingen

Voor het behoud van het wooncomfort is het verstandig om eens in de 20 jaar te kiezen voor een renovatie van keuken en badkamer. Bij een badkamerrenovatie zal een klusjesman uit ons netwerk samen met u kijken naar de opties voor verbetering en de kosten die hieraan verbonden zitten. Is de badkamer nog in goede staat? Dan is het mogelijk om te kiezen voor herstellingen in plaats van renovatie. Hetzelfde geldt natuurlijk voor een keukenrenovatie of –herstellingen. Het nadeel van een herstel ten opzichte van renovatie is dat u hiermee feitelijk alleen de renovatie uitstelt. Op lange termijn is een badkamer- of keukenrenovatie altijd beter.

Laatste klantbeoordeling

Het plaatsen van een dakraam was toch moeilijker dan ik eerst dacht. Daarom een klusjesman ingeschakeld via Brenda.be. Alles is correct geplaatst!
Paulien, Machelen

Altijd een klusjesman in de buurt van Machelen

Wanneer u bezig bent met het vervangen van bepaalde woononderdelen of de renovatie van woon- en slaapkamers, dan is het niet handig om voor diverse klussen steeds een andere klusjesman uit Machelen in te moeten zetten.

Via een klusjesdienst komt u daarom gemakkelijk in contact met een ervaren klusjesman die een ruime ervaring heeft met bijvoorbeeld het vervangen van plinten, het uitvoeren van bezettingswerken, gyprocwerken of schilderwerken. Elke klusser uit ons netwerk voert de diverse klussen snel en vakkundig uit, en zal hiervoor aantrekkelijke tarieven rekenen. De medewerkers van de klusjesdienst uit Machelen helpen u met plezier.

Werkgebied

bezettingswerken in Machelen

Bezettingswerken

De eerste klus waarvoor u een klusser uit ons netwerk in Machelen kunt inzetten zijn het uitvoeren van bezettingswerken. De term bezettingswerken staat voor alle vormen van pleisterwerk en plaffoneringswerk bij u thuis of op kantoor. De klussen op het gebied van bezettingswerken handelen de vakmannen over het algemeen af met behulp van speciale spuit- en mengmachines. Doordat de specialisten van de klusjesdienst spatvrij zullen werken, voorkomt u extra schoonmaakkosten. Er bestaan tevens bezettingswerken voor de buitenzijde van het huis, zoals een sierpleister laag.

gyprocwerken Machelen

Gyprocwerken

Naast bezettingswerken bestaan er tevens gyprocwerken die een klusjesman voor u kan afhandelen. Onder de gyprocwerken vallen klusjes die te maken hebben met het plaatsen van extra wanden of plafonds. Denk hierbij aan valse plafonds, scheidingswanden en voorzetwanden na een isolatie. Een klusser op het gebied van de gyprocwerken zal indien gewenst ook bestaande muren opnieuw afwerken. Om te besparen op de uiteindelijke kosten is het een optie de gyprocwerken te combineren met een woningisolatie of het installeren van brandwerend materiaal.

elektriciteit aanleggen

Elektriciteit leggen

Eén van de andere klusjes waarvoor soms de ondersteuning van een klusser wenselijk is, is het leggen van elektriciteit. De aanleg van elektriciteit kan namelijk grote risico’s opleveren, met name brandgevaar en stroomschokken vormen een groot risico. Elke klusjesman van een klusjesdienst in Machelen helpt u met alle plezier bij het leggen van elektriciteit. Van het verplaatsen van een stopcontact tot het vervangen van de elektriciteitsdraden. Een klusser draait hier z’n hand niet voor om. Het leggen van elektriciteit is bovendien één van de vrij goedkope klussen.

schilderwerken in Machelen

Schilderwerken

Waar het zeer handig is om gyprocwerken en bezettingswerken te laten uitvoeren door een ervaren klusser uit Machelen, is het relatief eenvoudig om zelf de schilderwerken af te handelen. Zeker de schilderwerken binnenshuis vormen voor de meeste doe-het-zelvers geen uitdaging meer. Heeft u echter geen tijd om de schilderwerken netjes af te handelen, of heeft u hulp nodig bij het schilderen van de ramen aan de buitenzijde? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een klusjesdienst uit de regio.

Behangwerken

Niet iedereen is even ervaren in het aanbrengen van behang. Door te weinig of juist te veel lijm te gebruiken ontstaat er een slechte hechting, waarna de behangwerken na verloop van tijd los gaan laten. Dit geeft de ruimte een slordige uitstraling. Voorkom loslatend behang door de behangwerken uit te besteden aan een professioneel klusser uit Machelen. Hij zal uw patroonbehang, vliesbehang of standaard behang in een mum van tijd aanbrengen, waarbij u verzekerd bent van een optimale hechting.

