Zoekt u een loodgieter of ontstoppingsdienst in As? Bij ons zit u goed!

Via Brenda vergelijkt u erkende loodgieters op prijs en kwaliteit. Scherpe prijzen voor rioleringswerken, dakwerken, sanitair en CV-ketel installatie!

loodgieter As

Loodgieter As

Wanneer u uw gewone toilet wilt vervangen voor een hang wc, als het hoog tijd wordt om een douchebak te plaatsen, of wanneer u de afvoer van de gootsteen toch echt moet ontstoppen, dan kunt u hiervoor de hulp van een erkende loodgieter uit As inzetten. De loodgieters die zich bij ons netwerk hebben aangesloten hebben niet alleen een ruime ervaring met de bovenstaande klussen, ook voor rioleringswerken (ontstoppingsdienst), de installatie van centrale verwarming en dakwerken kunt u hen inschakelen.

Vrijblijvend contact opnemen

Wilt u graag direct in contact komen met erkende loodgieters bij u in de buurt? Vraag gratis diverse offertes aan. U ontvangt vervolgens meerdere offertes die u, geheel vrijblijvend, op uw gemak met elkaar vergelijkt.

Herstellingen, reparaties en verstoppingen

Veel mensen denken dat een loodgieter alleen ingezet wordt als een soort ontstoppingsdienst. De meeste loodgieters hebben echter een ruime ervaring met vele andere klussen op het gebied van riolering, waterleiding, afvoer en dakwerken. Zo kunnen zij u onder andere helpen bij de installatie van sanitair, de reparatie van kranen en waterleidingen, of het opsporen van lekkages (lekdetectie). Om welke klus het ook gaat, wij garanderen dat de loodgieters uit ons netwerk in As u snel en vakkundig zullen ondersteunen bij alle werkzaamheden. Bovendien is het mogelijk om aanzienlijk op de kosten voor de rioleringsklussen te besparen door het vergelijken van offertes.

Laatste klantbeoordeling

Het water van mijn gootsteen liep niet goed weg. Na het inschakelen van de loodgieter bleek er een verstopping in het riool te zitten. Snel opgelost, voor een lage prijs!
Dora Maes, Brugge

Werkzaam in As

Wij begrijpen dat bij een verstopping van de waterleiding of afvoer u graag zo spoedig mogelijk wordt geholpen door een ervaren loodgieter van een ontstoppingsdienst. Wij hebben daarom een snelle ontstoppingsdienst opgezet. De medewerkers van deze ontstoppingsdienst zullen er met behulp van geavanceerde technieken voor zorgen dat de verstopping snel voorbij is. De specialisten van onze ontstoppingsdienst zijn bovendien verspreid over het hele land. Dit betekent dat wij altijd binnen korte tijd bij iemand voor de deur kunnen staan om het probleem te verhelpen. Ook in As zijn onze loodgieters u met plezier van dienst bij installatie, reparatie en ontstopping.

Werkgebied

sanitair installeren As

Sanitair installateur

In elke woning in As bevinden zich sanitaire voorzieningen. Onder de term sanitair verstaan wij onder andere het bad, het toilet, de douche en wastafel. Voor een aangenaam wooncomfort is het belangrijk dat het sanitair in goede staat verkeert. Zo dient u het sanitair regelmatig van onderhoud te voorzien, en adviseren wij om uw sanitair minimaal eens in de 20 jaar te vervangen om de kwaliteit en duurzaamheid van de keuken- en badkameronderdelen te waarborgen. Ook wordt de kans op lekkage in of rondom het sanitair zo kleiner.

ontstoppingsdienst inschakelen As

Snelle ontstoppingsdienst

Hoewel onze loodgieters uit As vele verschillende klussen op het gebied van de riolering voor u kunnen uitvoeren, worden zij toch het meest ingezet voor het ontstoppen van een waterleiding, afvoer of riool. De ontstoppingsdienst die wij aanbieden is niet alleen snel, maar ook nog eens zeer aantrekkelijke geprijsd. De loodgieters zullen uw sanitair of afvoer snel ontstoppen, en zorgen er zo voor dat u spoedig weer van een optimaal wooncomfort geniet. Onze ontstoppingsdienst is direct bereikbaar via de offertepagina.

afvoer ontstoppen As

Afvoer verstopt?

