Zoekt u een loodgieter of ontstoppingsdienst in Zwijndrecht? Bij ons zit u goed!

Via Brenda vergelijkt u erkende loodgieters op prijs en kwaliteit. Scherpe prijzen voor rioleringswerken, dakwerken, sanitair en CV-ketel installatie!

loodgieter Zwijndrecht

Loodgieter Zwijndrecht

Bent u op zoek naar een erkend loodgieter die u kan helpen bij het ontstoppen van een verstopt riool? Wilt u graag ondersteuning bij de plaatsing van een keukenkraan? Of hebt u een vraag over de prijzen voor het uitvoeren van een professionele lekdetectie of de installatie van centrale verwarming? Dan bent u bij ons op de goede plek terecht gekomen. Wij werken samen met verschillende loodgieters door het hele land, die u allen snel en vakkundig van dienst kunnen zijn bij één van de rioleringsdiensten.

Benieuwd naar de prijzen?

Wilt u weten wat het gaat kosten om een CV-ketel installateur, loodgieter of dakwerken expert in te schakelen? Vraag gratis en vrijblijvend diverse offertes aan.

Herstellingen, reparaties en verstoppingen

Hoewel onze loodgieters uit Zwijndrecht het meest worden ingezet via de ontstoppingsdienst, bestaan er vele andere klussen die zij voor u uit kunnen voeren. Zo helpen zij u bijvoorbeeld met alle plezier bij herstellingen van het sanitair of het opsporen van lekkages door middel van geavanceerde technieken voor lekdetectie. Regelmatig krijgen wij van klanten de vraag of een reparatie voor voldoende herstel zorgt, of dat het noodzakelijk is de douchebak, waterleiding of afvoer te vervangen. Dit kan het beste ter plekke gecontroleerd worden door een loodgieter of installateur. Wel adviseren wij om sanitair ouder dan 15 jaar te vervangen bij schade.

Laatste klantbeoordeling

Het water van mijn gootsteen liep niet goed weg. Na het inschakelen van de loodgieter bleek er een verstopping in het riool te zitten. Snel opgelost, voor een lage prijs!
Dora Maes, Brussel

Werkzaam in Zwijndrecht

Wij werken samen met loodgieters in het hele land, die allen een ruime ervaring hebben met het ontstoppen van riolen, het plaatsen van sanitair en het uitvoeren van een lekdetectie. Doordat onze loodgieters door het hele land verspreid zitten, kunnen wij garanderen dat er altijd binnen korte tijd een erkend loodgieter of installateur bij u in Zwijndrecht kan zijn. Zeker wanneer u contact opneemt met de ontstoppingsdienst is een dergelijke snelle hulp zeer prettig. Wij garanderen u bovendien dat elke loodgieter uit ons netwerk uitstekend gediplomeerd is, en aantrekkelijke tarieven hanteert voor de rioleringswerken. U geniet snel weer van een optimaal wooncomfort!

Werkgebied

sanitair installateur Zwijndrecht

Sanitair installateur

De rioleringswerken kunnen eigenlijk in twee categorieën worden verdeeld: klussen waarvoor u de hulp van een standaard loodgieter nodig hebt, en werkzaamheden die een installateur uit ons netwerk in Zwijndrecht het beste kan afhandelen. Elke installateur die zich bij ons heeft aangesloten kan verschillende soorten sanitair voor u installeren, of ervoor zorgen dat er een reparatie wordt uitgevoerd. Kies bijvoorbeeld voor meer ruimte in uw douche door de plaatsing van een hang wc, of vervang uw douchebak voor een bad.

ontstoppingsdienst Zwijndrecht

Snelle ontstoppingsdienst

Als uw afvoer, toilet of gootsteen verstopt is, dan is het belangrijk dat u deze zo spoedig mogelijk laat ontstoppen. Wij hebben daarom een speciale ontstoppingsdienst in het leven geroepen. Deze ontstoppingsdienst is altijd bereikbaar, en één van onze loodgieters kan dan ook indien nodig binnen korte tijd bij u langskomen om de afvoer te ontstoppen. De prijzen voor onze ontstoppingsdienst zijn bovendien zeer aantrekkelijk. Voor het ontstoppen van uw wc maken wij gebruik van speciale methoden, die uw sanitair nooit zullen beschadigen.

verstopte gootsteen Zwijndrecht

Afvoer verstopt?

Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Zwijndrecht de vraag wat zij moeten doen wanneer hun afvoer verstopt is. Het is, zoals velen denken, onnodig om direct een loodgieter te bellen. Vaak kunt u met één van de vele huis- tuin- en keukenmiddeltjes de verstopping verhelpen en zo voorkomen dat u onnodig geld uitgeeft. Eén effectief middel is een mengsel van soda en azijn. Dit zal een eventuele verkalking oplossen en ander vuil verwijderen. Een alternatief is om de sifon los te koppelen en handmatig het vuil te verwijderen.

zwevend toilet verstopping

WC ontstoppen

Het ontstoppen van wc’s is een taak waarvoor een loodgieter meerdere keren per dag wordt ingezet. Voordat u een loodgieter uit Zwijndrecht inschakelt, adviseren wij echter om eerst zelf te proberen de verstopping te verhelpen. Voor wc’s geldt dat dit het beste kan met een standaard ontstopper, of met behulp van waterdruk. Wanneer dit geen effect heeft is het verstandig om contact op te nemen met een ontstoppingsdienst. De medewerkers hiervan zullen met professionele technieken ervoor zorgen dat uw toilet of ander sanitair spoedig weer werkt.

beerput ledigen

Septische put ledigen

In Vlaanderen wordt er een onderscheid gemaakt tussen een beerput en een septische put. Een beerput staat compleet los van het rioleringsstelsel en moet daarom regelmatig geleegd worden. De exacte periode is afhankelijk van met hoeveel personen u gebruik maakt van de beerput en de afmetingen hiervan. Een septische put is deels wel aangesloten op het riool, en hoeft daarom veel minder geleegd te worden. In veel gevallen is eens in de vijf jaar een voldoende periode voor de ruiming.

kranen ontkalken Zwijndrecht

Ontkalken

Binnen de rioleringswerken is ontkalken een te weinig genoemd onderwerp. Vaak ontstaan er namelijk problemen met het sanitair, en dan met name bij de gootsteen en kranen doordat deze verkalkt zijn. Het (periodiek) ontkalken van de keukenkraan of douchekraan kan ervoor zorgen dat deze problemen niet meer voorkomen. Ontkalken is daarbij geen ingewikkelde klus. Al met een beetje azijn of citroenzuur wordt de meeste kalk verwijderd. Wanneer het ontkalken geen effect heeft dan zal u de kraan moeten laten vervangen.

riolering Zwijndrecht

Rioleringswerken

Wij spreken hier voortdurend van rioleringswerken, maar wat houden deze nu precies in? De term staat voor alle verschillende klussen die door een loodgieter of installateur kunnen worden uitgevoerd. Het gaat dan niet alleen om de standaard ontstoppingsdienst, maar ook om de plaatsing van een douchebak of het opsporen van lekkages door middel van lekdetectie. De rioleringswerken hebben altijd te maken met afvoer, riolering en sanitair. Bent u benieuwd naar de klussen die wij voor u kunnen uitvoeren? Vraag vrijblijvend offertes aan. Wij helpen u graag!

rioolreiniging Zwijndrecht

Rioolreiniging

Een laatste klus waarvoor u één van onze loodgieters uit Zwijndrecht kunt inzetten is de rioolreiniging. Bij een rioolreiniging wordt meestal is de riolering gecontroleerd op beschadigingen en verstopping. Met behulp van een kleine camera kan men eenvoudig het riool controleren en de problemen in kaart brengen. Vervolgens reinigt men het hele systeem. Dit zal ervoor zorgen dat er geen lekkages ontstaan en ook stankoverlast tot de verleden tijd behoort. Een rioolreiniging kan afhankelijk van vervuiling en slijtage aardig wat kosten met zich meebrengen.

waterleiding vervangen Zwijndrecht

Waterleiding leggen

Het leggen van waterleidingen is een klus waarvoor tot een aantal jaar terug werd aangeraden om een loodgieter in te schakelen. Vandaag de dag bestaan er echter verschillende soorten waterleidingen, waarvan een gedeelte door u eigenhandig kan worden gelegd. Dit geldt met name voor de waterleiding voor koud water. Deze wordt steeds vaker van het flexibele PVC gemaakt. Wilt u de waterleiding voor warmwater vervangen? Dan adviseren wij om alsnog de hulp van een loodgieter in te roepen voor een veilig resultaat.

keukenkraan plaatsen Zwijndrecht

Keukenkraan vervangen

Is uw keukenkraan zo verkalkt dat ontkalken geen oplossing meer vormt? Hebt u regelmatig last van een verstopping van de afvoer? Of komt er vrijwel geen warm water meer uit de kraan? Dan wordt het tijd om uw keukenkraan te vervangen. Voor deze taak heeft u niet perse de ondersteuning van een loodgieter of klusjesman uit Zwijndrecht nodig. Zorg ervoor dat u voordat u met de kluswerkzaamheden begint de hoofdkraan uitschakelt, en houdt rekening met terugstromend water van hoger gelegen kranen.

