Zoekt u een loodgieter of ontstoppingsdienst in Gooik?

Vergelijk erkende loodgieters op prijs! Scherpe prijzen voor rioleringswerken, dakwerken, sanitair en CV-ketel installatie!

Vrijblijvende offertes

Loodgieter Gooik

Last van een lekkage of is uw WC verstopt? Schakel zo snel mogelijk een loodgieter uit Gooik in. Loodgieters zijn in te schakelen voor tal van verschillende werkzaamheden rondom het huis. Denk aan het herstellen van dakgoten, het installeren van de CV-ketel en zelfs diverse dakwerken.

Op deze pagina leest u welke werkzaamheden loodgieters uitvoeren. U leest ook wat een ontstoppingsdienst voor u kan betekenen en wat een sanitair installateur doet. U krijgt een indicatie van de kostprijzen en vindt meer informatie over het besparen op loodgieterskosten. Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en kies zo de loodgieter die best bij u past!

loodgieter Gooik

De voordelen van onze service

 • Met een muisklik meerdere vrijblijvende offertes aanvragen.
 • Prijzen van specialisten gemakkelijk vergelijken.
 • Kies de loodgieter uit de regio Gooik met de beste prijs.
 • Bespaar tot wel 30% op de kosten voor uw klus!

Wat doet een loodgieter?

De werkzaamheden van een loodgieter uit Gooik zijn, in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, enorm divers. Veel mensen in Gooik denken dat een loodgieter alleen in te schakelen is in het geval van een lekkage of verstopping in de riolering. Maar u kunt een loodgietersbedrijf ook inschakelen voor het vervangen of onderhouden van de centrale verwarming of de installatie van nieuw sanitaire voorzieningen. De belangrijkste werkzaamheden van loodgieters uit Gooik zijn:

 • Installatie en onderhoud van de centrale verwarming.
 • Lekdetectie bij lekkages.
 • Afvoer of riolering ontstoppen.
 • Plaatsen van sanitaire installaties.

Wat kost een loodgieter?

Hoeveel u het loodgietersbedrijf moet betalen hangt volledig af van de werkzaamheden die u laat uitvoeren. Uiteraard is lekdetectie in de riolering een stuk kostbaarder dan het installeren van een nieuwe mengkraan.

Het uurloon van loodgieters in Gooik ligt gemiddeld tussen de €40,- tot €60,- per uur. Schakelt u buitenkantooruren een ontstoppingsdienst in, houdt dan rekening met een gemiddelde prijs van €65,- tot €85,- per uur.

Het ontstoppen van een afvoer kost gemiddeld €90,- en het onderhoud van de centrale verwarming kost gemiddeld €75,-. Voor een exacte prijsindicatie is het verstandig om gratis offertes aan te vragen.

Prijzen loodgieter

Werkzaamheden Gemiddelde kosten * Gemiddelde benodigde tijd
Onderhoud Cv-ketel €75,- 30 min.
Lekkage opsporen €75,- 30 min.
Afvoer ontstoppen €90,- 60 min.
Dakgoot reparatie €150,- 120 min.
Riool ontstoppen €150,- 150 min.
Douchekraan plaatsen €250,- 60 min.
Douchebak plaatsen €300,- (excl. kosten nieuwe douchebak) 240 min.
Keukenkraan vervangen €150,- 60 min.
Hang WC plaatsen €400,- 240 min.

* Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw en materiaal. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

Welke factoren beïnvloeden de totaalprijs

Het arbeidstarief van de loodgieter in Gooik is van grote invloed op de totaalprijs. Loodgieters hanteren allemaal hun eigen tarief. De kostprijzen kunnen daarom flink verschillen.

Bovendien betaalt u een toeslag als u de hulp van een installateur of ontstoppingsdienst buiten kantooruren inschakelt. Hierdoor loopt de prijs verder op. Natuurlijk speelt ook de aard van de werken een grote rol.

Uurtarief van een loodgieter

Werktijden Uurtarief*
Tijdens kantooruren Tussen €40,- en €60,- per uur
Buiten kantooruren Tussen €65,- en €85,- per uur

* Let op: dit zijn gemiddelde uurtarieven inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

Wie betaalt de loodgieter bij een huurhuis?