Als de afvoer verstopt is geraakt, dan zijn er een aantal zaken die u kunt doen om de verstopping te verhelpen. Bij de meeste afvoeren is het zo dat de sifon het snelst verstopt raakt. De sifon, ook wel zwanenhals genoemd, is het bochtige gedeelte in de afvoerbuis. Door deze los te schroeven en te reinigen is een verstopping al snel verholpen. Een andere methode van ontstoppen is het gebruik van een mengsel van soda en azijn. Dit zal in veel gevallen de verstopping verhelpen. Schakel een loodgieter in als het u niet lukt.

wc verstopt

WC ontstoppen

Naast het ontstoppen van afvoeren en rioleringen, is het ook een optie een verstopping van de WC op te lossen. Hiervoor gebruikt u het beste de standaard plopper of een methode voor het zetten van waterdruk. Wanneer deze technieken geen effect hebben, dan zal er waarschijnlijk met een ontstoppingsveer moeten worden gewerkt. Onze loodgieters uit As raden af om een chemisch reinigingsmiddel te gebruiken. Dit is slecht voor het milieu en kan uw sanitair beschadigen doordat het verschillende materialen weg.

septische put legen

Septische put ledigen

Een andere klus die binnen de rioleringswerken valt is het legen van een septische put. Bij een aantal woningen is er geen vast riool, maar gebruikt men een septische put. Om te voorkomen dat u last krijgt van stank is het nodig dat deze put op tijd geleegd wordt. Het is het handigst dat u hiervoor contact op neemt met een loodgieter uit de regio. Deze zal u vakkundig helpen. Vraag via de offertepagina naar de mogelijkheden en voorwaarden.

water ontharden As

Ontkalken

Het ontkalken van de keukenkraan of douchekraan is één van de meest snelle en handige oplossingen voor het verhelpen van problemen met de doorloop van het water. Het ontkalken van kranen is niet ingewikkeld. U kunt hiervoor gebruik maken van azijn of citroenzuur. Het zuur zal de kalk van de kranen halen. Spoel de kranen vervolgens wel goed door om alle restjes zuur te verwijderen. Heeft het ontkalken de eerste keer weinig effect? Soms is het nodig om de methode te herhalen.

rioleringswerk As

Rioleringswerken

Op deze pagina spraken wij regelmatig van rioleringswerken, maar wat betekent dit nou precies? De term staat voor al het werk dat loodgieters voor u kunnen uitvoeren. Of het nu gaat om lekdetectie, het installeren van een douchebak, of een klus binnen de ontstoppingsdienst; het zijn allemaal rioleringswerken. Deze werkzaamheden kunnen dan weer onderverdeeld worden in werk dat een loodgieter uitvoert en klussen voor een installateur. Zo kan een installateur bijvoorbeeld wel uw sanitair installeren, maar niet de wc ontstoppen.

riool reinigen

Rioolreiniging

Om te voorkomen dat de riolering verstopt raakt, is het een optie om een rioolreiniging uit te laten voeren. Bij een rioolreiniging zal eerst met behulp van een kleine camera het hele riool gecontroleerd worden op verstopping en beschadiging. Vervolgens zal op basis van de camerabeelden een plan voor reiniging worden opgesteld. Hiervoor kan het beste gebruik worden gemaakt van professionele technieken voor rioolreiniging. Pas ongeveer eens per vijf jaar een dergelijke reiniging toe. Ook bij de aankoop van de woning is het verstandig inspectie te doen naar de staat van het riool.

waterleiding lekt

Waterleiding leggen

Het leggen van een waterleiding wordt door velen gezien als een klus die men het beste kan overlaten aan ervaren loodgieters. Wanneer u echter de waterleiding van uw koud water kraan wilt vernieuwen, dan is het goed mogelijk dit werk zelf uit te voeren. Waterleidingen voor koud water worden namelijk van PVC gemaakt, en zijn daarmee zeer flexibel en eenvoudig te plaatsen. Warmwater leidingen zijn van koper, en de plaatsing daarvan kan het beste door een erkend installateur uit As worden uitgevoerd. Hetzelfde geldt voor de leidingen van de centrale verwarming.

kraan vervangen As

Keukenkraan vervangen

Is uw keukenkraan verkalkt? Dan is het in veel gevallen voldoende om deze in een badje met ontkalker te leggen om de werking van de kraan weer te optimaliseren. Heeft dit niet het gewenste effect? Dan is het vaak nodig om de keukenkraan te vervangen. Hiervoor heeft u waarschijnlijk niet de hulp van een loodgieter nodig. Schakel voordat u met deze taak aan de slag gaat altijd eerst de hoofdkraan uit, en houdt rekening met water dat terugstroomt uit hoger gelegen kranen. Heeft u hulp nodig? Schakel een klusjesman in!

