Zoekt u een loodgieter of ontstoppingsdienst in Lede?

Vergelijk eenvoudig erkende loodgieters op prijs en kwaliteit. Scherpe prijzen voor een ontstoppingsdienst, dak- en rioleringswerken!

Vrijblijvende offertes

Loodgieter Lede

Schakel een loodgieter uit Lede in voor het repareren van een verstopping of een lekkage. Met de ontstoppingsdienst wordt u snel en vakkundig geholpen. De vakman is u ook graag van dienst bij het onderhouden van een cv-ketel volgens de wettelijke regels en bij verschillende dakwerken. Met een sanitair installateur weet u zeker dat het sanitair op de juiste manier wordt aangesloten!

Op deze pagina leest u meer over allerlei loodgieterswerkzaamheden en de gemiddelde prijzen. Ook geven we u meer informatie over de uurtarieven van een vakman en de factoren die van invloed zijn op de totaalprijs. Wilt u weten hoe u bespaart op de totaalprijs? Lees dan snel verder.

loodgieter Lede

De voordelen van onze service

Wist u dat u bespaart op de totaalprijs door offertes te vergelijken? Omdat elke speciallist zijn eigen tarieven hanteert, weet u door vergelijken zeker dat u niet te veel betaalt. Bovendien krijgt u dan meer inzicht in de exacte prijzen. U hoeft hiervoor niet allerlei bedrijven te contacteren. Alleen het offerteformulier invullen is al genoeg om een aantal vrijblijvende aanbiedingen te ontvangen. Dit zijn de belangrijkste voordelen van onze service:

 • Met een muisklik meerdere vrijblijvende offertes aanvragen.
 • U zit nergens aan vast, want onze offertedienst is geheel gratis en vrijblijvend.
 • U ontvangt spoedig een aantal gratis prijsoffertes. Kies eenvoudig de beste loodgieter of installateur uit Lede.
 • Vergelijk de aanbiedingen van de loodgieters. Bespaar tot wel 30% op de totaalprijs!

Wat doet een loodgieter?

Veel mensen denken dat een loodgieter alleen ingezet wordt als een soort ontstoppingsdienst. Maar de meeste loodgieters hebben ook veel ervaring met andere werkzaamheden op het gebied van riolering, waterleiding, afvoer en dakwerken. Zo staan ze voor u klaar om een kapotte waterleiding te repareren, een nieuwe aan te leggen of om nieuw sanitair te installeren. Dit zijn de belangrijkste werkzaamheden van een loodgieter uit Lede:

 • Lekkages en verstoppingen herstellen.
 • Repareren en monteren van afvoer, sanitair en waterleidingen.
 • Onderhoud van riolering en cv-ketel.

Wat kost een loodgieter?

In de prijstabel ziet u een aantal gemiddelde prijzen voor het inschakelen van een loodgieter uit Lede. U ziet dat de kostprijzen voornamelijk afhankelijk zijn van de werkzaamheden.

Onderhoud aan de cv-ketel kost bijvoorbeeld gemiddeld €75,- en het ontstoppen van het riool heeft een gemiddelde kostprijs van €150,-. Het tarief van een loodgieter is gemiddeld tussen de €40,- en €60,- per uur. Dit is het tarief tijdens kantooruren.

Wanneer u in het weekend of ’s avonds laat een vakman nodig hebt, moet u rekening houden met een hoger uurtarief. Denk dan aan €65,- en €85,- per uur.

Prijzen loodgieter

Werkzaamheden Gemiddelde kosten * Gemiddelde benodigde tijd
Onderhoud Cv-ketel €75,- 30 min.
Lekkage opsporen €75,- 30 min.
Afvoer ontstoppen €90,- 60 min.
Dakgoot reparatie €150,- 120 min.
Riool ontstoppen €150,- 150 min.
Douchekraan plaatsen €250,- 60 min.
Douchebak plaatsen €300,- (excl. kosten nieuwe douchebak) 240 min.
Keukenkraan vervangen €150,- 60 min.
Hang WC plaatsen €400,- 240 min.

