Zoekt u een loodgieter of ontstoppingsdienst in Brakel?

Vergelijk eenvoudig erkende loodgieters op prijs en kwaliteit. Scherpe prijzen voor een ontstoppingsdienst, dak- en rioleringswerken!

Vrijblijvende offertes

Loodgieter Brakel

Heeft u met spoed een loodgieter uit Brakel nodig voor het verhelpen van een lekkage of een verstopping? Of wilt u juist het sanitair in uw woning laten vervangen? Op deze pagina leest u alles over de werkzaamheden van een loodgieter en installateur, zoals het installeren en onderhouden van een cv-ketel, maar ook allerlei dakwerken.

Met een loodgieter bent u verzekerd van de beste kwaliteit en uitstekende hulp. Zo weet u zeker dat de loodgieters van de ontstoppingsdienst u snel en vakkundig helpen. Lees verder als u meer inzicht wilt in de gemiddelde prijzen en hoe u bespaart op de totaalprijs!

loodgieter Brakel

De voordelen van onze service

Bespaar op de totaalprijs door offertes te vergelijken! Dat is één van de voordelen wanneer u gebruik maakt van onze service. Alle voordelen op een rij:

  • Met een muisklik meerdere vrijblijvende offertes aanvragen.
  • Elke specialist hanteert eigen tarieven. Door offertes te vergelijken betaalt u niet te veel.
  • Vul het offerteformulier in en bespaar tot wel 30% op de totaalprijs van de dakwerken of loodgieterswerk.
  • De offertedienst is geheel gratis en vrijblijvend, u zit nergens aan vast.

Wat doet een loodgieter?

Vaak denkt men dat een loodgieter alleen verstoppingen oplost, maar de werkzaamheden van een dergelijke vakman zijn veel uitgebreider. De loodgieter uit Brakel installeert namelijk ook sanitair, plaatst eenvoudig een nieuw toilet, legt nieuwe water- en gasleidingen aan en repareert lekkages. Zelfs het onderhouden van de cv-ketel, radiatoren en de afvoer hoort bij de taken van een loodgieter. Dit zijn een aantal veelvoorkomende werkzaamheden:

  • Repareren van lekkages en verstoppingen.
  • Herstellen van beschadigingen aan sanitair en afvoer.
  • Plaatsen van nieuw sanitair, riolering en het installeren van een cv.

Wat kost een loodgieter?

De kosten voor het inhuren van een loodgieter zijn voornamelijk afhankelijk van het tarief per uur van een loodgieter en de werkzaamheden. Het opsporen van een lekkage kost gemiddeld €75,- en het ontstoppen van het riool ongeveer €150,-. In de prijstabel vindt u nog meer gemiddelde prijzen voor een loodgieter.

De totaalprijs is ook afhankelijk van de dag en het tijdstip wanneer u een vakman nodig heeft. Tijdens kantoren is het goedkoopste. Het tarief is dan gemiddeld tussen de €40,- en de €60,- per uur.

Buiten kantooruren komt er een toeslag overheen. Het tarief is dan gemiddeld tussen de €65,- en de €85,- per uur.

Prijzen loodgieter

Werkzaamheden Gemiddelde kosten * Gemiddelde benodigde tijd
Onderhoud Cv-ketel €75,- 30 min.
Lekkage opsporen €75,- 30 min.
Afvoer ontstoppen €90,- 60 min.
Dakgoot reparatie €150,- 120 min.
Riool ontstoppen €150,- 150 min.
Douchekraan plaatsen €250,- 60 min.
Douchebak plaatsen €300,- (excl. kosten nieuwe douchebak) 240 min.
Keukenkraan vervangen €150,- 60 min.
Hang WC plaatsen €400,- 240 min.

* Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw en materiaal. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

Welke factoren beïnvloeden de totaalprijs

De totaalprijs wordt voornamelijk beïnvloed door het tarief van de specialist uit Brakel en de loodgieterswerkzaamheden. Hoe langer de werkzaamheden duren, hoe hoger de prijs. Het monteren van een hangend toilet neemt bijvoorbeeld meer tijd in beslag dan de vervanging van de keukenkraam. Daarnaast zijn ook de materiaalkosten van invloed op de prijs. Buiten kantooruren een loodgieter inschakelen is duurder dan tijdens kantooruren. Soms rekenen loodgieters een weekend- of nachttoeslag. Tot slot moet u rekening houden met de voorrijkosten. U bespaart op de voorrijkosten door een loodgieter in de buurt te kiezen.

