klusjesmannen en loodgieters

Over ons

U wilt meer over ons te weten komen? Dat vinden wij leuk! We vertellen u graag meer over ons. Wij zijn een netwerk van klusjesmannen en loodgieters. Alle vakmannen die aangesloten zijn bij ons netwerk hebben vele jaren ervaring. Bent u op zoek naar een loodgieter of klusjesman? U bent bij ons aan het juiste adres. Als u het offerteformulier invult dan ontvangt u meerdere offertes van de vakmannen uit ons netwerk. U vindt hier meer informatie over hoe dit precies in zijn werk gaat. Neem gerust contact met ons op als u na het lezen nog vragen hebt. Wij staan voor u klaar!

Uw voordeel

 • Specialisten uit uw regio vergelijken
 • Gratis en vrijblijvend
 • Snel & eenvoudig geld besparen

  Gratis offertes vergelijken

  U ontvangt maximaal 5 vrijblijvende offertes
  Wat voor soort werkzaamheden betreft het? (*)

  Wanneer wilt u de werken (ongeveer) laten uitvoeren? (*)


  Wanneer kunnen wij u het beste bereiken? (*)


  Netwerk van vakmannen. Vergelijk loodgieters en klusjesmannen uit uw regio!

  Via ons netwerk vergelijkt u vakmannen uit uw regio. Kiest u voor de beste prijs of de vakman met de meeste ervaring?

  Vakkennis en ervaring

  Kennis en ervaring staan centraal binnen ons netwerk. Alle bij ons aangesloten vakmannen zijn geselecteerd op kwaliteit. De erkende specialisten hebben vele jaren ervaring. We vinden het belangrijk dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. De klusjesmannen en loodgieters worden daarnaast geselecteerd op prijs. We vinden het namelijk ook belangrijk dat vakwerk betaalbaar is. De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een groot netwerk van klusjesmannen en loodgieters. Onze vakmannen zitten verspreid over heel Vlaanderen. Dit heeft als voordeel dat er altijd een vakman in uw regio zit.

  Hoe werkt ons netwerk?

  Als u een klusjesman of loodgieter zoekt dan vult u het offerteformulier op onze website in. Wij ontvangen uw aanvraag en sturen deze door naar een aantal specialisten in ons netwerk. Vervolgens sturen maximaal vijf bedrijven een offerte naar uw e-mail. Vanuit uw luie stoel vergelijkt u de offertes met elkaar. U kiest zelf de vakman die de klus voor u gaat uitvoeren. Bent u alleen benieuwd wat de klus gaat kosten? Het aanvragen van offertes is kosteloos en helemaal vrijblijvend!

  klusjesman

  Voordelen van vergelijken

  Het vergelijken van offertes heeft een aantal voordelen. U hebt tegenwoordig de keuze uit vele klusjesmannen en loodgieters. Het is lastig om een vakman te kiezen die het beste bij uw klus past. Wij maken de keuze iets makkelijker. Omdat u meerdere offertes ontvangt hebt u inzicht in de gemiddelde prijzen. U betaalt nooit teveel. Door het vergelijken kunt u namelijk tot wel 40% op de totaalprijs van de klus besparen. U kiest daarnaast zelf. De vakman met de meeste ervaring of de laagste prijs? Aan u de keus!

  loodgieter

  Tips bij het vergelijken

  Hebt u een aantal offertes ontvangen en weet u niet waar u moet beginnen met vergelijken? Misschien hebt u iets aan deze tips. Lees goed de voorwaarden door. Wat is wel bij de prijs inbegrepen en wat nog niet? Controleer ook zeker andere belangrijke zaken. Wanneer kan de vakman beginnen? Welke materialen worden gebruikt? En hebt u eventueel garantie? Alles goed doorlezen kan u geld en vervelende verrassingen besparen. Hebt u vragen over de offerte? Neem dan gerust contact op met het bedrijf.

  0
  Deelnemende bedrijven
  0
  Behandelde aanvragen
  0
  Jaar ervaring
  ‘’Onze keuken was aan een opknapbeurt toe. Mijn vrouw en ik zijn allebei niet erg handig dus we besloten een klusjesman in te huren. Nadat we een aantal offertes in de mail hadden ontvangen kozen we de klusjesman met de laagste prijs. Onze keuken was binnen een dag voorzien van nieuwe keukendeuren!’’
  M. van Putten
  ‘’We hadden onze cv-ketel al ongeveer 14 jaar. Het was dus wel eens tijd voor een nieuwe. We hebben vier offertes via de mail ontvangen. Uiteindelijk gekozen voor de specialist die vlakbij ons gevestigd is. Hij heeft ons goed geïnformeerd en de cv-ketel was snel geïnstalleerd! ’’
  A. Bakker

  Wilt u zich als bedrijf aansluiten bij ons netwerk?

  Kijk voor meer informatie op de bedrijven aanmelden pagina.