* Let op: dit zijn gemiddelde kosten inclusief btw en materiaal. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

Welke factoren beïnvloeden de totaalprijs

Het is lastig om vooraf exacte kostprijzen te geven, want er zijn meerdere factoren van invloed op de totaalprijs. Eén van de factoren is het uurtarief van een loodgieter. Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring van de loodgieter en wanneer u loodgieterswerkzaamheden wilt laten uitvoeren. In het weekend of ’s nachts wordt vaak een toeslag gerekend. Ook de werkzaamheden zijn van invloed op de kostprijs. Het verhelpen van een lekkage in de waterleiding in de keuken is vaak eenvoudiger dan een daklekkage. Andere factoren zijn de materiaalkosten en de voorrijkosten.

Uurtarief van een loodgieter

Werktijden Uurtarief*
Tijdens kantooruren Tussen €40,- en €60,- per uur
Buiten kantooruren Tussen €65,- en €85,- per uur

* Let op: dit zijn gemiddelde uurtarieven inclusief btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

Wie betaalt de loodgieter bij een huurhuis?

Woont u in een huurhuis? Dan zijn in een aantal gevallen de kosten voor het onderhoud of een reparatie door een loodgieter uit de regio Lede voor de verhuurder. Als huurder wordt u namelijk geacht dat u kleine onderhoudswerken en herstellingen zelf uitvoert. De kosten voor het kleine onderhoud en kleine herstellingen zijn dan ook voor u. Wanneer het echter gaat om een lekkage, een grote beschadiging of een ander probleem, dan zijn de kosten van de reparatie voor de verhuurder. Dit wordt anders wanneer de verstopping uw schuld is, bijvoorbeeld doordat u etensresten of vet door de gootsteen spoelt. Het is verstandig om uw huurcontract door te lezen en de algemene voorwaarden door te lezen. Neem eventueel contact op met uw verhuurder om zeker te weten wie de kosten moet betalen.

sanitair installateur Lede

Vergelijk offertes en bespaar maar liefst tot 30% op de totaalprijs!

Vul het offerteformulier in en kies de beste specialist uit Lede.

Offertes aanvragen

ontstoppingsdienst Lede

Snelle ontstoppingsdienst Lede

Als uw afvoer, toilet of gootsteen verstopt is, dan is het belangrijk dat u deze zo spoedig mogelijk laat herstellen. Wij hebben daarom een speciale ontstoppingsdienst in het leven geroepen. Deze ontstoppingsdienst is altijd bereikbaar, en één van onze loodgieters kan dan ook indien nodig binnen korte tijd bij u langskomen voor herstellingen aan de afvoer. De prijzen voor onze ontstoppingsdienst zijn bovendien zeer aantrekkelijk. De ontstoppingsdienst maakt gebruik van speciale methoden, die uw sanitair nooit zullen beschadigen.

afvoer ontstoppen Lede

Afvoer verstopt?

Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Lede de vraag wat zij moeten doen wanneer hun afvoer verstopt is. Het is, zoals velen denken, onnodig om direct een loodgieter te bellen. Vaak kunt u met één van de vele huis- tuin- en keukenmiddeltjes de verstopping verhelpen en zo voorkomen dat u onnodig geld uitgeeft.

Eén effectief middel is een mengsel van soda en azijn. Dit zal een eventuele verkalking oplossen en ander vuil verwijderen. Een alternatief is om de sifon los te koppelen en handmatig het vuil te verwijderen.

wc verstopt Lede

WC ontstoppen

Is uw wc verstopt? Herstellingen aan een wc dat verstopt is is een taak waarvoor een loodgieter meerdere keren per dag wordt ingezet. Voordat u een loodgieter in de buurt inschakelt, adviseren wij echter om eerst zelf te proberen de verstopping te verhelpen. Voor wc’s geldt dat dit best kan met een standaard ontstopper, of met behulp van waterdruk. Wanneer dit geen effect heeft is het verstandig om contact op te nemen met een ontstoppingsdienst. De medewerkers hiervan zullen met professionele technieken ervoor zorgen dat uw toilet of ander sanitair spoedig weer werkt.

riool ontstoppen Lede

Riool ontstoppen

Een vakman gebruikt vaak een trekveer voor het ontstoppen van een verstopt riool. Hij brengt de trekveer in het verstopte riool en trek met speciale hulpmiddelen de verstopping los. Soms gebruikt de vakman uit Lede hierbij een endoscoop, dit is een kleine camera. Zodat hij precies ziet waar de verstopping zich bevindt. Wanneer de verstopping veroorzaakt wordt door doorgegroeide boomwortels is het vaak nodig om het beschadigde gedeelte van de riolering helemaal te vernieuwen. Andere oorzaken van verstoppingen zijn vetresten, een slechte aanleg of door verkeerd gebruik van het riool.

septische put in Lede ledigen

Septische put ledigen

In Vlaanderen wordt er een onderscheid gemaakt tussen een beerput en een septische put. Een beerput staat compleet los van het rioleringsstelsel en moet daarom regelmatig geleegd worden. De exacte periode is afhankelijk van met hoeveel personen u gebruik maakt van de beerput en de afmetingen hiervan.