Uurtarief van een loodgieter

Werktijden Uurtarief*
Tijdens kantooruren Tussen €40,- en €60,- per uur
Buiten kantooruren Tussen €65,- en €85,- per uur

* Let op: dit zijn gemiddelde uurtarieven inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

Wie betaalt de loodgieter bij een huurhuis?

Of de kosten voor de loodgieter voor de huurder of voor de verhuurder zijn is onder andere afhankelijk van het huurcontract. Vaak horen kleinere reparaties bij het onderhoud dat de huurder zelf moet uitvoeren. Grotere reparaties en onderhoud zijn echter voor de verhuurder. Is er een lekkage of verstopping ontstaan door uw eigen toedoen? Dan zijn de kosten voor het herstellen meestal ook voor u. Controleer altijd uw huurcontract en lees de algemene voorwaarden goed door. Dan weet u zeker of u zelf verantwoordelijk bent of dat u de rekening kan doorsturen naar de verhuurder.

sanitair installateur Brakel

Bespaar tot wel 30% op de totaalprijs van de loodgieter!

Vul het offerteformulier in om gratis offertes te vergelijken.

Offertes aanvragen

ontstoppingsdienst

Snelle ontstoppingsdienst Brakel

Hoewel loodgieters uit Brakel vele verschillende werkzaamheden op het gebied van de riolering voor u uitvoeren, worden zij toch het meest ingezet voor het ontstoppen van een waterleiding, afvoer of riool en voor rioolreiniging. Een ontstoppingsdienst in de buurt is niet alleen snel aanwezig, maar ook nog eens zeer aantrekkelijke geprijsd. De loodgieters zullen uw sanitair of de afvoeren snel ontstoppen, en zorgen er zo voor dat u spoedig weer van een optimaal wooncomfort geniet. De ontstoppingsdienst is direct bereikbaar via de offertepagina.

afvoer ontstoppen Brakel

Afvoer verstopt?

Als de gootsteenafvoer verstopt is geraakt, dan zijn er een aantal zaken die u kunt doen om de verstopping te verhelpen. Bij de meeste afvoeren is het zo dat de sifon het snelst verstopt raakt. De sifon, ook wel zwanenhals genoemd, is het bochtige gedeelte in de afvoerbuis. Door deze los te schroeven en te reinigen is een verstopping al snel verholpen.

Een andere methode is het gebruik van een mengsel van soda en azijn. Dit zal in veel gevallen de verstopping verhelpen. Schakel een loodgieter in als het u niet lukt.

wc verstopt

WC ontstoppen

Is de wc verstopt? Naast de ontstoppingsdienst voor afvoeren en rioleringen, is het ook een optie om de dienst in te schakelen voor een verstopping van de WC. Hiervoor gebruikt u best de standaard ontstopper of een methode voor het zetten van waterdruk. Wanneer deze technieken geen effect hebben, dan zal er waarschijnlijk met een ontstoppingsveer moeten worden gewerkt. De loodgieters uit Brakel raden af om een chemisch reinigingsmiddel te gebruiken. Dit is slecht voor het milieu en kan uw sanitair beschadigen doordat het verschillende materialen weg.

riool ontstoppen Brakel

Riool ontstoppen

Veelvoorkomende oorzaken van een verstopt riool zijn een verkeerde aanleg of een verkeerd gebruik van het riool. Vetresten moet u bijvoorbeeld niet wegspoelen door de gootsteen, want uiteindelijk zorgt dat voor een verstopping. Maar ook boomwortels kunnen de oorzaak zijn van een rioolverstopping. Helaas is daar weinig tegen te doen. De wortels van bomen zijn namelijk erg sterk en kunnen door leidingen heen groeien. Vaak is het dan nodig om een gedeelte van het riool te vernieuwen, omdat de boomwortels de leidingen te veel beschadigd hebben. De vakman gebruikt diverse hulpmiddelen bij het verhelpen van de problemen. Met een kleine camera, een endoscoop, kan hij precies kijken waar de verstopping zich bevindt. Vaak gebruikt hij een trekveer om de verstopping weg te halen.

septische put ledigen

Septische put ledigen

Een andere taak die binnen de rioleringswerken valt is het legen van een septische put.