mengkraan plaatsen As

Douchekraan plaatsen

In veel woningen in As bevindt zich in de douche nog een standaard douchekraan. Hoewel dit natuurlijk geen probleem is, kan de nieuwere thermostaatkraan een uitkomst bieden. De installatie van een thermostaatkraan is een klus voor een erkend installateur, aangezien men vaak moet kijken naar de gasaansluitingen en de warmwater leidingen. U komt direct met één van onze loodgieters in contact door de offertepagina in te vullen. Desgewenst sturen we u een aantal vrijblijvende prijsopgaven toe die u zelf met elkaar kunt vergelijken.

lekdetectie As

Lekdetectie

Door veroudering of een andere vorm van slijtage kan het voorkomen dat uw sanitair, afvoer of een waterleiding gaat lekken. Omdat het in de meeste gevallen gaat om minieme lekken, is het zeer lastig de exacte locatie van het lek te achterhalen. Met behulp van één van de geavanceerde lekdetectie technieken kan een loodgieter of dakwerken expert uit ons netwerk in As het lek voor u opsporen en een eventuele reparatie uitvoeren. Wilt u zelf een lek vinden? Kijk dan goed naar eventuele vochtplekken op de muren.

pvc douchebak plaatsen As

Douchebak plaatsen

Een installateur kan u niet alleen helpen bij het monteren van een douchekraan of de montage van een waterleiding. Ook het monteren van een douchebak valt onder de taken. Eventueel kunt u er ook voor kiezen om zelf de douchebak te plaatsen. Wij adviseren om hierbij te kiezen voor een douchebak van PVC in plaats van metaal. Het PVC zal eenvoudiger te monteren zijn, en is bovendien een warmer materiaal dan het metaal. De kosten voor PVC liggen wel iets hoger.

zwevend toilet installeren As

Hang wc plaatsen

Hebt u maar weinig ruimte in het toilet en wilt u deze zo optimaal mogelijk benutten? Overweeg dan om een hang wc te laten installeren. Een hang wc, bij veel leveranciers uit As ook wel aangeduid als een hangend toilet, heeft als voordeel dat de stortbak weggewerkt wordt, en dat er ook geen voet aan de toiletpot zit. In overleg met de loodgieter is het bovendien mogelijk om de hang wc op elke door u gewenste hoogte te monteren.

centrale verwarming

Centrale verwarming

De centrale verwarming, oftewel chauffage, is een verwarmingssysteem waarbij de warmte centraal de verschillende vertrekken van de woning verwarmt. Centrale verwarming is de meest gekozen manier om een huis te verwarmen. De drie belangrijkste onderdelen van de centrale verwarming vormen de CV-ketel, de radiatoren en de thermostaat. De CV-ketel vormt de kern van het systeem. In de ketel wordt water verwarmd wat via de leidingen naar de radiatoren stroomt. Wilt u onderhoud laten plegen of is er een reparatie nodig aan de centrale verwarming? De installateur uit ons netwerk helpt u graag!

cv installatie As

CV-ketel installatie

Wist u dat het mogelijk is om binnen één dag (soms zelfs dagdeel) de gehele CV-ketel te vervangen? De installatie vraagt om een hoop vakkennis en ervaring. Het is dus van belang dat u het laat doen door een installateur uit ons netwerk. De loodgieter begint met het verwijderen van uw oude CV-ketel. Men inspecteert tevens de staat van het rookgas kanaal. De nieuwe CV-ketel installatie wordt op dezelfde plek aangesloten. De leidingen en het expansievat worden vervolgens aangesloten. De installateur test het gehele systeem en plaatst een nieuwe thermostaat.

wettelijk onderhoud cv As

Wettelijk onderhoud verwarmingsketel

Wist u dat het wettelijk verplicht is om uw CV-ketel goed te onderhouden? Zo weet u zeker dat het apparaat veilig werkt en een optimaal rendement biedt. Tijdens het onderhoud reinigt de installateur het apparaat en voert men een aantal metingen uit. Uw CV-ketel op gas dient u tweejaarlijks te voorzien van een onderhoudsbeurt. Ketels die gebruik maken van stookolie of een vaste brandstof dienen jaarlijks een onderhoudsbeurt te krijgen. U voorkomt gevaarlijke situaties (koolmonoxidevergiftiging) en weet nu zeker dat het apparaat zo weinig mogelijk energie verbruikt.