Een septische put is deels wel aangesloten op het riool, en hoeft daarom veel minder geleegd te worden. In veel gevallen is eens in de vijf jaar een voldoende periode voor de ruiming.

rioleringswerken Lede

Rioleringswerken Lede

Wij spreken hier voortdurend van rioleringswerken, maar wat houden deze nu precies in? De term staat voor alle verschillende werkzaamheden die door een loodgieter of installateur kunnen worden uitgevoerd. Het gaat dan niet alleen om de standaard ontstoppingsdienst, maar ook om de plaatsing van een douche of het opsporen van lekkages door middel van lekdetectie. De rioleringswerken hebben altijd te maken met afvoer, riolering en sanitair. Herstellingen van verstoppingen wordt meestal gedaan door een ontstoppingsdienst van een loodgietersbedrijf.

rioolreiniging Lede

Rioolreiniging

Een laatste taak waarvoor u één van onze loodgieters uit Lede kunt inzetten is de rioolreiniging. Bij een rioolreiniging wordt meestal is de riolering gecontroleerd op beschadigingen en verstopping. Met behulp van een kleine camera kan men eenvoudig het riool controleren en de problemen in kaart brengen. Vervolgens reinigt men het hele systeem. Dit zal ervoor zorgen dat er geen lekkages ontstaan en ook stankoverlast tot de verleden tijd behoort. Een rioolreiniging kan afhankelijk van vervuiling en slijtage aardig wat kosten met zich meebrengen.

Snel een vakman nodig voor het ontstoppen van het riool of een afvoer?

Schakel de ontstoppingsdienst in. Vul het offerteformulier in voor gratis scherp geprijsde offertes!

Vrijblijvende offertes

Sanitair installateur Lede

Wilt u een hangend toilet laten installeren? Of uw bad voor een ruime inloopdouche verruilen? Schakel dan de hulp van een sanitair installateur uit Lede in. De sanitair installateur zorgt voor een perfecte installatie en plaatsing van het sanitair. Zo weet u zeker dat u later geen last krijgt van lekkages of andere problemen. Naast het installeren van nieuwe sanitaire voorzieningen is het ook mogelijk om een sanitair installateur in te schakelen voor onderhoud of herstellingen. Bijvoorbeeld voor een scheur in het bad of een lekkage in één van de afvoeren.

Waterleiding leggen

waterleiding in Lede leggen
Het aanleggen van waterleidingen lijkt soms eenvoudig, maar u moet met een aantal zaken rekening houden. Zo moeten de leidingen waterdicht zijn, is het belangrijk dat u het juiste materiaal gebruikt en moet u erop letten dat de koppelstukken op de juiste manier aangelegd worden. Er wordt steeds vaker gekozen voor een flexibele PVC-buis. De prijzen voor een nieuwe waterleiding door een installateur zijn afhankelijk van een aantal factoren, denk aan of de leiding voor warm of koud water is, de locatie, het aantal verbindingen en de eventuele isolatie. De prijzen voor de keuken of badkamer liggen tussen de €200,- en de €550,- en in het toilet is het rond de €40,-.
douchekraan in Lede plaatsen

Douchekraan plaatsen

Naast de keukenkraan kan ook de douchekraan verkalken. Daarnaast zijn er nog vele woningen in Lede die geen thermostaatkraan hebben. Hoewel dit geen verplichting is, kan met een thermostaatkraan het wooncomfort aanzienlijk verbeteren. Daarnaast zijn er menige douchekranen die zorgen voor een waterbesparing. Dergelijke zuinige kranen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Een nadeel hiervan is wel dat de watertoevoer van uw douche minder constant is. Eén van onze loodgieters voorziet u graag van meer informatie over de mogelijkheden. Houd rekening met een gemiddelde prijs tussen de €25,- en €75,- per douchekraan. Deze kostprijs is alleen voor de plaatsing. De aanschafprijs komt hier nog overheen.

douchebak in Lede plaatsen

Douchebak plaatsen

Eén van de methoden om meer ruimte in de douche te creëren is het monteren van een bak voor de douche in plaats van een bad of open vloer. Bij de meeste leveranciers uit Lede hebt u een ruime keuze uit verschillende soorten sanitair.