Bij een aantal woningen is er geen vast riool, maar gebruikt men een septische put. Om te voorkomen dat u last krijgt van stank is het nodig dat deze put op tijd geleegd wordt.

Het is het handigst dat u hiervoor contact op neemt met een loodgieter uit de regio. Deze zal u vakkundig helpen.

Vraag via de offertepagina naar de mogelijkheden en voorwaarden.

rioleringswerken Brakel

Rioleringswerken Brakel

Op deze pagina spraken wij regelmatig van rioleringswerken, maar wat betekent dit nou precies? De term staat voor al het werk dat loodgieters voor u kunnen uitvoeren. Of het nu gaat om lekdetectie, het installeren van een douche, of werkzaamheden van de ontstoppingsdienst; het zijn allemaal rioleringswerken.

Deze werkzaamheden kunnen dan weer onderverdeeld worden in werk dat een loodgieter uitvoert en taken voor een installateur. Zo kan een installateur bijvoorbeeld wel uw sanitair installeren, maar niet de wc ontstoppen.

rioolreiniging

Rioolreiniging

Om te voorkomen dat de riolering verstopt raakt, is het een optie om een rioolreiniging uit te laten voeren. Bij een rioolreiniging zal eerst met behulp van een kleine camera het hele riool gecontroleerd worden op verstopping en beschadiging. Vervolgens zal op basis van de camerabeelden een plan voor reiniging worden opgesteld. Hiervoor kan het beste gebruik worden gemaakt van professionele technieken voor rioolreiniging. Pas ongeveer eens per 5 jaar een dergelijke reiniging toe. Ook bij de aankoop van de woning is het verstandig een rioolinspectie te laten uitvoeren door een installateur.

Schakel de ontstoppingsdienst in voor een snelle ontstopping van uw afvoer.

Bespaar tot 30% op de kostprijzen door scherp geprijsde offertes te vergelijken!

Vrijblijvende offertes

Sanitair installateur Brakel

Elke woning in Brakel heeft sanitaire voorzieningen. Denk aan een bad, toilet, douche en een wastafel. Voor een aangenaam wooncomfort is het verstandig om een sanitair installateur in te schakelen. Een sanitair installateur zorgt namelijk voor een juiste plaatsing van het sanitair. Zo is het belangrijk dat de waterafvoer geregeld is, zodat u geen last krijgt van lekkages. Met regelmatig onderhoud door een sanitair installateur verlengt u bovendien de levensduur van het sanitair. De sanitair installateur is niet alleen in te schakelen voor het installeren van sanitair, hij vervangt ook moeiteloos een standaard wc voor een hangend toilet.

Waterleiding leggen

waterleiding leggen
Gemiddeld kost het aanleggen van een nieuwe waterleiding tussen de keuken of badkamer tussen de €200,- en de €550,-. Een nieuwe leiding in de toiletruimte is goedkoper, de prijzen beginnen dan vanaf €40,-. Voor het aanleggen van een waterleiding worden meestal ervaren loodgieters voor ingeschakeld. Dan bent u namelijk verzekerd van een perfecte plaatsing. Wanneer u echter de waterleiding van uw koudwaterkraan wilt vernieuwen, dan is het goed mogelijk dit werk zelf uit te voeren. Waterleidingen voor koud water worden namelijk van PVC gemaakt, en zijn daarmee zeer flexibel en eenvoudig te monteren. Warmwater leidingen zijn van koper, en de plaatsing daarvan kan best door een erkend installateur uit Brakel worden uitgevoerd. Hetzelfde geldt voor de leidingen van de centrale verwarming.
douchekraan plaatsen

Douchekraan plaatsen

In veel woningen in Brakel bevindt zich in de douche nog een standaard douchekraan. Hoewel dit natuurlijk geen probleem is, kan de nieuwere thermostaatkraan een uitkomst bieden. Schakel een erkend installateur in voor het installeren van een thermostaatkraan. Hij zorgt ervoor dat de gasaansluitingen en de leiding voor het warm water goed aangesloten worden. De totaalprijs voor de plaatsing van een nieuwe douchekraan liggen gemiddeld tussen de €25,- en de €75,-. Het kostenplaatje is afhankelijk van een aantal factoren, bijvoorbeeld of er een nieuwe leiding aangelegd moeten worden.