Vloerwerken

Bij vloerwerken heeft u de keuze uit verschillende afwerken. Wilt u de vloer in de woonkamer graag afwerken met een tegelvloer of kiest u voor voordelig laminaat? Andere populaire keuzes zijn het leggen van PVC vloeren en het schuren en oliën van een parketvloer. Deze en andere vloerwerken besteed u het beste uit aan een professioneel klusjesman. Onder de vloerwerken verstaat men ook de voorbereiding en afwerking van de vloer. Denk aan het egaliseren van de vloeren en het aanbrengen van plinten.

Verschillende soorten laminaat vloeren

Voor al uw grote klussen en kleine klusjes in en rond het huis.

Vergelijk vrijblijvend offertes en bespaar tot 40% op de kosten!

Offertes aanvragen
badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie

Een badkamerrenovatie is één van die klussen die het beste door een erkend klusser uitgevoerd kunnen worden. Elke klus die bij een badkamerrenovatie hoort, vereist namelijk een grote handigheid en ruime ervaring. Zo is onder meer het leggen van elektriciteit in een badkamer zeer lastig, omdat men rekening moet houden met de regels rondom vocht en elektra. Kiest u voor een herstel in plaats van een badkamerrenovatie? Denk er dan aan dat u waarschijnlijk binnen vijf jaar alsnog een badkamerrenovatie zult moeten laten toepassen.

keukenrenovatie in Machelen

Keukenrenovatie

Naast de renovatie van badkamers, is een klusjesman van een klusjesdienst tevens gespecialiseerd in het afhandelen van een keukenrenovatie. Bij een keukenrenovatie horen diverse klussen, zoals het vervangen van het keukenblad, het schilderen van keukenkastjes en het installeren van nieuwe keukenapparatuur. Dit betekent dat de kosten voor een keukenrenovatie ook sterk kunnen variëren. Zo is het mogelijk om een keukenrenovatie voor €1500,- uit te voeren, maar ook voor €7000,-. Bedenk daarom op voorhand goed wat uw maximale budget voor de keukenrenovatie is.

klusjesman offerte

Tuinonderhoud

Wist u dat het tuinonderhoud tevens een klus is waarvoor u een klusser uit Machelen kunt inschakelen. Bij het tuinonderhoud horen diverse kleinere klusjes zoals het schoffelen van de tuin, of het aanleggen van tuinpaadjes. Eventueel is het een optie om voor het tuinonderhoud een onderhoudscontract af te sluiten. Dit betekent dat er periodiek een klusjesman bij u langskomt om hovenierswerkzaamheden en bijbehorende klusjes uit te voeren. De kosten voor het tuinonderhoud hangen met name af van de duur van de klus.

Terras aanleggen

Schakelt u een klusser in voor het tuinonderhoud? Een klus die hierbij hoort is het aanleggen van een terras en andere bestrating werkzaamheden. Hierbij zullen de specialisten uit Machelen niet alleen de tegels leggen, maar tevens de voorbereidende werkzaamheden afhandelen. Voorbeelden hiervan zijn het egaliseren van de ondergrond en de plaatsing van zogeheten afsluitbanden. Dergelijke voorbereidende klussen vereisen een goede kennis van het materiaal, en diverse professionele gereedschappen. Kies er eventueel voor om zelf de tegels te leggen.

Groene aanslag verwijderen

Hebben uw terrastegels een groene aanslag gekregen door de invloeden van weer en wind? Het lijkt soms een hele klus om deze weer egaal van kleur te krijgen. Er bestaan echter enkele technieken om het herstel van de tegels te bevorderen. Eén techniek die menig klusser uit Machelen regelmatig toepast is het verwijderen van de aanslag met behulp van bleek. Brengt dit rijkelijk aan over het oppervlak, borstel het met een bezem in, en spoel daarna af met een ruime hoeveelheid water.

Vernieuwen schakelaars

Wij gaven al aan dat het mogelijk is om een erkend klusjesman uit ons netwerk in Machelen in te schakelen voor het leggen van elektriciteit. Eén van de onderdelen van deze klus is het vernieuwen van de schakelaars. Door een standaard schakelaar te vervangen door een lichtdimmer of door een model op afstand, verhoogt u het woonplezier aanzienlijk. Bent u relatief handig? Dan is het een optie om zelf de schakelaar te vernieuwen. De nodige materialen schaft u eenvoudig aan bij een bouwmarkt.

kleine herstellingen in Machelen

Kleine herstellingen

De term kleine herstellingen staat voor de diverse kleine klusjes in en om huis, die al snel blijven liggen. Voorbeelden van kleine herstellingen zijn het creëren van een extra stopcontact, het herstel van een tafelpoot, of de renovatie van een keukenkraan. De kleine herstellingen nemen vaak maar weinig tijd in beslag, maar zullen het wooncomfort aanzienlijk verbeteren. Wanneer u een klusser voor dergelijke klusjes inzet, dan weet u zeker dat het werk in korte tijd wordt afgerond, en tegen aantrekkelijke prijzen.