Kies bijvoorbeeld voor een douche met één hoek en een ronde afwerking om de ruimte zo goed mogelijk te benutten. Een installateur uit ons netwerk installeert graag dergelijk sanitair, zodat er geen kans is op lekkage.

Het monteren van een douchebak is nauwkeurig werk en kost gemiddeld tussen de €200,- en de €300,-. Een installateur is meestal een aantal uur bezig met het installeren van de douche.

keukenkraan vervangen Lede

Keukenkraan vervangen

Het vernieuwen van keukenkranen kost gemiddeld €50,-, exclusief de aanschafkosten. Is uw keukenkraan zo verkalkt dat ontkalking geen oplossing meer vormt? Hebt u regelmatig last van verstoppingen in één van de afvoeren? Of komt er vrijwel geen warm water meer uit? Dan wordt het tijd om de mengkraan te vernieuwen. Voor deze taak heeft u niet per se de ondersteuning van een loodgieter van een loodgietersbedrijf uit Lede nodig. Zorg ervoor dat u voordat u met de kluswerkzaamheden begint de hoofdkraan uitschakelt, en houdt rekening met terugstromend water van hoger gelegen kranen.

hang wc plaatsen in Lede

Hang wc plaatsen

Een andere oplossing voor meer plaats in de douche is het installeren van een hang wc. Een hangtoilet heeft als voordeel dat het niet op een poot steunt, en daarbij kan de stortbak achter een muur worden weggewerkt. Hangende of zwevende wc’s vormen daarmee een praktische en decoratieve oplossing. Hebt u Wilt u weten wat de prijs is voor de plaatsing van een hang wc door een loodgieter? Vul dan het offerteformulier in! De montage van een hangend toilet kost gemiddeld €300,-. De prijs is hoger dan bij een standaard toilet, omdat er vaak aanpassingen gedaan moeten worden aan de constructie en de tegels.

dakwerken Lede

Dakwerken Lede

Met dakwerken bedoelt men vaak werkzaamheden als een dakreparatie, dakonderhoud, isolatie, renoveren en het monteren van een dakkapel of dakraam. Voor al deze dakwerken bent u bij de experts uit ons netwerk aan het juiste adres. Goed onderhoud zorgt ervoor dat een dure dakreparatie onnodig is. Daarnaast verlengt u met tijdig onderhoud de levensduur van uw dakbedekking, zoals dakpannen of bitumen. Denk bijvoorbeeld aan het ontmossen van daken. Gaat u dakwerken laten uitvoeren? Informeer dan naar de beschikbare premies voor dakwerken, zoals bijvoorbeeld de dakisolatiepremie.

Lekdetectie

lekdetectie Lede
De term lekdetectie wordt gebruikt voor alle technieken waarmee men lekkages in en om huis opspoort. Tegenwoordig bestaan er steeds meer technieken waar loodgieters gebruik van kunnen maken.

Het voordeel van de huidige lekdetectie methoden is dat deze weinig hak- en breekwerk vragen. Wanneer onze loodgieter uit Lede een lek moet opsporen in bijvoorbeeld de waterleiding, dan zal hij hiervoor een ultrasone detectie toepassen. Wanneer de locatie van het lek is achterhaald zal alleen daar de muur worden opengemaakt voor de reparatie.

lekkages verhelpen Lede

Lekkages verhelpen

Nadat een vakman een detectie heeft uitgevoerd, weet hij precies waar de locatie is van het lek. Ook beslist hij dan welke reparatiemethode het meest geschikt is. Een daklekkage door een scheur in de dakbedekking dicht een vakman bijvoorbeeld met een waterdichte pasta of door een gedeelte van de bedekking te vernieuwen. Voor het repareren van een scheur in de waterleiding vervangt de vakman uit Lede meestal een het beschadigde gedeelte. Met speciale koppelstukken plaatst hij een nieuwe leiding ertussen. Een loodgietersbedrijf probeert altijd de lekkage te repareren zonder dat er veel hak- en breekwerk voor nodig is.

dakgoot in Lede herstellen

Dakgoot herstellen

De dakgoten vormen een belangrijk onderdeel van de regenwaterafvoer. Lekt uw dakgoot? Dan is het belangrijk om zo snel mogelijk de hulp van één van onze loodgieters in te schakelen voor het herstellen van het lek. Zo voorkomt u houtrot en waterschade aan uw gevel.