Het is één van de meest gestelde vragen: wie betaalt voor de herstellingen van een huurhuis? Het antwoord daarop is simpel. Herstellingen van kleine beschadigingen en verstoppingen door uw eigen gebruik, zijn voor eigen kosten. Grotere herstellingen zijn voor de verhuurder. Dus stel dat uw doucheputje na verloop van tijd verstopt raakt door haren of ander vuil. In dat geval betaalt u het loodgietersbedrijf zelf. Zit het putje verstopt doordat de leidingen verouderd zijn of ontstaat er een ontstopping door een breuk onder de grond? In dat geval betaalt de verhuurder.

sanitair installateur Gooik

Kies het loodgietersbedrijf met de scherpste prijs en bespaar tot 30%!

Vergelijk gratis en vrijblijvend de prijzen van loodgieters uit Gooik via het offerteformulier.

Offertes aanvragen

ontstoppingsdienst Gooik

Snelle ontstoppingsdienst Gooik

Zoals gezegd bieden wij een snelle ontstoppingsdienst in Gooik. Dit betekent dat wanneer de WC verstopt is, wij binnen korte tijd bij u kunnen zijn voor het ontstoppen. De medewerkers van de ontstoppingsdienst maken hiervoor gebruik van speciale technieken en materialen, waardoor u al snel weer gebruik kunt maken van het sanitair. Het voordeel van een dergelijke ontstoppingsdienst is dat de loodgieters volledig gericht zijn op het snel en vakkundig afhandelen van het probleem. U profiteert spoedig van een goed werkend sanitair en optimaal wooncomfort.

afvoer ontstoppen Gooik

Afvoer verstopt?

Wanneer de afvoer verstopt is, dan zijn er verschillende technieken die u zelf kunt toepassen om deze te ontstoppen. Een beproefde techniek is het mengen van azijn en soda, of soda met warm water. Deze combinatie zorgt ervoor dat vetresten oplossen en zorgen er zo voor dat alles weer netjes doorloopt. Bij de afvoer van de douche kunt u ook proberen gebruik te maken van een standaard ontstopper. Wanneer uw pogingen geen effect hebben, dan zijn professionele gereedschappen zoals een ontstoppingsveer nodig. Een ontstoppingsveer doorbreekt de verstopping of zal dit door het smalle gedeelte van de afvoer duwen.

wc verstopt in Gooik

WC ontstoppen

WC verstopt? Het ontstoppen van de WC is tevens een klusje die eventueel eigenhandig is uit te voeren. Het ontstoppen van de WC kan met behulp van waterdruk, of met een chemisch ontstoppingsmiddel. Wij adviseren onze klanten uit Gooik over het algemeen om niet te snel naar de chemische ontstopper te grijpen. Dit kan namelijk een schadelijk effect hebben op het milieu en op de levensduur van de WC. Wilt u toch een chemische ontstopper gebruiken? Houdt er dan rekening mee dat na verloop van tijd scheuren kunnen ontstaan in het riool, en daarmee lekkage onder de grond.

riool ontstoppen Gooik

Riool ontstoppen

Het ontstoppen van de riolering is een ingewikkelde taak die u absoluut moet uitbesteden aan een loodgietersbedrijf uit Gooik. Problemen aan de riolering merkt u op door bijvoorbeeld water- of stankoverlast. Als meerdere afvoeren in huis op hetzelfde moment verstopt raken, kan dat ook een indicatie zijn van problemen met de riolering. Doorgaans geldt: hoe ouder uw woning, hoe groter de kans op problemen met de riolering. Een loodgietersbedrijf voert dan de benodigde rioleringswerken voor u uit. De specialisten gaan middels lekdetectie op zoek naar de oorzaak en locatie van de verstopping. Dit maakt het mogelijk de problemen plaatselijk te herstellen, zodat er zo weinig mogelijk breekwerk nodig is.

septische put ledigen Gooik

Septische put ledigen

Bij veel woningen in Vlaanderen is een septische put geplaatst. In een septische put zorgen bacteriën voor de afbraak van het slib.

Door het gebruik van schoonmaakmiddelen en toiletpapier kan het echter voorkomen dat er een harde laag aan de bovenzijde van de septische put ontstaat. Dit zorgt voor een verstopping van de afvoer en daarmee een storing van de septische put.

