klusjesman en loodgieter leads

Klusjesman en loodgieter leads

Wilt u meer omzet en nieuwe klanten werven? Er is veel concurrentie in de klusjesman en loodgieter branche. Het is dus goed mogelijk dat potentiële klanten helaas niet altijd uw bedrijf kiezen. Het is erg zonde wanneer u hoge instapkosten betaalt voor acquisitie, als dit vervolgens niet veel oplevert. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van advertentieruimte. Het zou daarom ideaal zijn als u geen hoge instapkosten hoeft te betalen en geen risico loopt. Maar is dit mogelijk? Door het kopen van klusjesman en loodgieter leads is dit zeker mogelijk! U vindt hier meer informatie over wat een lead precies is en wat de voordelen zijn. Hebt u toch nog vragen over deze manier van acquisitie? Neem gerust contact met ons op.

Wat zijn klusjesman en loodgieter leads?

Wat is een lead precies? Daar kunnen wij een eenvoudig antwoord opgeven. Een lead is namelijk niets anders dan het eerste contact met een potentiële nieuwe klant. Een lead kan een offerteaanvraag of een contactaanvraag zijn. U ontvangt alleen aanvragen van potentiële nieuwe klanten uit uw aangegeven regio. Daarnaast kiest u zelf uw pakket bij het kopen van loodgieter of klusjesman leads. Wilt u alleen aanvragen op exclusieve basis ontvangen? Of vindt u het goed dat een aanvraag naar meerdere professionals wordt gestuurd zodat de klant offertes kan vergelijken? Er is van alles mogelijk.

Voordelen van onze werkwijze

 • Geen risico (pay per lead)
 • Kwaliteitscontrole
 • Eigen regio & type lead bepalen

  Bedrijf aanmelden

  Direct uw omzet verhogen? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.  Welke specialisaties beheerst u?
  KlusjesmanLoodgieter  Let op: 1 keer klikken is genoeg


  Zoekt u een efficiënte methode om uw omzet te verhogen?

  Het inkopen van klusjesman & dakgoten leads is een succesvol middel om direct uw omzet te verhogen!

  Hoe werkt het kopen van leads?

  Onze tekstschrijvers en websitebeheerders zorgen er elke dag weer voor dat onze websites goed vindbaar zijn voor potentiële nieuwe klanten. Wanneer een klant op zoek is naar een klusjesman of loodgieter, dan komt hij op één van onze websites terecht. De klant laat een omschrijving van de opdracht achter samen met zijn contactgegevens. Wij controleren de aanvraag en sturen de lead door naar u. Vervolgens stuurt u de klant een offerte of u maakt een afspraak. Zo eenvoudig is het werven van nieuwe klanten door het inkopen van klusjesman of loodgieter leads!

  Vaste prijs per lead

  Het kopen van leads gebeurt bij ons op basis van het no lead, no pay principe. U betaalt namelijk per lead. Als u geen klusjesman of loodgieter leads ontvangt dan betaalt u ook niets. Dit heeft als voordeel dat u geen risico loopt. Een ander voordeel van deze manier van werven is dat het betalen van hoge instapkosten niet nodig is. De prijs van een lead hangt af van de branche, evenals uw wensen en de methode. U betaalt echter altijd een vaste prijs per lead. Hierdoor bepaalt u eenvoudig het rendement op uw investering.

  loodgieter lead

  Mogelijkheden en kwaliteit

  Wanneer wij een aanvraag binnen krijgen sturen we deze nooit zomaar door. Ons servicecenter controleert eerst altijd elke lead op kwaliteit. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat u alleen kwalitatieve leads ontvangt. Als u toch niet tevreden bent met de kwaliteit van een aanvraag dan kunt u deze eenvoudig reclameren. Het servicecenter heeft nog een ander voordeel. Omdat wij leads kunnen filteren bepaalt u zelf wat voor soort aanvragen u wilt kopen. Alleen rioleringswerken of ook badkamerrenovatie leads ontvangen? Het kan allemaal.

  klusjesman lead

  Meer informatie?

  Wilt u de omzet verhogen? U kunt eenvoudig nieuwe klanten werven door het kopen van klusjesman en loodgieter leads! Vul geheel vrijblijvend het contactformulier in indien u meer informatie wilt over deze manier van werven. Wij bellen u zo snel mogelijk terug met meer informatie. Wilt u eerst proberen of werven door het kopen van aanvragen wel iets voor u is? Wellicht is een proef periode draaien een goed idee. U beoordeelt in dat geval zelf of het kopen van aanvragen bij u past.

  nieuwe klanten werven