douchekraan vervangen Zwijndrecht

Douchekraan plaatsen

Naast de keukenkraan kan ook de douchekraan verkalken. Daarnaast zijn er nog vele woningen in Zwijndrecht die geen thermostaatkraan hebben. Hoewel dit geen verplichting is, kan met een thermostaatkraan het wooncomfort aanzienlijk verbeteren. Daarnaast is er menig douchekraan die zorgt voor een waterbesparing als u dit wenst. Dergelijke zuinige kranen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Een nadeel hiervan is wel dat de watertoevoer van uw douche minder constant is. Eén van onze loodgieters voorziet u graag van meer informatie over de mogelijkheden.

lekdetectie Zwijndrecht

Lekdetectie

De term lekdetectie wordt gebruikt voor alle technieken waarmee men lekkages in en om huis opspoort. Tegenwoordig bestaan er steeds meer technieken waar loodgieters gebruik van kunnen maken. Het voordeel van de huidige lekdetectie methoden is dat deze weinig hak- en breekwerk vragen. Wanneer onze loodgieter uit Zwijndrecht een lek moet opsporen in bijvoorbeeld de waterleiding, dan zal hij hiervoor een ultrasone detectie toepassen. Wanneer de locatie van het lek is achterhaald zal alleen daar de muur worden opengemaakt voor de reparatie.

douchebak vervangen Zwijndrecht

Douchebak plaatsen

Eén van de methoden om meer ruimte in de douche te creëren is het monteren van een douchebak in plaats van een bad of open vloer. Bij de meeste leveranciers uit Zwijndrecht hebt u een ruime keuze uit verschillende soorten sanitair. Kies bijvoorbeeld voor een douchebak met één hoek en een ronde afwerking om de ruimte zo goed mogelijk te benutten. Een installateur uit ons netwerk installeert graag dergelijk sanitair, zodat er geen kans is op lekkage.

hang wc plaatsen Zwijndrecht

Hang wc plaatsen

Een andere oplossing voor meer plaats in de douche is het installeren van een hang wc. Een hang toilet heeft als voordeel dat het niet op een poot steunt, en daarbij kan de stortbak achter een muur worden weggewerkt. Hangende of zwevende wc’s vormen daarmee een praktische en decoratieve oplossing. Hebt u Wilt u weten wat de prijs is voor de plaatsing van een hang wc door een loodgieter? Neem dan contact met ons op via de offertepagina.

centrale verwarming installateur Zwijndrecht

Centrale verwarming

De centrale verwarming voorziet uw volledige woning of bedrijfspand in Zwijndrecht van warmte. De verwarmingsketel verspreid de warmte via een netwerk van leidingen naar de radiatoren. Om drukverschillen te voorkomen bevat de centrale verwarming een expansievat. De temperatuur regelt u met uw (slimme) thermostaat. Deze verwarmingsmethode is erg populair. Een openhaard of losstaande kachel gebruikt men vaak voor extra sfeer of als bijverwarming. Vaak kiest men een combiketel voor zowel het warme water als de centrale verwarming. Een losse geiser of boiler is dan overbodig.

cv-ketel installatie Zwijndrecht

CV-ketel installatie

Wilt u stookkosten besparen? Of worden de onderhoudskosten steeds hoger? Na gemiddeld 15 jaar is de levensduur van de CV-ketel installatie bereikt. Dan is het verstandig om een nieuwe CV-ketel te laten monteren door een installateur uit ons netwerk. U heeft de keuze uit een combiketel, een mazoutketel en een condensatieketel. Elke variant heeft zo zijn eigen voordelen. Een combiketel is ideaal om ruimte te besparen. Een mazoutketel is handig als u geen gas in uw woning heeft. De condensatieketel bespaart u enorm op stookkosten.

onderhoud cv-ketel Zwijndrecht

Wettelijk onderhoud verwarmingsketel

Regelmatig onderhoud is essentieel bij een verwarmingsketel. Het is niet alleen belangrijk voor uw veiligheid, een optimale werking én levensduur, het is ook nog eens wettelijk verplicht. Bij een verwarmingsketel op gas dient de installateur tweejaarlijks een onderhoudsbeurt uit te voeren. Bij een variant op stookolie of een vaste brandstof is een jaarlijkse onderhoudsbeurt vereist. Tijdens het onderhoud inspecteren en reinigen de loodgieters de schoorsteen of rookgasafvoer. Daarnaast wordt de verbranding, de verluchting van het stooklokaal en de aanvoer van verbrandingslucht uitvoerig gecontroleerd.