Een erkend loodgieter kan ervoor zorgen dat de septische put snel geledigd wordt. Laat dit periodiek doen om problemen te voorkomen.

rioleringswerken Gooik

Rioleringswerken Gooik

De term rioleringswerken staat voor alle werkzaamheden die een loodgieter kan uitvoeren op het gebied van riolering. Hierbinnen vallen taken als rioolreiniging en herstellingen van de riolering. Maar ook een eenvoudige herstelling aan het sanitair kan binnen de rioleringswerken vallen. Voor alle werkzaamheden omtrent de riolering is het mogelijk een professioneel loodgieter in te schakelen. Een loodgieter zal over het algemeen een brede opleiding hebben gehad, en u dan ook snel en vakkundig kunnen ondersteunen bij de verschillende werkzaamheden.

rioolreiniging Gooik

Rioolreiniging

Zoals gezegd valt ook een rioolreiniging binnen de rioleringswerken. Bij een dergelijke reiniging wordt het hele riool (of een deel) doorgespoeld, zodat verstoppingen worden voorkomen. Na een rioolreiniging is het tevens mogelijk een rioolinspectie te laten uitvoeren. Bij een rioolinspectie worden alle buizen gecontroleerd op eventuele noodzakelijke herstellingen. Op deze manier bent u grote schade voor en voorkomt u lekkages en stankoverlast.

Riolering of afvoer verstopt? Maak gebruik van een ontstoppingsdienst!

Vakmannen staan voor u klaar om uw verstopping te verhelpen: vergelijk offertes en bespaar.

Vrijblijvende offertes

Sanitair installateur Gooik

Om zeker te weten dat het sanitair zorgt voor voldoende wooncomfort, adviseren wij om het sanitair minimaal eens in de 20 jaar te vernieuwen. Nieuw sanitair kunt u best laten installeren door een erkend loodgieter of sanitair installateur uit Gooik. De sanitair installateur kan eerst samen met u kijken naar de staat van het sanitair, en de afvoer, en u daarna adviseren over de te maken keuzes. Het kan zijn dat het niet nodig is nieuw sanitair te installeren, in een aantal gevallen is het voldoende om een reparatie uit te voeren. Is het badkameronderdeel ouder dan 15 jaar, dan is vervanging altijd de beste keuze.

Waterleiding leggen

waterleiding leggen Gooik
Veel van onze klanten denken dat het niet mogelijk is om zelf de waterleiding te leggen. Het leggen van waterleidingen is echter goed eigenhandig uit te voeren, zolang u maar gebruik maakt van flexibele slangen van PVC. Deze waterleidingen zijn met name geschikt voor koud water. Wilt u de leidingen van de boiler vernieuwen? Dan zijn de koperen leidingen meer geschikt. Wij adviseren om hiervoor wel de hulp van erkende loodgieters uit Gooik in te roepen. Zo loopt u geen risico op problemen met de warmwater voorziening. Een nieuwe waterleiding in het toilet realiseert u al vanaf €40,- tot €50,-. In de keuken liggen de prijzen gemiddeld tussen de €200,- en €550,- en nieuwe waterleiding leggen in de badkamer kost ongeveer €250,- tot €600,-.
douchekraan plaatsen

Douchekraan plaatsen

Wilt u graag besparen op het water- en energieverbruik? Dan is de plaatsing van een thermostaatkraan een goede keuze. Het aansluiten van een thermostaatkraan kan door u eigenhandig worden uitgevoerd. Het is hierbij belangrijk dat u voordat u begint altijd de hoofdkraan sluit, en ook de hoger gelegen kranen dicht maakt. Is het voor de thermostaatkraan nodig dat u een gasleiding vervangt? Schakel dan de hulp van een erkende installateur in. Het werken met gas kan bij verkeerd gebruik risicovolle situaties opleveren. Een nieuwe douchemengkraan laat u al vanaf €250,- installeren. Voor de installatie van een regendouche liggen de prijzen rond de €200,-.

douchebak plaatsen

Douchebak plaatsen

Om te voorkomen dat de douche te veel ruimte inneemt, of dat het water door de hele badkamer stroomt, is het monteren van een douchebak aan te raden. De installatie van een kunststoffen douchebak wordt hierbij door de loodgieters uit Gooik aangeraden. Waarom PVC? Omdat dit warme aanvoelt dan metaal, en minder lawaai oplevert. Daarbij komt dat bij de installatie van een metalen douchebak deze geaard moet worden. Bij de meeste van onze leveranciers zijn douchebakken in vele soorten, maten en modellen verkrijgbaar. Heeft u een nieuwe douchebak nodig? Afhankelijk van het model en formaat ligt de prijs rond de €300,-. Hier komen materiaalkosten nog bij.