douchebak in Brakel plaatsen

Douchebak plaatsen

Een installateur kan u niet alleen helpen bij het monteren van douchekranen of de montage van een waterleiding. Ook het monteren van een douchebak valt onder de taken. Eventueel kunt u er ook voor kiezen om zelf de bak voor de douche te monteren. Wij adviseren om hierbij te kiezen voor een bak van PVC in plaats van metaal. Het PVC zal eenvoudiger te monteren zijn, en is bovendien een warmer materiaal dan het metaal. De kostprijzen voor PVC liggen wel iets hoger. Het monteren kost gemiddeld tussen de €200,- en de €300,-. Het plaatsen neemt een aantal uur in beslag.

keukenkraan vervangen Brakel

Keukenkraan vervangen

Is uw keukenkraan verkalkt? Dan is het in veel gevallen voldoende om deze in een badje met ontkalker te leggen om de werking van de mengkraan weer te optimaliseren. Heeft dit niet het gewenste effect? Dan is het vaak nodig om de keukenkraan te vernieuwen. Hiervoor heeft u waarschijnlijk niet de hulp van een loodgieter nodig. Schakel voordat u met deze taak aan de slag gaat altijd eerst de hoofdkraan uit, en houdt rekening met water dat terugstroomt uit hoger gelegen kranen. Heeft u hulp nodig? Schakel loodgieters in! Het monteren van keukenkranen kost ongeveer €50,-. Dit is exclusief de aanschafprijs. De kostprijs is afhankelijk van het type, het materiaal en de extra opties zoals touch-optie of kokend water.

hang wc plaatsen in Brakel

Hang wc plaatsen

Hebt u maar weinig ruimte in het toilet en wilt u deze zo optimaal mogelijk benutten? Overweeg dan om een hang wc te laten installeren. Een hang wc, bij veel leveranciers uit Brakel ook wel aangeduid als een hangend toilet, heeft als voordeel dat de stortbak weggewerkt wordt, en dat er ook geen voet aan de toiletpot zit.

In overleg met de loodgieter is het bovendien mogelijk om het hangend toilet op elke door u gewenste hoogte te monteren. Een hangend installeren kost gemiddeld €300,-. Het is vaak nodig om de constructie aan te passen en nieuw tegelwerk aan te brengen.

dakwerken Brakel

Dakwerken Brakel

Ook dakwerken vallen binnen het takenpakket van erkende loodgieters. Denk aan dakonderhoud, -herstellingen en –renovatie. Wilt u een compleet nieuw dak, herstellingen aan uw platte dak of een dakrenovatie? Schakel dan een dakspecialist in! Dag in dag uit heeft uw dak te maken met de weersinvloeden. Dakwerken zoals geregeld onderhoud is dus erg belangrijk om de levensduur van uw dak te verlengen. Om dure reparaties te voorkomen is het verstandig om een onderhoudscontract af te sluiten. Behoefte aan extra licht en ruimte? Laat dan een dakraam of dakkapel installeren.

Lekdetectie

lekdetectie
Door veroudering of een andere vorm van slijtage kan het voorkomen dat uw sanitair, afvoer of een waterleiding gaat lekken. Omdat het in de meeste gevallen gaat om minieme lekken, is het zeer lastig de exacte locatie van het lek te achterhalen. Met behulp van één van de geavanceerde lekdetectie technieken spoort een loodgieter van dakwerkexpert van een loodgietersbedrijf uit Brakel het lek snel voor u op. Eventuele herstellingen voert hij meteen uit. Voor de detectie gebruikt hij bijvoorbeeld een endoscoop, dit is een kleine camera, of een methode met rookgas.
lekkages verhelpen Brakel

Lekkages verhelpen

Lekkages zijn heel vervelend en het is belangrijk dat u de lekkage zo snel mogelijk laat verhelpen. Een lekkage in één van de waterleidingen of bij het sanitair zorgt veel waterschade aan het dak, het plafond, de muren of de fundering van uw woning in Brakel. Nadat de vakman een detectie heeft uitgevoerd, voert hij direct de herstellingen uit. De methode die hij hiervoor gebruikt voor de herstellingen is voornamelijk afhankelijk van de locatie en de ernst van het probleem. Soms vervangt de vakman een gedeelte van de waterleiding, installeert hij een nieuwe siffon of repareert een scheur of breuk met een speciaal dichtingsmiddel.