condensatieketel plaatsen

Condensatieketel

Met een condensatieketel spaart u niet alleen het milieu, maar ook uw portemonnee. Een condensatieketel werkt op een innovatieve manier. Bij oude CV-ketels gaan de verbrandingsgassen verloren. De condensatieketel gebruikt deze rookgassen en zet het om in nieuwe warmte. Door het condensatieproces kan het condens bevriezen, wat uiteindelijk voor een verstopping kan zorgen. Het is dus belangrijk om een speciale, dubbelwandige buis te laten plaatsen. De loodgieters uit ons netwerk plaatsen steeds vaker condensatieketels. Het is tegenwoordig dus de standaard om milieuvriendelijk te verwarmen.

dakwerken Zwijndrecht

Dakwerken

Met dakwerken bedoelt men vaak werkzaamheden als een dakreparatie, dakonderhoud, isolatie, renovatie en het plaatsen van een dakkapel of dakraam. Voor al deze dakwerken bent u bij de experts uit ons netwerk aan het juiste adres. Goed onderhoud zorgt ervoor dat een dure dakreparatie onnodig is. Daarnaast verlengt u met tijdig onderhoud de levensduur van uw dakbedekking, zoals dakpannen of bitumen. Denk bijvoorbeeld aan het ontmossen van daken. Gaat u dakwerken laten uitvoeren? Informeer dan naar de beschikbare premies, zoals bijvoorbeeld de dakisolatiepremie.

herstellen dakgoot Zwijndrecht

Dakgoot herstellen

De dakgoten vormen een belangrijk onderdeel van de regenwaterafvoer. Lekt uw dakgoot? Dan is het belangrijk om zo snel mogelijk de hulp van één van onze loodgieters in te schakelen. Zo voorkomt u houtrot en waterschade aan uw gevel. De oplossing is soms simpel: het opnieuw solderen van de naden, het plaatsen van nieuw zink, of het uitvoeren van een andere vorm van een kleine reparatie. Beschikt uw woning of bedrijfspand in Zwijndrecht over erg oude dakgoten? Dan loont het vaak om nieuwe dakgoten te monteren.

dakpannen leggen Zwijndrecht

Dakpannen leggen

Het leggen van dakpannen: klinkt eenvoudig, maar het vereist toch een hoop vakkennis. Laat u het uitvoeren door een dakwerken expert uit ons netwerk? Dan weet u zeker dat de dakpannen bestand zijn tegen extreem weer. Dit komt door de goede verankering. Daarnaast ziet uw woning er binnen mum van tijd weer als nieuw uit. Benieuwd hoe het proces er uit ziet? Men begint met het aanbrengen van het onderdak. Vervolgens plaatsen de vakmannen de panlatten en eventuele dakisolatie. Tot slot start men met het leggen van de dakpannen.

dak renoveren Zwijndrecht

Dakrenovatie

Uw dak heeft niet het eeuwige leven. Na verloop van tijd is een complete of gedeeltelijke dakrenovatie onvermijdelijk. Afhankelijk van uw budget en voorkeur kiest u voor een geschikte methode. Denk aan het vernieuwen van alleen de dakbedekking, de dakconstructie inclusief bedekking of het plaatsen van een overzetdak. Vaak is de huidige dakconstructie nog in prima staat en is het vervangen van de dakbedekking voldoende. Het is verstandig om eventuele dakisolatie van buitenaf te overwegen, mocht dat nog niet aanwezig zijn. Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden? Vraag kosteloos offertes aan!

loodgieter prijzen

Vrijblijvende offertes aanvragen

Bent u op zoek naar een ervaren installateur uit Zwijndrecht die u kan helpen bij de installatie van sanitair, centrale verwarming of het vervangen van een beschadigde douchekraan? Hebt u een vraag voor één van onze loodgieters? Of wilt u graag zo spoedig mogelijk in contact komen met een medewerker van onze ontstoppingsdienst? Vul dan vandaag nog onze offertepagina in. Geef hierop aan wat uw wensen zijn en wij zullen u spoedig een aantal vrijblijvende offertes toesturen. Vergelijk deze zelf met elkaar op basis van prijzen en mogelijkheden en kies zo voor de dakwerken expert, loodgieter of installateur die het beste bij u past. Wij helpen u met plezier.