condensatieketel As

Condensatieketel

Bent u benieuwd naar de voordelen van een condensatieketel? Ten opzichte van een traditionele ketel bespaart u er een hoop stookkosten mee. De condensatieketel benut namelijk ook de warmte in de rookgassen, wat bij oudere systemen verloren gaat. Dergelijke verwarmingsketels kunnen op zowel aardgas als mazout werken. Wel heeft u een speciale, dubbelwandige buis nodig als rookgasafvoer. De kosten van deze rookgasafvoer liggen rond de 110 euro per meter. De installateur uit ons netwerk informeert u graag over de kosten en mogelijkheden. Wij helpen u graag!

dakwerken As

Dakwerken

Ook dakwerken vallen binnen het takenpakket van de loodgieters uit ons netwerk. Denk aan dakonderhoud en –renovatie. Wilt u een compleet nieuw dak, een reparatie aan uw platte dak of een dakrenovatie? U bent bij ons aan het juiste adres. Dag in dag uit heeft uw dak te maken met de weersinvloeden. Geregeld onderhoud is dus erg belangrijk om de levensduur van uw dak te verlengen. Om dure reparaties te voorkomen is het verstandig om een onderhoudscontract af te sluiten. Behoefte aan extra licht en ruimte? Laat dan een dakraam of dakkapel installeren.

dakgoot repareren As

Dakgoot herstellen

Nog een vorm van dakwerken is het herstellen van lekkages in dakgoten. Kleine lekkages lost de dakwerken expert op door het solderen van de naden of het aanbrengen van reparatie producten. Denk bijvoorbeeld aan EPDM, Mariseal en Everseal. Dergelijke reparaties verlengen de levensduur vaak met een aantal jaren. Is uw dakgoot in erg slechte staat? Dan is het vaak verstandiger om een nieuwe dakgoot te laten plaatsen. U heeft dan de keuze uit diverse materiaalsoorten, zoals zink, PVC, aluminium en koper. U kunt dan weer jaren vooruit en het geeft uw woning een vernieuwde uitstraling.

dakpannen aanbrengen As

Dakpannen leggen

Al jarenlang doen uw dakpannen dienst als een betrouwbare dakbedekking. Na al die jaren kan het voorkomen dat de dakpannen aan vervanging toe zijn. Of uw huidige dakpannen hebben niet de gewenste uitstraling. Hoe dan ook, de dakwerken experts uit ons netwerk helpen u graag bij het leggen van dakpannen. Allereerst zorgen de specialisten voor een goede voorbereiding, dat wil zeggen het aanbrengen van een onderdak en panlatten. Eventueel wordt er nog dakisolatie aangebracht. Vervolgens starten de dakwerken experts met het leggen en verankeren van de dakpannen.

dakrenovatie As

Dakrenovatie

Heeft uw woning of bedrijfspand in As een dakrenovatie nodig? Daar bestaan diverse methodes voor, denk aan het vernieuwen van alleen de dakbedekking, de constructie én dakbedekking en bijvoorbeeld een overzetdak. Afhankelijk van de huidige staat van het dak wordt er, samen met u, een geschikte methode gekozen. De dakrenovatie is een goed moment om ook de dakisolatie goed onderhanden te nemen. Zo weet u zeker dat naderhand het resultaat niet alleen mooi is, maar u ook bespaart op stookkosten. Tip: laat meteen het zink en de dakgoten controleren.

sanitair installateur As

Vrijblijvende offertes aanvragen

Bent u op zoek naar een loodgieter of dakwerken expert bij u in de buurt, die u van dienst kan zijn bij lekdetectie, het plaatsen van een keukenkraan, de montage van een douchebak, centrale verwarming of het ontstoppen van een verstopt riool? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze loodgieters zijn u met alle plezier van dienst bij één van de vele riool werkzaamheden. Wij werken samen met menig loodgieter en installateur die allen een ruime ervaring hebben binnen het vakgebied. Wilt u meer weten over prijzen en mogelijkheden? Vul dan vandaag nog onze offertepagina in en wij sturen u spoedig enkele vrijblijvende offertes toe.