lekkende kraan

Lekkende kraan

Het herstel van een lekkende kraan is een klus waarvoor u niet direct de ondersteuning van een ervaren klusser uit Machelen bij nodig hebt. Het namelijk goed mogelijk om zelf de nodige herstelwerkzaamheden uit te voeren. Begin bij een lekkende kraan altijd met het vervangen van het kraanleertje en het ontkalken van de volledige kraan. Pas wanneer beide oplossingen geen effect hebben, is het adviseerbaar contact op te nemen met een klusjesdienst. De klusjesman zal de kraan vernieuwen, en installeert desgewenst een thermostaatkraan.

ophangen schabben

Ophangen van schabben

Eén van de overige klusjes waarvoor u de ondersteuning van een klusser mag vragen is het ophangen van de schabben. Het ophangen van de schabben is één van die klusjes die eigenlijk weinig moeite kosten, maar die soms een hele dag in beslag kunnen nemen. Door hiervoor de hulp te vragen van een klusjesman uit Machelen, zorgt u ervoor dat de klus snel wordt afgerond, en geniet u direct van een verbeterd wooncomfort. De klussers ondersteunen u met alle plezier bij deze en andere klusjes.

montage Machelen

Hulp bij montage

Hebt u ondersteuning nodig bij de montage van een meubelstuk zoals bed of garderobekast? Ook daarvoor is het mogelijk een klusjesman uit Machelen in te zetten. De montage van meubilair is over het algemeen niet heel ingewikkeld, maar wanneer u hier geen tijd voor heeft, dan kan de klusjesdienst uitkomst bieden. Naast montage is tevens de demontage van de inboedel een optie, bijvoorbeeld wanneer u in korte tijd verhuizen zult. Dankzij de demontage bespaart u gemakkelijk op de verhuiskosten.

Heeft u een klusjesman nodig in Machelen?

Vind goedkope klussers in de buurt en bespaar tot 40% op de kosten!

Gratis offertes ontvangen
zolderrenovatie in Machelen

Zolderrenovatie

De zolder is in menig huis een donkere, stoffige plek vol rommel. Hebt u wel eens nagedacht over een zolderrenovatie? De laatste jaren is een zolderrenovatie erg populair. Hierdoor creëert u een extra leefruimte zonder bij- of aanbouw. De waarde van uw woning stijgt en u hebt een extra slaapkamer, hobbykamer of logeerkamer. Tijdens een zolderrenovatie kunt u verschillende aspecten aanpakken. Laat isolatie aanbrengen, installeer een dakraam of zelfs een dakkapel voor meer licht én ruimte.

Dakraam plaatsen

Een van de andere klusjes waarvoor u de hulp van een klusjesman uit een klusjesdienst kunt inschakelen is het herstel of het monteren van een dakraam. Een dakraam is een zeer goede keuze wanneer u uw bovenverdieping van meer frisse lucht en licht wilt voorzien, of de luchtvochtigheid in uw woning wilt verlagen. Bent u ervaren met klussen op het gebied van verbouwen en renoveren? Overweeg dan om zelf het dakraam te installeren. Dit zal aanzienlijk in de uiteindelijke verbouwkosten schelen.

Ingemaakte kasten

Wilt u meer opbergruimte? En hebt u verschillende onbruikbare hoeken in uw huis, bijvoorbeeld onder schuine wanden? Dan is het bouwen van ingemaakte kasten wellicht de juiste klus voor u. Dankzij ingemaakte kasten hebt u extra berging zonder dat u kostbare ruimte verliest. Een voordeel van ingemaakte kasten is dat ze perfect geïntegreerd kunnen worden in vrijwel elke ruimte. U kunt ze bovendien helemaal naar uw smaak inrichten. Kies zelf hoe groot de kast wordt, wat de indeling is en uit welk materiaal de kast bestaat.

Vals plafond

Wist u dat het mogelijk is om een vals plafond te plaatsen? Dit wordt onder het oude plafond geplaatst, door middel van dragers of tussen de zijmuren. Een vals plafond heeft vele voordelen. Zo is het mogelijk om op een eenvoudige manier isolatie aan te brengen. Ook worden inbouwspots veelal geïnstalleerd valse plafonds. Bekabeling en leidingen werkt u eenvoudig weg. Is uw huidige plafond aan een opfrisser toe? Deze ziet er weer als nieuw uit door het aanbrengen van een vals plafond.