dakgoot herstellen

Dakgoot herstellen

Nog een vorm van dakwerken is het herstellen van lekkages in dakgoten. Kleine lekkages lost de dakwerken expert op door het solderen van de naden of het aanbrengen van reparatie producten. Denk bijvoorbeeld aan EPDM, Mariseal en Everseal. Dergelijke reparaties verlengen de levensduur vaak met een aantal jaren. Is uw dakgoot in erg slechte staat? Dan is het vaak verstandiger om een nieuwe dakgoot te laten bevestigen. U heeft dan de keuze uit diverse materiaalsoorten, zoals zink, PVC, aluminium en koper. U kunt dan weer jaren vooruit en het geeft uw woning een vernieuwde uitstraling.

dakpannen leggen in Brakel

Dakpannen leggen

Al jarenlang doen uw dakpannen dienst als een betrouwbare dakbedekking. Na al die jaren kan het voorkomen dat het pannendak aan vervanging toe zijn. Of uw huidige dakpannen hebben niet de gewenste uitstraling. Hoe dan ook, de dakwerken experts uit ons netwerk helpen u graag bij de plaatsing van een pannendak. Allereerst zorgen de specialisten voor een goede voorbereiding, dat wil zeggen het aanbrengen van een onderdak en panlatten. Eventueel wordt er nog dakisolatie aangebracht tijdens de dakwerken. Vervolgens starten de dakwerken experts met het leggen en verankeren van de dakpannen.

dakrenovatie

Dakrenovatie

Heeft uw woning of bedrijfspand in Brakel een dakrenovatie nodig? Daar bestaan diverse methodes voor, denk aan het vernieuwen van alleen de dakbedekking, de constructie én dakbedekking en bijvoorbeeld een overzetdak. Afhankelijk van de huidige staat van het dak wordt er, samen met u, een geschikte methode gekozen voor de dakwerken. De renovatie is een goed moment om ook de dakisolatie goed onderhanden te nemen. Zo weet u zeker dat naderhand het resultaat niet alleen mooi is, maar u ook bespaart op stookkosten. Tip: laat meteen het zink en de dakgoten controleren.

Schakel een vakman in voor het installeren van het sanitair!

U bent verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en een perfecte installatie.

Offertes aanvragen
centrale verwarming Brakel

Centrale verwarming Brakel

De centrale verwarming, oftewel chauffage, is een verwarmingssysteem waarbij de warmte centraal de verschillende vertrekken van de woning verwarmt. Centrale verwarming is de meest gekozen manier om een huis te verwarmen. De drie belangrijkste onderdelen van de centrale verwarming vormen de CV-ketel, de radiatoren en de thermostaat. De ketel vormt de kern van de centrale verwarming. In de ketel wordt water verwarmd wat via de leidingen naar de radiatoren stroomt. Wilt u onderhoud laten plegen of is er een reparatie nodig aan de centrale verwarming? Een installateur helpt u graag!

condensatieketel Brakel

Condensatieketel

Bent u benieuwd naar de voordelen van een condensatieketel? Ten opzichte van een traditionele ketel bespaart u er een hoop stookkosten mee. De condensatieketel benut namelijk ook de warmte in de rookgassen, wat bij oudere systemen verloren gaat. Dergelijke verwarmingsketels kunnen op zowel aardgas als mazout werken. Wel heeft u een speciale, dubbelwandige buis nodig als rookgasafvoer. De prijzen van deze rookgasafvoer liggen rond de 110 euro per meter. De installateur uit ons netwerk informeert u graag over de kostprijzen en mogelijkheden. Wij helpen u graag!

cv ketel installatie

CV-ketel installatie

Wist u dat het mogelijk is om binnen één dag (soms zelfs dagdeel) de gehele CV-ketel te vernieuwen? De installatie vraagt om een hoop vakkennis en ervaring. Het is dus van belang dat u de installatie laat doen door een installateur van een loodgietersbedrijf. De loodgieter begint met het verwijderen van uw oude ketel. Men inspecteert tevens de staat van het rookgas kanaal. De nieuwe CV-ketel installatie wordt op dezelfde plek aangesloten. De leidingen en het expansievat worden vervolgens aangesloten. De installateur test het gehele systeem en plaatst een nieuwe thermostaat.