keukenkraan vervangen Gooik

Keukenkraan vervangen

Wanneer er bij uw woning veel kalk in het water zit, dan zal uw keukenkraan snel verkalken. Hoe vaker u warm water gebruikt, hoe eerder de keukenkraan zal verkalken. Dit komt doordat de kalk in het water reageert met de hitte. Hoewel het mogelijk is om kranen te ontkalken is het na verloop van tijd noodzakelijk om de keukenkraan te vernieuwen. Wanneer u kiest voor een keukenkraan met dezelfde aansluiting, dan kunt u deze monteren op de aansluiting van de oude keukenkraan. Met een beetje handigheid kunt u dit zelf doen of er anders een klusjesman voor inschakelen. Een nieuwe keukenkraan laten plaatsen door een installateur uit Gooik kost u ongeveer €150,-.

hang wc plaatsen Gooik

Hang wc plaatsen

Is uw toilet sterk verouderd en wilt u zoveel mogelijk ruimte creëren in uw toiletruimte of badkamer? Wellicht dat een hangtoilet wat voor u is. Een hang wc heeft in de meeste gevallen een stortbak die achter een muur wordt verwerkt, en neemt zelf ook weinig ruimte in. Een ander voordeel van een zwevend toilet is dat het gemakkelijker is met schoonmaken. Wij raden aan om voor de installatie een erkend loodgieter uit Gooik in te schakelen. Deze zal het hang toilet snel en vakkundig voor u installeren. Wilt u uw badkamer of toilet uitbreiden met een hang toilet? Houd dan rekening met een gemiddelde prijs van €400,-.

dakwerken Gooik

Dakwerken Gooik

Heeft uw dak een reparatie nodig of wilt u een complete dakrenovatie laten uitvoeren? De loodgieters uit ons netwerk helpen u graag bij al uw dakwerken. Indien uw dak geregeld een reparatie nodig heeft is het verstandiger om een complete dakrenovatie uit te laten voeren. Denk bij dakwerken aan het aanbrengen van nieuwe dakbedekking, zoals EPDM. Gebruikt u uw schuur of zolder als leefruimte? Dan is het erg verstandig om ook dakisolatie toe te passen. Met deze dakwerken kunt u tot wel €500,- per jaar besparen op stookkosten.

Lekdetectie

lekdetectie Gooik
Door ouderdomsslijtage of een beschadiging van de waterleiding kan er op diverse plekken in de leidingen een lek ontstaan. Het ontdekken van deze lekkage is in de meeste gevallen lastig, omdat het gaat om minieme scheurtjes of gaatjes.

Specialisten op het gebied van lekdetectie maken daarom gebruik van speciale technieken zoals ultrasone detectie om deze kleine lekkages op te sporen. Het voordeel van deze nieuwere technieken is dat hiervoor vrijwel geen hak- en breekwerk hoef te worden uitgevoerd. Wij helpen u graag.

lekkages verhelpen Gooik

Lekkages verhelpen

Een lekkage is enorm vervelend. Een mengkraan die lekt is ontzettend storend en afleidend en een lekkage in de waterleiding levert enorm veel schade op. Bovendien loopt ook uw waterrekening verder op naarmate er meer water lekt. Na de lekdetectie zal de loodgieter de lekkage direct verhelpen. Hoe hij dit doet is natuurlijk afhankelijk van het soort lekkage, de locatie en de waterleiding. Gaat het om een breuk in de waterleiding, dan wordt een deel hiervan vervangen. Gaat het om een kleine beschadiging dan is dit vaak te herstellen met een ander hulpmiddel.

dakgoot herstellen Gooik

Dakgoot herstellen

Tijdens het herstellen van de dakgoot kijken de loodgieters eerst of een kleine reparatie voldoende is. Soms is het ophangen van een nieuwe dakgoot onvermijdelijk tijdens de dakwerken. Kleine reparaties voert men tijdens dakwerken vaak uit met behulp van EPDM, Mariseal of Erverseal. Ook soldeert men vaak het zink om zo de lekkage te verhelpen. De kosten die de loodgieters in rekening brengen bij dergelijke dakwerken hangen af van de beschadigingen en welke reparatiemethode men toepast. Laat u de dakgoot vervangen? Dan heeft u de keuze uit de materialen zoals zink, PVC aluminium en koper.