carport laten bouwen door klusjesman

Carport bouwen

Het bouwen van een carport heeft vele voordelen. Door een carport staat uw auto altijd droog en onder dak. De kans op roestvorming is kleiner, krabben is in de winter niet nodig en u stapt altijd droog de auto in en uit. De waarde van uw huis stijgt als u een carport laat bouwen. Daarnaast kunt u vele andere dingen kwijt onder een carport zoals fietsen of uw motor. U kunt een carport tegen uw woning of los bouwen. U hebt hierbij de keuze uit diverse materialen zoals hout.

muur bezetten Machelen

Muur bezetten

Als u een binnenmuur laat bezetten dan hebt u de keuze uit verschillende soorten pleisterwerk. Welke stucsoort het meest geschikt is voor het bezetten van binnenmuren is afhankelijk van de ruimte. Betonstuc is brandwerend, watervast en sterk. Dit kunt u zowel in de garage, woonkamer, keuken als badkamer gebruiken. Hou bij klussen in de badkamer rekening met de waterdichtheid. Gebruik daarom tadelakt of terrastone bij het bezetten van de muur. Voor de woonkamer is een sier- of spuitpleister erg geschikt.

Uurtarief klusjesman

De meeste klussers uit Machelen rekenen een vast tarief per uur voor het uitvoeren van klusjes in en rond het huis. Hoe hoog dit uurloon is, is onder meer afhankelijk van de ervaring van de klusjesman. Een goedkope klusser vraagt een prijs per uur van gemiddeld €15,- tot €20,-. Dit hoeft natuurlijk niet te betekenen dat de kwaliteit minder is dan een gecertificeerd klusser die gemiddeld €20,- tot €30,- per uur hanteert.

Kiest u liever voor een ruim ervaren klusser in de buurt, houd dan rekening met een gemiddeld uurtarief van €30,- tot €40,-. Door offertes van meerdere vakmannen te vergelijken bent u verzekerd van het beste aanbod voor de scherpste prijs!

Tabel: wat kost een klusjesman per uur?

Kostenpost Gemiddeld uurtarief*
Goedkope klusjesman €15,- tot €20,-
Gemiddelde tarief van een gecertificeerd klusjesman €20,- tot €30,-
Ervaren klusjesman €30,- tot €40,-

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. De exacte tarieven hangen af van de ervaring van de klusjesman, certificering en klus. Vraag gratis offertes aan.

Welke factoren beïnvloeden de kosten?

Het uurtarief is een grote invloed op de totale kosten. Maar er zijn nog meer factoren die een grote rol spelen. Allereerst is de keuze voor het materiaal een grote invloed. Kiest u voor duurder, kwalitatief materiaal dan bent u natuurlijk duurder uit dan wanneer u kiest voor goedkoper materiaal. Daar staat tegenover dat kwalitatief materiaal vaak een langere levensduur heeft, waardoor op de lange termijn juist wel voordeliger uit bent. Een tweede invloed is de complexiteit van de klus. Hoe ingewikkelder de klusjes, hoe hoger de prijs. Het uurtarief is bijvoorbeeld hoger als de vakman op moeilijk bereikbare plekken aan het werk is.

Voordelen inschakelen klusjesman Machelen

Heeft u zelf geen tijd, energie of heeft u niet voldoende kennis om zelf uw klus uit te voeren? Dan komt een klusjesdienst u zeker van pas. Het inschakelen van een professioneel klusser heeft diverse voordelen. Allereerst bespaart u uzelf een hoop waardevolle tijd en energie. De vakmannen hebben uw klusjes in kortere tijd uitgevoerd dan wanneer u zelf aan de slag gaat. Daarnaast bent u verzekerd van de beste kwaliteit en ziet uw woning er weer tiptop uit! Als bijkomend voordeel hebt u garantie op het afgeleverde werk. De vakmannen leveren kwaliteit, maar als iets toch niet helemaal naar wens is dan is het klusbedrijf verantwoordelijk voor eventuele bijkomende kosten.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Bestaan er verscheidene klussen in en om huis waarvoor u de hulp en ondersteuning van een erkend klusjesman wel kunt gebruiken? Hebt u een vraag over de mogelijkheden en prijzen voor de bezettingswerken, gyprocwerken of schilderwerken? Of bent u benieuwd naar de opties voor een zolderrenovatie of badkamerrenovatie? Wij zijn een landelijk dekkend netwerk van vele klusjesmannen verspreid over het land. Elk klusbedrijf of klusjesdienst helpt u graag bij het afhandelen van de verscheidene klussen. Wij garanderen dat de klusjesmannen die u via een klusjesdienst inhuurt altijd hoogwaardig werk afleveren. Aarzel niet om vandaag nog ons ooferteformulier in te vullen. U ontvangt dan meerdere offertes (max. 5) van specialisten uit uw regio. Ook voor ervaren loodgieters bent u bij een klusjesdienst in Machelen aan het juiste adres.

klusjesman offerte Machelen