onderhoud verwarmingsketel Brakel

Wettelijk onderhoud cv-installatie

Voor het onderhoud van de cv-installatie gelden een aantal wettelijke regels. Dit is zowel het geval voor particulieren als voor bedrijven in Brakel. Heeft u een centraal stooktoestel op gas (bijvoorbeeld aardgas, butaan of propaan)? Dan moet de installatie om de twee jaar een onderhoudsbeurt krijgen. Centrale stooktoestellen die gebruik maken van stookolie, zoals mazout, of een vaste brandstof, zoals hout of pellets, moeten elk jaar gecontroleerd worden. Het onderhoud moet door een erkende technicus uitgevoerd worden en u bent als gebruiker verantwoordelijk voor het onderhoud. Op vlaanderen.be leest u meer over de voorwaarden en de procedure.

Zelf gootsteen ontstoppen

Bekijk hier hoe je met huishoudmiddeltjes je gootsteen ontstopt.

Zelf sanitair ontkalken

Het ontkalken van de mengkranen in de keuken of douchekranen is één van de meest snelle en handige oplossingen voor het verhelpen van problemen met de doorloop van het water. Het ontkalken van kranen is niet ingewikkeld.

U kunt hiervoor gebruik maken van azijn of citroenzuur. Het zuur zal de kalk van de kranen halen. Spoel de kranen vervolgens wel goed door om alle restjes zuur te verwijderen.

Heeft het ontkalken de eerste keer weinig effect? Soms is het nodig om de methode te herhalen.

Voordelen loodgietersbedrijf Brakel

Wanneer uw afvoer of toilet verstopt is, wilt u natuurlijk snel en vakkundig geholpen worden! Schakel daarom een loodgietersbedrijf uit de omgeving van Brakel in.

De loodgieters hebben veel ervaring en zorgen voor het beste resultaat. De verstopping of lekkage is snel verholpen!

Dit zijn de belangrijkste voordelen van het inschakelen van een loodgietersbedrijf:

  • De loodgieters uit de regio Brakel hebben veel ervaring, waardoor de loodgieterswerkzaamheden sneller en zonder problemen verlopen.
  • Het loodgietersbedrijf is snel bij u aanwezig voor de reparatie van een verstopte afvoer of riool of een lekkage.
  • U hoeft geen speciaal gereedschap aan te schaffen en bent verzekerd van hoogwaardige kwaliteit.

Loodgieter in de buurt

Een loodgieter rekent meestal voorrijkosten. Door een vakman uit de regio Brakel te kiezen bespaart u op deze voorrijkosten.

Daarnaast is de vakman snel bij u aanwezig in het geval van een spoedreparatie zoals een lekkage of een verstopping.

Via het offerteformulier komt u eenvoudig in contact met een aantal loodgietersbedrijven in de buurt. Het is dus niet nodig om allerlei bedrijven te contacteren.

Vakkundige én goedkope loodgieter?

Wij hebben nog een aantal handige tips voor u om een vakkundige en goedkope loodgieter in de buurt te vinden. Soms denkt men dat goedkope loodgieters uit de regio Brakel geen kwaliteit leveren, maar dit is zeker niet het geval. Ook een goedkope loodgieter levert kwaliteit af. Een tip om een goede loodgieter te vinden is door offertes te vergelijken. Let bijvoorbeeld op de totaalprijs. Wat is er inbegrepen, wat moet u betalen voor het materiaal zoals een trekveer en hoe hoog zijn de voorrijkosten? Lees daarnaast de voorwaarden door. Eventueel kunt u het loodgietersbedrijf of de ontstoppingsdienst nog opzoeken op internet voor referenties.

Gratis offertes van loodgietersbedrijven

Bent u op zoek naar een vakman voor het uitvoeren van rioleringswerken of dakwerken? Een loodgieter repareert vakkundig en snel verstoppingen en lekkages. Laat daarnaast regelmatig onderhoud aan het riool, de afvoeren en uw dak uitvoeren om zo de levensduur te verlengen en problemen te voorkomen. Vul het offerteformulier in om spoedig een aantal gratis en vrijblijvende offertes van goedkope loodgieters uit de omgeving te ontvangen. Vergelijk offertes en bespaar op de totaalprijs! Ook voor snelle ontstoppingsdienst! De specialist helpt u ook graag met het vervangen en installeren van sanitair! Heeft u hulp nodig bij andere klusjes in huis? Schakel dan een klusjesman uit ons netwerk uit Brakel in.

prijzen loodgieters Brakel