dakpannen leggen Gooik

Dakpannen leggen

Dakpannen zijn nog steeds erg populair als dakbedekking van een hellend dak. Wilt u uw dakpannen laten vervangen? De dakwerken experts uit ons netwerk helpen u graag. De vakmannen zorgen voor een goede voorbereiding, brengen een onderdak aan en installeren de panlatten. Tot slot leggen ze de dakpannen en zorgen ze voor een goede verankering. Tip: overweeg meteen om (extra) dakisolatie aan te laten brengen. Door de werkzaamheden te combineren bespaart u op de totaalkosten. Kiest u betonnen, keramische of kunststof dakpannen?

dakrenovatie Gooik

Dakrenovatie

Is uw dak van uw woning of bedrijfspand in Gooik toe aan een dakrenovatie? Bij platte daken brengt men vaak bitumen of EPDM aan. Bitumen gaat tot zo’n 25 jaar mee en EPDM tot wel 50 jaar. Wel kost EPDM gemiddeld twee keer zo veel.

Wilt u een hellend dak laten vernieuwen? Overweeg dan om meteen een dakkapel of dakraam aan te brengen of isolatie aan te brengen. Bij dergelijke dakwerken moeten de dakpannen toch worden verwijderd, wat u dus bespaart op de totale kostprijs.

Laat uw nieuw sanitair plaatsen door een installateur uit Gooik en bespaar!

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en kies zo voor de installateur met het beste aanbod.

Offertes aanvragen
centrale verwarming Gooik

Centrale verwarming Gooik

Bijna iedere woning heeft het tegenwoordig: centrale verwarming. De centrale verwarming bestaat uit verschillende onderdelen die er samen voor zorgen dat uw woning of bedrijfspand lekker warm blijft. De belangrijkste vier onderdelen vormen de CV-ketel, de leidingen, radiatoren en de thermostaat. Bij een eventuele storing begint de vakman van het loodgietersbedrijf vaak bij de CV-ketel, aangezien dat het hart is van de centrale verwarming. Past uw oude, centrale verwarming niet meer bij uw interieur? Overweeg dan om nieuwe radiatoren te laten plaatsen door een installateur uit ons netwerk.

condensatieketel

Condensatieketel

Wilt u een maximaal rendement? Dan is een condensatieketel, ook wel hr-ketel genoemd, een goede keus. Benieuwd hoe een dergelijk systeem precies werkt? In tegenstelling tot een traditionele CV-ketel maakt een ketel ook gebruik van de warmte in de rookgassen. Dergelijke systemen zijn dus erg milieuvriendelijk en zuinig. De installatie van een hr-ketel is vandaag de dag ook de nieuwe norm. Er bestaan twee varianten: een mazout condensatieketel en een gascondensatieketel. Benieuwd naar de kosten van een ketel installateur? Vraag vrijblijvende offertes aan.

cv ketel installatie Gooik

CV-ketel installatie

Is uw CV-ketel tussen de 12 tot 15 jaar oud? Of wilt u simpelweg uw stookkosten verminderen? Overweeg dan om uw CV-ketel te vervangen voor een nieuwe, energiezuinige variant.

U heeft de keuze uit drie soorten, namelijk een: combiketel, mazoutketel en condensatieketel. Welke verwarmingsketel het meest geschikt is hangt uiteraard af van uw wensen.

De combiketel is ideaal als u de ketel en boiler wilt combineren. De mazoutketel is handig als er geen gas in uw woning beschikbaar is. De condensatieketel zorgt voor een hoge besparing op stookkosten.

onderhoud verwarmingsketel

Wettelijk onderhoud cv-installatie

Wist u dat het wettelijk verplicht is om onderhoud aan uw centrale verwarmingsketel uit te voeren? Zo moet u een gasketel elke 2 jaar laten onderhouden en ketels die stoken op mazout of een andere vaste brandstof moeten zelfs jaarlijks een onderhoudsbeurt krijgen. De onderhoudsbeurt bestaat uit een reiniging en controle van de rookgasafvoer, controle van de algemene staat en een controle van de verluchting en verbranding. Dit moet allemaal uitgevoerd worden door een erkend installateur, zodat u zeker weet dat uw toestel veilig werkt. Dit verplichte onderhoud geldt alleen voor centrale verwarmingstoestellen. Voor afzonderlijke stooktoestellen is geen verplichte onderhoudsbeurt noodzakelijk. Lees verder op vlaanderen.be voor alle voorwaarden.