De oplossing is soms simpel: het opnieuw solderen van de naden, het plaatsen van nieuw zink, of het uitvoeren van een andere vorm van een kleine reparatie. Beschikt uw woning of bedrijfspand in Lede over erg oude dakgoten? Dan loont het vaak om nieuwe dakgoten te monteren.

dakpannen leggen in Lede

Dakpannen leggen

Het leggen van dakpannen: klinkt eenvoudig, maar het vereist toch een hoop vakkennis. Laat u het uitvoeren door een dakwerken expert uit ons netwerk? Dan weet u zeker dat het pannendak bestand zijn tegen extreem weer. Dit komt door de goede verankering. Daarnaast ziet uw woning er binnen mum van tijd weer als nieuw uit.

Benieuwd hoe het proces er uit ziet? Men begint met het aanbrengen van het onderdak. Vervolgens monteren de vakmannen de panlatten en eventuele dakisolatie. Tot slot start men met het aanleggen van de dakpannen.

dakrenovatie Lede

Dakrenovatie

Uw dak heeft niet het eeuwige leven. Na verloop van tijd is een complete of gedeeltelijke dakrenovatie onvermijdelijk. Afhankelijk van uw budget en voorkeur kiest u voor een geschikte methode. Denk aan het vernieuwen van alleen de dakbedekking, de dakconstructie inclusief bedekking of het plaatsen van een overzetdak. Vaak is de huidige dakconstructie nog in prima staat en is de vervanging van de dakbedekking voldoende. Het is verstandig om eventuele dakisolatie van buitenaf te overwegen tijdens dakwerken, mocht dat nog niet aanwezig zijn. Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden? Vraag kosteloos offertes aan!

Op zoek naar een vakman voor het vervangen van oud sanitair?

Bespaar tot wel 40% op de totaalprijs door prijsoffertes te vergelijken!

Offertes aanvragen
centrale verwarming Lede

Centrale verwarming Lede

De centrale verwarming voorziet uw volledige woning of bedrijfspand in Lede van warmte. De verwarmingsketel verspreid de warmte via een netwerk van leidingen naar de radiatoren. Om drukverschillen te voorkomen bevat de centrale verwarming een expansievat.

De temperatuur regelt u met uw (slimme) thermostaat. Deze verwarmingsmethode is erg populair. Een openhaard of losstaande kachel gebruikt men vaak voor extra sfeer of als bijverwarming.

Vaak kiest men een combiketel voor zowel het warme water als de centrale verwarming. Een losse geiser of boiler is dan overbodig.

condensatieketel Lede

Condensatieketel

Met centrale verwarming met een condensatieketel spaart u niet alleen het milieu, maar ook uw portemonnee. Een dergelijke ketel werkt op een innovatieve manier. Bij oude CV-ketels gaan de verbrandingsgassen verloren. De ketel van de centrale verwarming gebruikt deze rookgassen en zet het om in nieuwe warmte. Door het condensatieproces kan het condens bevriezen, wat uiteindelijk voor een verstopping kan zorgen.

Het is dus belangrijk om een speciale, dubbelwandige buis te laten plaatsen. De loodgieters uit ons netwerk installeren steeds vaker condensatieketels voor de centrale verwarming. Het is tegenwoordig dus de standaard om milieuvriendelijk te verwarmen.

cv ketel installatie Lede

CV-ketel installatie

Wilt u stookkosten besparen? Of worden de onderhoudskosten van de centrale verwarming steeds hoger? Na gemiddeld 15 jaar is de levensduur van de CV-ketel installatie bereikt. Dan is het verstandig om een nieuwe CV-ketel te laten monteren door een installateur uit ons netwerk.