Zelf gootsteen ontstoppen

Bekijk hier hoe je met huishoudmiddeltjes je gootsteen ontstopt.

Zelf sanitair ontkalken

Een verstopt riool is zeer vervelend, en leidt tot een groot ongemak. Wilt u voorkomen dat u contact op moet nemen met één van onze loodgieters voor een rioolreiniging, reparatie of de ontstoppingsdienst? Onderhoud de afvoer dan goed.

Door uw afvoer en riool regelmatig te ontkalken voorkomt u dat er verstoppingen ontstaan, en is ook de kans op een noodzakelijke reparatie een stuk kleiner.

Het ontkalken kan met behulp van vloeibare ontkalkers, maar ook laten weken van de verschillende afvoeronderdelen is een goede oplossing.

Voordelen loodgietersbedrijf Gooik

Zit uw doucheputje verstopt of wilt u nieuw sanitair laten installeren? Het inhuren van een ontstoppingsdienst of installateur heeft een hoop voordelen.

Niet alleen is het probleem in korte tijd verholpen maar u bent ook nog eens verzekerd van het beste resultaat! Zo weet u zeker dat uw nieuwe sanitair correct is aangesloten en voorkomt u verdere beschadigingen. Twijfelt u nog? Hieronder staan vier belangrijke voordelen van het inhuren van een loodgietersbedrijf.

 • Een loodgietersbedrijf uit de regio Gooik voert de werken snel en effectief uit.
 • Met de hulp van ervaren loodgieters voorkomt u verdere beschadigingen aan uw leidingen, muren of sanitair.
 • Een ontstoppingsdienst is dag en nacht in te schakelen.
 • Het inhuren van loodgieters bij u in de buurt bespaart u een hoop tijd, energie en frustraties.

Loodgieter in de buurt

Maakt u gebruik van onze gratis offerteservice, dan komt u snel in contact met loodgieters uit de regio Gooik.

Het voordeel van een loodgieter bij u in de buurt, is dat u geen of weinig voorrijkosten hoeft te betalen.

Daarnaast is een loodgieter in de buurt snel op de locatie aanwezig, wat erg belangrijk is als u direct gebruik wilt maken van een ontstoppingsdienst.

Vakkundige én goedkope loodgieter?

Het is begrijpelijk dat u niet teveel wilt betalen. Maar veel mensen zijn bang dat een goedkope loodgieter geen goede kwaliteit aflevert. Dit hoeft natuurlijk helemaal niet het geval te zijn. Zo zijn er in de buurt van Gooik tal van goedkope én vakkundige loodgieters actief. Via ons netwerk krijgt u contact met maximaal 5 bedrijven bij u in de buurt. Vergelijk niet alleen de prijs, maar ook het aanbod, de voorwaarden en garanties. Vraag eventueel naar referenties in de buurt en kies zo voor een goedkope loodgieter die best bij u past. U bent dan verzekerd van een loodgieter met het beste aanbod voor de laagste kosten.

Gratis offertes van loodgietersbedrijven

Wilt u besparen op uw riolerings- of dakwerken? Vergelijk dan snel de offertes van meerdere loodgieters uit de buurt en bespaar gemakkelijk tot wel 30% op de totaalprijs! Het werkt als volgt: u vult het offerteformulier in en met slechts één muisklik doet u een offerteaanvraag bij maximaal vijf loodgietersbedrijven uit de regio Gooik. Vergelijk de verschillende prijzen en kies zo voor een goedkope loodgieter. Het vergelijken van offertes is gratis en helemaal vrijblijvend dus u zit nergens aan vast. Bent u op zoek naar een snelle ontstoppingsdienst? Of zoekt u een sanitair installateur voor de installatie van uw nieuwe WC, douche of ligbad? Twijfel dan niet en maak snel gebruik van onze offerteservice!

prijzen loodgieters