U heeft de keuze uit een combiketel, een mazoutketel en een condensatieketel. Elke variant heeft zo zijn eigen voordelen. Een combiketel is ideaal om ruimte te besparen. Een mazoutketel is handig als u geen gas in uw woning heeft. De condensatieketel bespaart u enorm op stookkosten.

onderhoud verwarmingsketel Lede

Wettelijk onderhoud cv-installatie

Er gelden een aantal wettelijke regels wat betreft het onderhoud van uw cv-installatie. Eén van deze regels is dat u een centraal stooktoestel op gas om de twee jaar van onderhoud moet voorzien. Deze cv-installaties draaien bijvoorbeeld op aardgas, butaan of propaan. Centrale kooktoestellen die op stookolie, mazout of een vaste brandstof draaien moeten zelfs elk jaar onderhoud krijgen. Het onderhoud aan de installatie mag alleen door een erkend technicus uitgevoerd worden. Deze regels gelden niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Kijk op vlaanderen.be voor meer informatie over de regels, de voorwaarden en de te volgen procedure.

Zelf gootsteen ontstoppen

Bekijk hier hoe je met huishoudmiddeltjes je gootsteen ontstopt.

Zelf sanitair ontkalken

Binnen de rioleringswerken is ontkalken een te weinig genoemd onderwerp. Vaak ontstaan er namelijk problemen met het sanitair, en dan met name bij de gootsteen en kranen doordat deze verkalkt zijn.

Periodieke ontkalking van de keuken- en douchekranen kan ervoor zorgen dat deze problemen niet meer voorkomen. Ontkalken is daarbij niet heel ingewikkeld. Al met een beetje azijn of citroenzuur wordt de meeste kalk verwijderd.

Wanneer het ontkalken geen effect heeft is het vaak nodig om de onderdelen te vervangen.

Voordelen loodgietersbedrijf Lede

Eén van de voordelen van het inschakelen van een loodgietersbedrijf uit de omgeving van Lede is dat u zeker weet dat u vakkundig en snel geholpen wordt. Door de ervaring van de loodgieters gaat het installeren of repareren een stuk sneller.

Door een goedkope loodgieter in de buurt te kiezen is hij snel aanwezig en bovendien bespaar je op de voorrijkosten.

De voordelen nog een keer op een rij:

 • De loodgieters uit de regio Lede hebben veel ervaring, waardoor de loodgieterswerkzaamheden sneller en zonder problemen verlopen.
 • De loodgieters gebruiken speciale hulpmiddelen bij het oplossen van een lekkage of een verstopping.
 • Met een loodgietersbedrijf bent u verzekerd van het beste resultaat en vakkundige hulp door de loodgieters.
 • Het is niet nodig om zelf allerlei gereedschap of andere materiaal te kopen.

Loodgieter in de buurt

Bij een verstopping of een lekkage wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden.

Kies daarom een loodgieter bij u in de buurt! Via het offerteformulier krijgt u offertes van loodgieters uit de regio Lede.

De loodgieters zijn niet alleen snel bij u op locatie, maar u bespaart ook nog op de voorrijkosten.

Vakkundige én goedkope loodgieter?

U wilt natuurlijk niet te veel betalen voor het loodgietersbedrijf. Schakel daarom een goedkope en vakkundige loodgieter in. Ook een goedkope loodgieter helpt u namelijk uitstekend met alle werkzaamheden. Wij hebben nog een aantal tips voor u, zodat u eenvoudig de beste loodgieters in de buurt kiest. Kijk bijvoorbeeld door keurmerken of speciale certificaten. Of zoek op internet naar recensies. Bij het vergelijken van offertes is het verstandig om de voorwaarden even door te lezen en op de totaalprijs te letten. Wat is hier al bij inbegrepen en wat is de hoogte van de voorrijkosten?

Gratis offertes van loodgietersbedrijven

Heeft u last van een verstopping in één van de afvoerbuizen of in de riolering? Of lekt u dak en weet u niet precies waar de locatie van het lek is? Schakel dan een loodgieter in voor het herstellen van een lekkage of verstopping. De vakman gebruikt diverse hulpmiddelen voor het detecteren van het lek en weet precies welke reparatiemethode geschikt is. De sanitair installateur of vakman helpt u ook graag bij het vernieuwen van sanitair, het installeren en onderhouden van de centrale verwarming en verschillende dakwerken. Bespaar op de totaalprijs van de loodgieter of ontstoppingsdienst door offertes te vergelijken. Offertes vraagt u geheel gratis en vrijblijvend aan via het offerteformulier. Heeft u hulp nodig bij andere klussen in huis? Schakel dan een klusjesman uit ons netwerk uit Lede in.

prijzen loodgieters Lede